2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Oyy hadi siz de guzellikle kavusun canim. Biz basladik piss piss pispislamaya. Ciyak ciyak benimki. Moralleri yuksek tutalim sut gelsin. Sut duasi var mi yagmur duasi gibi acaba:).
Süt duasıda var. Ben hastanede çok kilo kaybın oldu diye baktım valla varmış. Okudumda .

Hafif sancınız çıkmış regl sancısı gibi sancı açılma doğumun başlaması.belli bir aralıkta gelip gidiyor ise doğum yakın ama araları uzun ise daha var.belinizde de olabilir bu sancı

Beslenme sondası ile verebilirsiniz

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlere inşallah

Doğum kilosunA 2 haftada ulaşması gerekiyor hatta

Kızlar nst sonucum devamlı kasılma hissediyorum ama bu şekilde çıktı

Eklentiler

• 1660A080-111B-48E0-8E71-AF40F8730CE6.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 67
Canim sakin ol birincisi sarilik degeri 12 cok normal bizimki de 5. Gunde 15ti ki 17 sinir deger dr hemen 2 gun sonraya yeniden cagirmisti ama yukselmedi. Ilk gunler yukseliyor sonradan yavasliyor yukselisi l, deger sabit kaliyo. Bizim 3 4 gundur 15te sabitti pzt bi daha gidicez.
Pzt gunu benim de ayni senin gibiydm hem sarilik degeri dusmedi hem de bebek kilo almamis diye stres yaptm saniyede sutum azaldi ztn bebek doymuyo stresi yapmisim bi de sutum azalmis gece oldu mama yok evde ben panik yaptikca isler kotulesti snr ne olduysa sabah ilk is mama siparis ettm o emzirmeyle de bebegm 3 saat fln uyudu mamaya gerek kalmadi. Doktorum bana hastane tipi pompa kiralatti bebek tam bosaltamiyo suan gucsuz tek sebebi bu, ben simdi gunde 1 2 kere de pompalyorm kanallari aciyo zaten bebek zamanla guclenecek 5 dakikada 1 memeyi bosaltcakmis. %8 de normal bi kilo verme yuzdesi dr bana %9 demisti sinir icin seninki siniri asmamis. 3 gun onceki halim ayni senin gibiydi kilo almio sarilik ac bu cocuk diye aglarken 2 gun snr 60 gram almis cikti. Uzme kendini lutfen

Iyı dııleklerınız ıcın tesekkurler hepinize. Gerıde kalan bir avuc arkadasıma da kolay doğumlar diliyorum.
Isıtme testtı yapıldı gecemedi dediler tekrar yapılacak 10 gun sonra poff poff

Ben çok vermiyorum. Dün verdim 30 cc kustu. İdrar kaka takibi yapıyorum. İlk ay böyle denemek istiyorum bakalım kaç kilo alacak mama çok vermeden.

Gaz damlası işe yaradı mı? Adı ne?
Daha yeni kullanmaya başladık şuan için iyi gidiyo Relamax adı her emzirme öncesi 1-2 damla

Merhabalar Ankara’da işitme testi yaptıran oldu mu medikal park 900 TL gibi bir ücret talep ediyor sigorta ödüyor mu acaba henüz sigortamız yok
iremis sana yazdım alıntı bozuldu
Bana da uykuu gerçekle rüyayı karıştırır oldum artık.. Geceleri ne zaman uzun uyumaya başlarlar
ben dün gece emzirirken uyuyakalmışım boynum tutulmuş allahtan oğlanın üstüne battaniye almıştım üşümemiş yavrucak muhtemelen 5-6 dk uyumuşumdur ama vicdan azabı çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…