2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Gazi olabilir ya da gerinme hareketi yapıyor olabilir. Ben kundak yaptığım için kundagi açınca bayağı bükküyor kendini .Ama gaz sancısı çok olsa ağlardı muhtemelen

Kızlar ben doğurdum minik prenses 12:13 te dünyaya geldi tertemiz bembeyaz nasıl güzel kokuyor. 48 cm 3050 Gr doğdu Alin kuş . Spinal anestezi beklediğimden daha da güzeldi . Çok heyecanlandim tansiyonum yükselmişti ameliyata girerken ama sonra rahatlattilar sağolsun ameliyathane ekibi . Çok rahat bir doğum oldu benim için . Şuan biraz ağrım var kuzum kucagimda emmeye çalışıyor sütüm varmis ama kızım çekmeyi bilmiyor daha şimdilik bizden bu kadar ara ara yazacam size

Valla bende yiyorum süt olsun diye. Hurma da süt yapıyor diyolar

Oyy hadi gözün aydın ağrıların geçer merak etme .Sağlıkla büyütün

Gözün aydın . Sağlıkla büyüsün

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Bunu çözen alfadır

Cnm agri kesci verdiler sürekli serumla..simdi de tablet olrak o yuzden henuz pek agri yok ama bugun gaz cikarmam gerekiyor ve agri kesicilerin etkisi gecince sikintim olur.gibi.gelio.
Benim sut yok hala bu gece 3 kez 10 cc mama verdik. Ben korktum sarilik marilik olur diye zaten yirtti ortaligi. Insallah sut gelince alisir memeye. Pozitif dusunmeye devam.
Süt duasıda var. Ben hastanede çok kilo kaybın oldu diye baktım valla varmış. Okudumda .
Bulup okuyayim. Sagol cnm
Saron nasılsın hastanede misiniz? kaç kilo doğdu bebişin
Evet cnm burdayiz 3100, 50 cm dogdu minnosum cikista dusmez insallah kilosu
Hadi gozunuz aydin Saglikla buyusun. Maasallah senin de guzel gecmis cok sevindim. Spinal iyiymis di mi ben de saskinim nasıl fenalasip bayilmadim:)

Benimki de çok kaka yapıyor. Ağzından da gaz çıksın isteniyor sanırım. Pıt pıt sırtına vuruyorum her emzirmeden sonra yarım saat de o sürüyor . Yoksa dediğin gibi uykuya dalamıyor

Yaaa gözün aydın duygulandım . Hoş gelmiş Alin minik kuş.

15 günde 10 kilo verdim resmen. Uykusuzluk mahvetti beni.
Daha da vermem umarım ideal kiloma döndüm.
yardım eden olmasına rağmen canım çıktı uykusuzluktan.
Ne kadar boyle surcek acaba ya. Yataginda bir iki saat uyusa benden mutlusu yok. Sabahlari o sekilde uyuyo genelde mis gibi kahvalti yapip kahve fln iciyorum annemle. Sonra cile baslio gece de genelde uykusuz hep memede kucakta uyuyo. Bu hal genelde 40i cikinca gecio diolar ama umarm oyledir 40a kdr bile dayanabilir miyim bilmiorm. Annem de gece kalmalari birakio smdi aslnda burda olsa da ben anneme pek vermiorm ztn meme istio sen bosa ayakta kalma diorm ama bi yandan da korkuorm:)

Yeminle aynı ben ay valla yalnız olmadığımı duyunca mutlu oluyorum ya yenidoğanların hepsi böyle demekki gerçekten kucakta uyuyup bırakınca uyanması. Geceleri uyumaması. 40 tan sonra düzelir diyolar ya bende ona inanmak istiyorum

Bi yandan da bugunleri de ozleriz sonra diye dusunuyorm ne kdr zor olsa da tadini cikarmaya calisiyorm

Oyy masallah pamuk prenses
Cok gecmis olsun kanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…