2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada doktor bana sezeryan günü olarak 24 ocak dedi 5 gün öncesi normalden ama bebeğim ters duruyo dönmemiş sanırım dönmez bu saatten sonra diye düşünüyolar çünkü şimdiden 4 e yaklaştı kilosu yeri de yok dedi ama ya daha önce doğmaya karar verirse diye korkmaya başladım ters olunca napıyolar acaba acil durumda

Kimyon da hiç sevmediğim baharat. Çayı da aynı mı

Daha var ama ya günümuz gelsinde oyle sızlanalım
Yok yok ben dogurcak gibi degilim merak etme
Beklicez buralari mecbur
Ne zamana kadar zorlandin rahatlama dönemin olacak mı gerçekten senin şimdi 3.mu geldi
3. Canım benim evet
Ne kadar zaman zorlandığımı bosver
Sadece gececek bu zamanlar emin ol
Rahat olmaya çalış
Herseyi kafana takmamaya çalış
Ben cok aşırı titizdim mesela
Kafami en cok o yorardı
Baktım olmuyor saldım gitti
O halde bile misafir gelirdi kimsem yok
Bisekilde gecti gitti
Esin yardımcı oluyodur ins
Oooo Elif sende doğuruyormuşsun
Bende 24 unde dogurmak istiyorum
İns o vakitte kendiliginden gelir benim pasa
Kendi gelmeye kalkarsa ani sezeryana alırlar korkma

canım 23 aylık benim birinci aklım çıkıyor eşim haftaya da izinli sonrası nasıl olcak bilmiyorum
inşallah birinciler birazcık daha büyüyünce küçükler de en azından emeklemeye başlayınca geçecek diye düşünüyorum
yardım edecek biri var mı? ben kızıma yedirirken oğlana babası bakıyor ya da küçüğü alt değiştirirken emzirirken kızım ağlarsa oyun isterse babası uğraşıyor benim gece ikisi de kalkıyor yetişemiyorum
2 sonra birlikte oynayacaklar onu düşün
biogaia kullanıyorum sab simplexi kızımda kullanmıştık şimdi oğlanın gazı var ama idare ediyoruz doktora 1 aylık kontrole götürünce gazı artarsa isterim
işe yaramıştı bizde sende de yarar umarım

Herkesin dogumu kendine ozeldir kuzum belki sen zorlanmazsin hep soruyodum burda dogum sancisi soyle mi boyle mi diye benim belime bir gram sanci vurmadi oldugu gibi kasigima kasildi kasigima vurdu hareketsiz kaliyon kitliyo resmen 1 dk falan
İnşallah canım Rabbim burda kalanlara kolay doğumlar nasip etsin

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Benimki de çok kaka yapıyor. Ağzından da gaz çıksın isteniyor sanırım. Pıt pıt sırtına vuruyorum her emzirmeden sonra yarım saat de o sürüyor . Yoksa dediğin gibi uykuya dalamıyor
P Positivevibes bende bu gaz çıkarma işini sevmedim. Benim kızımda çok kakasını yapıyor, alttan gazını rahat çıkarıyor. Pıt pıt yapıyorum bende sırtına çıkarmazsa yatırıyorum napim Bu gaz olayını çözemedim. Bezini doldurduğu için çok gazı olmuyor olabilir mi acaba.. Emerken hava yutarsa, daha çok üstten gazı oluyor olabilir. Uyanıyorsa diyorum gazı var heralde, uyumaya devam ediyorsa yok demek ki diyorum anlamadım valla

İlk bebeğimden deneyimlediğim kadarıyla, bu gaz işinin çaresi yok bağırsak hareketleri kendine gelene kadar bu sorunu yaşayacaz.Ilaclar bir nebze fayda ediyor ama belli zaman sonra ilaca alışıyor ilacın değişmesi lazım o vakit süreç böyle kısır döngü

Benim planlı sezeryanndi bebek hep makat gelişiydi 4 ocakta son kontrolde yine ters duruyordu ama 7 ocakta doğumda doktor makat beklerken kafadan geldi dönmüş yani

Meraba sakın canınızı sıkmayın benim kızda pazartesi 24 değerle hastanede yattı ışık altında çook üzüldüm ama 2 günde toparladı 7 ye düştü değer
Bugün de değerin sabit kaldığını 48 saat geçtiği için de daha tekrarlama olmayacağını öğrendim.
Benim de meğer sütüm yetmiyormuş hastanede iyice gitti 2 gögüsten 20 cc zor çıkıyordu resmen.
Evde daha rahatım bi tık daha fazla çıkıyor benim ki mamayı emdiği için hastalık tamamen gidene kadar takviye yapıyorum yarısı benim sütüm yarısı mama şeklinde.
İnşallahh sizin bebişinde değeri düşücekk

Aynen Benim de anladığım cok zor durumda kalırsak yani bebek uğraşmamıza rağmen uyuyamıyorsa anca o zaman ilaç vermeliyz devamlı kullanmak da zararlı ilaç sonuçta

Boynum çok ağrıyor, sonrada başa vuruyor arkadan arkadan beynim gözğm patlıyo. Her 3 günde bir yaşıyorum bunu. Sizin de oluyor mu ne yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…