2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah geçer.. Rabbim sağlık versin de.
Eşimin hiçbir desteği yok kanayan yaram diyim sen anla

Sipinal anestezi ile sezeryan olan arkadaşlar ameliyattan kaç saat sonra ayaklarıniz açıldı. Ben saat beş ile 6 arası ameliyattaydim. Yürüyüş de yaptım. Fakat topuklarim ve ayak parmak uçlarım hala uyuşuk. Sizde nasıldı

Evet bende 6 aydan sonra kolaylaşır inşallah diye düşünüyorum.. 1 buçuk yaşında da beraber oynarlar

Saat 13 de odaya getirdiler 19:30 gibi ilk yürüyüşümü yaptığımda açılmıştı her yerim

Ben temmuz annelerindenim insallah bebegime temmuzda kavusucam sizin mesajlarinizi okuyup okuyup heycanlaniyorum doguranlara bebekleriyle saglikli mutlu omurler dilerim henuz bekleyenelere bir avazda kurtulmayi sağlıkla bebekelrine kavuşmayı temmeni ederim

Kızlar bu hipp marka mama bazısında organik yazıyor bazılarında combiotic yazıyor bunların farkı varmı hiç bilmiyorum
Birde 2 saatte bir 45 cc vericem 350 ml mama kaç gün yeter bilgisi olan varmı

Bu arada melek gibi bende yazmak istedim, sizin sayfanızdan çıkasımı gelmiyo gizli gizli sessizce doğumlarınızı muhabbetlerinizi izliyoruz temmuz anneleri olarak, heyecanınıza ortak oluyoruz okudukça mutluluk heyecan oluyor bizdede çok güzel heyecanlar eminimki
Çok güzel doğumlar gerçekleştirin inşallah ağrısız sızısız, sağlıklı

Yalancı sancı ve normal doğum sancısı ayırt edemeyen tek benmiyim delircem 4 gündür evde yalancı sandıcıdır diye inatla bekliyorum salı kontrol var dur diye. Ama sanırım artık pes etcem
Ben de hiç anlayamıyorum ilk gebelik olduğundan. Ama hafta başı yaşadığım tecrübeye göre sıvı alımının çok önemli olduğunu öğrendim. Yalancı sancılarım vardı, nstde de çıktı. Doktor çok su tüketmemi ve dinlenmemi söyledi. İki gündür yatmaya ve sürekli su tüketmeye çalışıyorum, kesinlikle ağrılarda ciddi azalma oldu. Çok şiddetli değilse ağrılarınız siz de deneyebilirsiniz. Benim de kontrolüm salı günü, güzel haberler alırız inşallah.

Kızlar bu hipp marka mama bazısında organik yazıyor bazılarında combiotic yazıyor bunların farkı varmı hiç bilmiyorum
Birde 2 saatte bir 45 cc vericem 350 ml mama kaç gün yeter bilgisi olan varmı

Biri sıvı biri toz diye biliyorum. Arkadaşım sadece mamayla besliyordu 1 hafta yettiğini söyledi

Canım öncelikle çok şükür bebişinle kavuşmuşsunuz sağlıkla büyüt inşallah. Benim de planlı sezeryan olacak kistlerimden ötürü, genel anestezi altında. Sana birkaç soru yöneltebilir miyim? Sezeryan sonrası için yanıma depend'lerden almam yeterli mi, bir de sezeryan yeri pijama giymeyi engelliyor mu illa gecelik mi götürmek lazım? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Sezaryen yerim yatakta sağa sola dönerken kalkarken çok az acıyor ama 2 hafta sonra ödemlerim indi tamamen daha rahat yürümeye başladım. Mutfak işlerimi yapmaya başladım. Düşündüğüm kadar zor olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…