2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah canım teşekkür ederim içimi rahatlattın

Aynen Benim de anladığım cok zor durumda kalırsak yani bebek uğraşmamıza rağmen uyuyamıyorsa anca o zaman ilaç vermeliyz devamlı kullanmak da zararlı ilaç sonuçta

Aynen ben ilaç kullanmadım hiç ne yapalım bu süreç böyle geçecek masaj ve yağlar iyi geliyor bir de sıcak uygulama .Annenin usutmemesi ve gazlı olmaması çok önemli 3-4 ay sonra bıçak gibi kesiliyor .

Kızlar kızımın kakası kati çıkıyor 2 gündür, ek gıda alıyormuş gibi top top cıvık olması lazım ama değil normal mi acep anne sütü alıyor sadece.

Bir de kız anneleri dün şeffaf akıntı geldi vajinasindan normalmiş aklınızda bulunsun size de denk gelirse bayağı bizde olan yumurtlama akıntısı gibi çok şaşırdım

eşim de hasta oldu. Burnu kaşınıyormuş kasları ağrıyormuş. Annemlerin evine gönderdik bulaşmasın diye. Umarım bir şey çıkmaz. Dün gece beraber yatmıştık yer yok diye.

Ben de onuncu günde pes ettim artık isyan ediyorum eşim eve geldiğinde. Bütün gün emziriyorum bana misin demiyor asla uyumuyor sabah ilk uykusu çok güzel ondan sonra uyumuyor. Gece de çok uyuduğunu söyleyemem. Allah yardımcımız olsun ben kırkımız çıkana kadar böyle olacaksa bi kase çorba bile içemiyorum.

Süt artirici vitamin kullaniyor musun
Aniden vericekler kucagina
Sen iyi ol
Sütünü sag surekli
Bebisin gelmedi yakındır
Kilosu vs nasıl doğdu canım
Zor mu oldu bebis strese girdi
Zor oldu canım. Benim gücüm kalmadı sonlarda ıkınamadım.
kilosunu tam bilmiyorum şu an. Sütümü de sağmaya çalışıyorum ama hiç gelmiyor o da bebeğimi bekliyor galiba

Banyodan sonra daha rahat uyuyorlar ama hiç farketmedi mi?

Aynen ben ilaç kullanmadım hiç ne yapalım bu süreç böyle geçecek masaj ve yağlar iyi geliyor bir de sıcak uygulama .Annenin usutmemesi ve gazlı olmaması çok önemli 3-4 ay sonra bıçak gibi kesiliyor .
Aynen üşütmemeye dikkat ediyorum. Gaz içinde her akşam kimyon çayı içiyorum. Her şeyden yiyorum

Zor oldu canım. Benim gücüm kalmadı sonlarda ıkınamadım.
kilosunu tam bilmiyorum şu an. Sütümü de sağmaya çalışıyorum ama hiç gelmiyor o da bebeğimi bekliyor galiba
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, süt yapan yiyecekler içecekler tüketmeye çalış canım.. Moralini de iyi tutman önemli. Ben çok okuyamadım doğumda sıkıntı mı oldu?

Kızlar bebeğim ters duruyo dedim ya bir anda bi hareket yaptı yanlamasına genişledi falan karnım acayip bi hareket yaptı döndü mü acaba bu kız
Dönmüş olabilir annem bebek dönmesini bana öyle tarif etmişti. Bir anda donucek demişti hissedersin diye ama ben anlamadım

Yalancı sancı ve normal doğum sancısı ayırt edemeyen tek benmiyim delircem 4 gündür evde yalancı sandıcıdır diye inatla bekliyorum salı kontrol var dur diye. Ama sanırım artık pes etcem

Kızlar selam biraz geç oldu da anca fırsat buldum. Narkoz etkisi geçince ağrılarım başladı şuan sadece dikiş yerim ağrıyor yürüyünce. Kaynanam sayesinde berbat bir gün geçirdim onu ayrıca detaylı anlatırım . Sütüm geliyor bebeğime alıştırmaya çalışıyoruz . Ememiyor garibim 1 saat önce mama verdik 15 cc içti sadece ve şimdiye kadar iki kez kaka yaptı . Beslenmiyor olsa kaka yapmazdı dimi ? Bide ilk çiş vakamizi yaşadık kızda da oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…