2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Mutlaka psikolojik destek almani öneririm benimde emzirene kadar farklı şekillerde bu durumum sürdü sonrasında anladım yaşadığım şeyin hormonlara bağlı bir depresyon oldugunu ilkinde tek çocuk du iyi kötü baglandik ona baglandikca bu süreci atlatmistik şimdi 2. Çocuk olacak ve diğerinin etkilenmemesi adına daha çok gayret etmek lazım profesyonel destek alman bu süreçte çok önemli hatta çalışacağın kişinin de bu süreci yaşamış bir uzman olması seni destekleyecektir çocuğunun olmasi anne veya baba olması eşinden veya kendinden benzer süreçleri gözlemleme olanağı sunacağı için daha kolay bir ilişki kurmanızı sağlayacaktır

Hepsi normal bebeğin ve ailen sana bu noktoda şifa inan kolay bir sürec değil

Ya deme kan mukus vs geldi mi peki? Açıklık yok muydu hiç? Napıcaz bu tembel bebeleri biz
Hiç bir şey gelmedi sadace yumuşama var dedi açıklık vs hiç yok suyunda azalmış dedi dün sezeryane alıyordu yarına kadar direndim bu gece de gelmezse yarın sabah sezeryanle geliyor bebek

Hiç bir şey gelmedi sadace yumuşama var dedi açıklık vs hiç yok suyunda azalmış dedi dün sezeryane alıyordu yarına kadar direndim bu gece de gelmezse yarın sabah sezeryanle geliyor bebek
Peki uyarmadı mı rahmi? Öyle durumlarda parmağıyla rahmi uyarıyormuş doktorlar ve doğum daha hızlı oluyormuş.

Peki uyarmadı mı rahmi? Öyle durumlarda parmağıyla rahmi uyarıyormuş doktorlar ve doğum daha hızlı oluyormuş.
Bence bir seyler yaptı bu sefer ki muayene de ama bir şey olmadı benim ilki sezeryandi bunun normal olmasını istiyordum belki ondan da riske atmamak için yapmamış da olabilir emin değilim

Son zamanlar geçmiyormuş cidden. Sabırsızlanıyorum ben

Ay sende de mi kan mukus benzeri bişey gelmedi? Bende iki muayeneden sonra da kanama oldu.
Benim kanamam oldu canım kıp kırmızı ama
Muayene oldugum icin degil
Kanamam oldugu icin muayene ettiler
Tam tersi oldu yani
Gecen hafta dogurcak gibiydim
Bu hafta tık yok
Butun ailem hasta onlarin iyilesmesi lazım dogurmam icin

Normal olduğunu düşünmeye ihtiyacım var yoksa dibini sıyıracaz
Sende kendine biraz koşullama yapmışsın daha yaşamadan. Belki de sandığın kadar zorlamaz. Ben ilkine göre daha iyiym aslında daha zordu ilk tecrübesizlik. Kızın belkide sana yardımcı olacak. Benim oğlumun bana faydası var şu anda.

Şu an desteklik kadar drğilim aslında ama ilkindeki hale bürünürsem destekle ilerlerim. Şimdi sürekli kendime telkin halşndeyim, normal diyorum geçecek bı hislerde
Ya bir bebek 5-6 saat uyumadan nasıl durur unutmuşum ben böyle şeyleri
Gazı varsa demek işte çocuk huzırsuz

Benim kanamam oldu canım kıp kırmızı ama
Muayene oldugum icin degil
Kanamam oldugu icin muayene ettiler
Tam tersi oldu yani
Gecen hafta dogurcak gibiydim
Bu hafta tık yok
Butun ailem hasta onlarin iyilesmesi lazım dogurmam icin
İyileşsinler öyle gelsin bebiş bence de. Kendi sağlığını düşünsünSenle aramızda bir hafta varmış ama bence peş peşe doğurucaz öyle hissettim

İyileşsinler öyle gelsin bebiş bence de. Kendi sağlığını düşünsünSenle aramızda bir hafta varmış ama bence peş peşe doğurucaz öyle hissettim
Tamam sen dogur bekliyorum
40 i doldursun senin tosun ya az daha bekle
20 Sinde gelsin
Benimkide 24 unde gelsin
Ya zaten bende rahatsızm
Ustune hergunumuz bir atraksiyonla
Geciyor
Dinlenmeye ihtiyacim var
Bu da anca belki haftaya olur
En hizli bu son ayim gecti enteresN bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…