2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar hiç sütüm yok diye paniğe kapılmayın, olumsuz düşünce olumsuzluğu getirir .Dinlenmeye çalışın, kafanızı boşaltın inanın her ruh halimizi anlıyorlar .Emdikçe gelecektir süt.

Hanımlar size çalışabilir raporu ile ilgili bir şey soracağım. Özel sektörde çalışıyorum, 32. haftada çalışabilir raporu alıp teslim ettim işyerine, sgkya da işlenmişti bu rapor. 37. haftam doldu, e devletten bakıyorum Ayakta Rapor Başlama Tarihi olarak 32. hafta başındaki tarihim yazıyor ama 37'ye dek çalıştığım için 37'nin yazması gerekmez mi? SGK'yı aradım hastaneyi arayın diyorlar ama doktora sormuştum biz tekrar 37'de çalışamaz raporu vermeyeceğiz 32. hafta verdiğimiz raporda zaten 37'de izne çıkacağın yazıyor demişti. İyice kafam karıştı. Zaten kısacık izin hakkımız var onu da kaybetmeyeyim, bilen biri yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler.

Benden 37 de tekrar rapor istemişlerdi aslında aynı rapor protokol bile aynı ama işte istediler

Siz bu masajı ağlamadan mı yapıyodunuz acaba. Yapınca işe yarıyor ama ağlarken yapmak çok zor oluyor.
Ağlama lütfen mesajını görünce korktum ne oldu diyr, sarılık hepsinin geçirdiği bir durum. Kimisi ışık alıyor kimisi emerek geçiyor. Sende hemen bir mama al bak nasıl toparlar. Sütünüde sağ sağ artsın
Ben gündüz emzirirken uyumuşum annemde odada tv açık mastırşef izliyo, rüyamda tahsini görüyorum elenirken. Uyuyorum ama kulağımda duyduklarını rüyada görüyorum. Anladım ki aslında hiç uyumuyoruz

Çok sağolun hanımlar, doktor 37'de tekrar vermeme gerek yok demişti ben de ona güvendim. Umarım sıkıntı olmaz 3 gün geçti şimdi.
32 de almuşsan gerek yok o 32 den sonra çalışanlar için.

Ben daha iyiyim canım bebeğimi de günde bir kere gösteriyorlar. Ama sütüm yok işte. Buna şükür yine bebeğim iyi olsun da.
Süt artirici vitamin kullaniyor musun
Aniden vericekler kucagina
Sen iyi ol
Sütünü sag surekli
Bebisin gelmedi yakındır
Kilosu vs nasıl doğdu canım
Zor mu oldu bebis strese girdi

Saron gozun aydinnn cok sevindim senin adina spinal sezeryan gercekten ck guzel hala bi anda perdenin arkasndan bebegimin aglama sesinin geldigi an'i dusunup duygulaniyorm
-Sunset- sen de saglikla kucagina al insallaj smdiden allah anali babali buyutsun
Diger dogum yapan ve yapacak arkadaslari da tebrik ederim herkesi tek tek ekleyemiyorm

canım naptınız kilosu az değil her bebek kilo veriyor sarılığı atlatınca bol bol beslersiniz en azından zamanında farkedilmiş
memeyi sağsanız biraz ucu büyüse o şekilde tutabilir belki
Doğuran herkesin gözü aydın. Rabbim sağlık versin bütün miniklerimize. Sütüm yok diye de kimse üzülmesin gelir. Güzel beslenin bebeğinize odaklanın
kesinlikle katılıyorum kilo her şekilde verilir zaten uykusuz kalıyoruz kanamamız var vitaminlerimiz düşüyor en azından beslenmeyle eksiği dolduralım
ben de iki çocuktan fırsat buldukça sağlıklı şeyler kuruyemiş meyve ev yoğurdu tahin tüketmeye çalışıyorum açıkcası şerbetli tatlılar da ben de süt yapıyor kilo almıyorum vermiyorum da bebekler 6 aylık sıkı diyete gireriz

Kizlar size bisey sorucam bebegim emerken uyuyakaliyo kucaga aliyorm cok guzel uyuyo yataga koyunca bacaklarini cekmeye basliyo gazi var gibi fakat gunde 6 7 defa kaka yapiyo hic gazi var gibi de gelmio bana gazi olan bebek okdr kaka yapar mi.. acaba sadece kucak istegi midir

İnşallah canım teşekkür ederim desteğin için

Hastanedeyim canım bilgi alıcam şimdi doktordan dün daha fazla sıvı kaybetmesin diye gözlem altında tutuyoruz demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…