2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar sancım 10 dk da 1e düştü. Dayanılmayacak gibi değil su gelmedi. Uyanık olan varsa yazabilir mi? Hastaneye ne zaman gitmeliyim?
Bak kitapcikta sanci sikligi 5 dakkaya duser ve bu sancilar yaklasik 1 dakika surerse ve bu durum 1 saat boyunca boyle devam edeese hastaneye gelin dio. Buna da 5-1-1 kurali demisler

Bak kitapcikta sanci sikligi 5 dakkaya duser ve bu sancilar yaklasik 1 dakika surerse ve bu durum 1 saat boyunca boyle devam edeese hastaneye gelin dio. Buna da 5-1-1 kurali demisler
Ay karisik yazdim ama anlasildi di mi 1 saat boyunca her 5 dakkada bir ve birer dakika sure saniclar.
Anladım canım sayaç açayım o zaman son bir kaç sancı 7 dkya bir gelmeye başladı gibi. 5 dkya düşsün 1dk sürsün ve 1saat devam etsin gidicem

Ya bisi dicem ben de suyum gelse sancim.gelse bi dusa girsem olur mu sizce. Soyle fresh gitmek isterdim ama olur mu ki? Ozellikle su geldiginde hemen gitmek lazim heralde di mi
Kitapçıkta yazmıyor mu su gelmesi durumunda ne yapicaz diye . Bence çok uzun tutmayacaksan al dusunu rahatlat vücudunu doğum kolay olsun . Ben olsam duş alırdım muhtemelen

Uyuyamıyorum ya son son uyuyayım güzelce dedim iki kez lavaboya kalktım tövbe gözüme uyku girmiyor şimdi birde sancı var nasıl uyuyalım Rhea Silvia doğurana kadar buradayız
Ben hala doğuracağıma inanmıyorum ki sanırım bebeğimi görene kadar ikna olmayacağım siz beni beklemeyin uyuyun ben uyandırırım sizi doğurdum diye

Uyuyamıyorum ya son son uyuyayım güzelce dedim iki kez lavaboya kalktım tövbe gözüme uyku girmiyor şimdi birde sancı var nasıl uyuyalım Rhea Silvia doğurana kadar buradayız
Dun ben de hic uyumadim nerdeyse.. Popomun tam ust kismi belim koptu agridan. Kalkip parol ictim

Rhea'yi dogurtur muyuz bilmem ama hastaneye ugurlicaz gibi. Hatun diye diye getirtti sanciyi helal olsun

Ya bisi dicem ben de suyum gelse sancim.gelse bi dusa girsem olur mu sizce. Soyle fresh gitmek isterdim ama olur mu ki? Ozellikle su geldiginde hemen gitmek lazim heralde di mi
Bana dun doktor suyun beyaz gelirse evde beklemeye devam edebilirsin ama su yesil olursa hastaneye gec dedi. Yani su gelince hastaneye gitme durumu yok burada.

Ben de insallah kuveti doldurmayi planliyorum :) hatta papatya falan alayim, suya koyarim falan gibi fantazilerim var ama o an ne olur bilemiyorum :)

Kitapçıkta yazmıyor mu su gelmesi durumunda ne yapicaz diye . Bence çok uzun tutmayacaksan al dusunu rahatlat vücudunu doğum kolay olsun . Ben olsam duş alırdım muhtemelen
Kitapcik madde 3 diyor ki Valla dus almayla ilgili bisi yazmamislar tabi ama suyunuz gelirse hastaneye gelin dio

Bana dun doktor suyun beyaz gelirse evde beklemeye devam edebilirsin ama su yesil olursa hastaneye gec dedi. Yani su gelince hastaneye gitme durumu yok burada.
Him bilmiyodum bunu ama benim ilk dogumumda o kadar hizli su bosaldi ki seffafti evet ama ben cesaret edip bekleyemezdim heralde. Simdi hastaneden verdikler kitapciga bakiyorum da Hastaneye gelinmesi gereken durumlardan biri su gelmesi. Renkle ilgili bir ayrim yazmamislar. Bu kez bari suyla degil de sanciyla baslasa macera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…