2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar selam alintilayamadim herkese teşekkür ederim oğlumda bende iyiyiz bnm bayağı ağrım wardi çok şükür azaldı oğlum emmiyor üç yok süt yok gene başa döndüm silikon uc almıştım onu da tutmuyor kaşık biberon getirdim içmedi onunla hemşire biberon aldirtti beyfendi biberon ile içti hepsini bu emzirme bni bitirmezse iyidir

Gözün aydın daha çok yeni pes etme hele eve geçin rahatlarsın inşallah

Canlarim binlerce sukur bebegimi sag salim kucagima aldim. Spinal sezeryan oldum ve inanamiyorum hic fenalasmadim cok mutluyum o anlara sahit oldugum 8c8n. Basta sancim yoktu sonra oldu onu da tatmis oldum ama. Aciklik yok diye beklemek istemedim. Ozetle binlerce sukur guzel bir dogum oldu. Sutum yok gibi bakalim insallah olur. Kizlar merak ettiklerinizi sorun girdikce cevaplarim. Dua edenlerden Allah razi olsun. Ben de hepiniz icin ettim dogum esnasinda ozellikle henuz dogurmayanlara.

Gözün aydın saron çatlattın benii bende hazırlanıyorum

Gozunuz aydin ben de dogurdum benim de yok sut. Lutfen moralini Bozma hemsire 3 gun bile surebilir gelmesi dedi

Canım kendini üzme, bak bizde sarılık geçirdik, stres çok önemli, bende bir gece ağlayarak eşimi mama almaya gönderdim, yüzü sapsarıydı, geceleri arada mama takviyesi yaptım, benim sütüm çok geç geldi, hala daha doyuyormu süt geliyormu diye endişem var ama kilo alımı güzel gidiyor, süt gelmeyen göğsünü saat başı sağ, benimde biri azdı şuan az olandan daha iyi süt geliyor

Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Canım bizim sorunumuz süt gelmemesi değil sütüm var çok şükür ama doğru emzirememişim hiç mama da vermedim o yüzden böyle oldu

Gozunuaydııın

Hee kescekler ya
Off bi heyecanlandm
Simdi ben uyuyim
Kalkana kadar dogur
Stres etmeyeyim
Tamam hadi uyu sen
Oyy hadi siz de guzellikle kavusun canim. Biz basladik piss piss pispislamaya. Ciyak ciyak benimki. Moralleri yuksek tutalim sut gelsin. Sut duasi var mi yagmur duasi gibi acaba:)
İnşallah gelir canım biran önce

Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün nasılsın iyimisin ağrın var mı ben çok gaz ağrısı çektim yapmama rağmen yoğun gaz birikti şuan dha iyiyim düne gore
Gozunuz aydin ben de dogurdum benim de yok sut. Lutfen moralini Bozma hemsire 3 gun bile surebilir gelmesi dedi
İlk kızım da da 3.gun geldi sütüm benim üzüntüm sütun gece gelmesi değil gelir illaki eve gideyim sıcak banyo yapayım üç yok bebek emmiyor istemiyor ondan
Kızlar biz yatış yaptık
Ayy hadi Allah kurtarsın cnm sağlıkla kucağına al inşallah

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…