2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben agizdan cikarttirmayi pek beceremiorm sanirim. Gaz olayini sevmedim ya

Bazen çok varsa gazı benim de durmuyor. Boza gaz yaptı sanırım. Hamilelikte de yapmıştı. 2 gün ciğeri söküldü çocuğun ağlamaktan . Ne yiyip içiçez ben de bilmiyorum. Benim gazım olunca o da kıvranıyor.

Ben de bilmiyorum göbüşümüz düştü. Ananesi göbüşü düşene kadar kalacaktı. Bakalım haftaya yalnız kalınca neler bekliyor beni.

Ayyy demeee
Bende sen gibiydim
Dogurmadim
Cok sisddettbelim agriyor
Baska bisi yok suan
Ne zamandi günün
Bebis nasil
40+2 dogdu kizim. Valla cikarirken koprucuk kemigi kirilmis zor cikmis ama bir sorunu yok hemen iyilesir dediler. Bende bel agrisi bekle bekle yok sadece kasigim agridi siklasinca gittim sunide yedim ustune normal dogurdum ama hic guzel bir hikayem yok ilk dogumum ondan mi cok aci cektim simdi emiyo

Kızlar iki çocukla çoook zor ne yapacam ben ikisinj nasıl idare edecem.. 27 aylık oğlum var oda bana bağımlı...yedirmesi bezi çocuğun psikolojisi etkilendi iyice. Tek başıma tuvalete nasıl gidecem yemek ne ara yapacam.. Büyüğü küçüğüne zarar verme egiliminde.. Parmağını gözüne kulağına sokuyor.. Kafasını sıkıyor ellerini.. Yüzünü öpüyor ama heran ısırabilir nasıl geçecek bu günler.. Ikiside küçük 40 ondan sonra buda geçer mi

Aaaa kilolu mu dogdu
Benimkindede olmustu
Sargıda kaldık bir hafta

Canım gözün aydın doğum yaptın galiba bebeğinin durumu nasıl kaç kilo doğdu ultrason yanılması var mıydı?

Benimkiler daha küçüktü dogdugunda
Biraz zorlandim açıkçası
Ama simdi hep şükrediyorum iyiki diye
Yardimcimda hic yoktu
İlk zamanlar yardim eden birileri olsa keske sana
Birde benim oglim cok zarar verme egiliminde degildi
Yine de yalniz birakamiyordum
Gormeden ustune oturmaya bile kalkmıştı misal

Gözün aydın canım Hoş gelmiş minik. Üzüldüm doğumunun zor olmasına Böyle yazılanları görünce dogurasim gelmiyor @Statusahibi kız napicaz sen bile dogurursun ben kalırım burda Benim nst de düzensiz sancılar çıktı doktor kaile bile almadı normal her şey dedi gönderdi haftaya görüşürüz diye

Herkesin dogumu kendine ozeldir kuzum belki sen zorlanmazsin hep soruyodum burda dogum sancisi soyle mi boyle mi diye benim belime bir gram sanci vurmadi oldugu gibi kasigima kasildi kasigima vurdu hareketsiz kaliyon kitliyo resmen 1 dk falan

Kimyon çayı içiyorum ben sende dene yemekten sonra ya da gaz yapacağını düşündüğün bir şey yediğinde. Annem sütünden her şey geçer kızına diyor bana ayaklarını üşütme vs. Diyor

Ne zamana kadar zorlandin rahatlama dönemin olacak mı gerçekten senin şimdi 3.mu geldi

Kızlar bebişim gaz sancısı çekti gece çok.. asitli seyler asla içmiyorum soğuk içmiyorum ama emdikten sonra gazdan kıpkızarık oluyor doğru düzgün uyuyamıyor.. doktor Sabsimplex 10 damla tek seferde+biogaia 5 damla başlayalım dedi kullanan var mı

Herkesin dogumu kendine ozeldir kuzum belki sen zorlanmazsin hep soruyodum burda dogum sancisi soyle mi boyle mi diye benim belime bir gram sanci vurmadi oldugu gibi kasigima kasildi kasigima vurdu hareketsiz kaliyon kitliyo resmen 1 dk falan
Benimde kasıklarda ağrı oldu sadece çok sıktım kendimi, belimde olmamıştı

Sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…