2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah Mervos kendine gelmişsin İnşallah çabuk toparlanirsin . Bu kaynanalar yokmu hepimiz dert yaniyoruz Benim kaynanamda bana şimdiden sende kaynana olucaksin diyor inşallah diyorum. Sende başladın kaka çiş konuşmaya hoş geldin lohusaliga

İnşallah canım valla içim biraz rahatladı ama ben normaldede aşırı su tüketen biriyim biraz daha mı arttırmam lazım aceba inşallah salıya kadar herşey yolunda gider

Hoşbuldum bacım

İnşallah canım valla içim biraz rahatladı ama ben normaldede aşırı su tüketen biriyim biraz daha mı arttırmam lazım aceba inşallah salıya kadar herşey yolunda gider
İnşallah canım, ben 2 litre anca içiyordum o da yeterli gelmiyormuş. Doktor hatta sancı çıkınca çok şaşırıp hastaneye yatırıp serum vermek istedi Salı günü. Serum da yalancı sancıları azaltıyormuş sıvı takviyesinden ötürü. Ben eve gelip her on beş dkda bir birkaç yudum su içmeye başladım, bir de tek öğünde çok yeme aralıklı aralıklı bebeği sıkıştırmayacak şekilde ye dedi doktor o da işe yaradı bence. Bir de iş yapmayı bıraktım tabii, uzanıyorum bu iki gündür gerçekten iyi geldi. Bugün bir ara SGK izin muhabbetinde personel işleri uğraştırdı mesela o ara stres olunca yine ağrım oldu. Sanırım bu ara bol sıvı tüketip, midemizi çok doldurmayıp, yatıp dinlenmemiz ve kafamızı da boşaltıp stresten uzak durmamız lazım. Benim de 37+4 bugün, sanırım çok yakın olacak doğum tarihlerimiz. İnşallah salıya dek sağlıkla durur bebişler, salı da güzel güzel haberlerle döneriz.

Kızlar bu sezeryan dikiş yeri ağrısı kaç gün sonra hafifliyo

9.günüm hafifte olsa sizlama var bende de.Ilk zamanlarda da ağrı kesici almadım hiç çok dayanamayacak kadar değildi ama emzirirken rahim çok kasiliyordu o zaman çok feci ağrım oldu ama Allah'tan ki anlık ağrı.

Çok teşekkür ederim ,ben depeend aldım ama kullanamadım, myomdan dolayı vajende katater olduğu için yandan cirtli hasta bezi kullandirdilar, bezi de hastane verdi.Sende de böyle bir olur mu bilmiyorum yanında dursun ama yine de .Pijama çok zor olur gecelik mutlaka olsun yaninda
Bu gaz belası ne zaman biter yarım saattir yürüyüş yapıyorum

Yap yap pirt olmadan çıkış yok hastaneden

Çıkarttım canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…