2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah canım sancılar benim çok tuhaf, artık şu bundan yada kesin bu diyemiyorum maalesef. Sabaha kadar aralıklı devam etti sancılar,su yok nişan yok ama belden karnıma yayılan bir agrı midem sanki düşüyor aşagıya gibi kramplar, rahimde kasılmalar flan derken çok zorladı beni gerçekten sanırım bugün bi nst gidip en azından içimi rahatlatsam iyi olacak uykusuzluktanda artık bayılcam Ay birde bu sancıdan bu yana normalden on kat hareketli çocuk oda canımı yakıyor artık baya şiddetli girişiyor, sancı başlayıncada bariz top olduğunu hissediyorum alt karında ama 18-28 saniye sürüyor Allahtan saniye sürüyor yoksa düşünmek istemiyorum bile. Bu arada günlük 4.5 lt su içiyorum hamilelikte özellikle daha fazla arttı su ihtiyacım bazen daha fazla oluyor dikkatli içip azaltmaya çalışıyorum bazen kaçıyor flan.

Bendede aşırı bi su tüketimi var
Bazen damacanayi kafama dikmek istiyorum
Dikatte et 4 ü asmayaya gayret et bu seferde su zehirlenmesine yol açıyormuş
Baya sancın oluyor senin o zaman
Bu gece 4 te uyandım daha da uyuyamadım
Uykular haram uyuyacak son zamanlarımız aslında
Ben kemdimi yordugum icin cok
Sancim oluyordu sanırım
Dun full dinlendim
Sancim olmadi pek

kızlar oğlum 15 günlük, gaz yapcak bişy kesinlikle yemiyorum hergün kimyon tohumu çayı içiyorum yemeklerime kimyon katıyorum, ama dün gece saat 3 ten sonra oğlan ıkınmaktan bi hal oldu bu gece sadece 2 saat uyumuşumdur belki de daha az
ayağının altına acı elma yağı sürüyorum bio gaia veriyordum bu sabah artık sab simplex de verdim karnına kiraz çekirdeği keseini ısıtıp koyuyorum ama niye bu kadar gazlandı sancılandı anlamadım daha yeni uyudu bi türlü dalamadı çocuğum. perişan olduk başka ne yapabilirim gazının çıkması için var mı tavsiyeniz?

Aynı durum ya vallahi damacanayı sırtına bağlayım öyle gez diyor eşim engellemeye çalışıyorum baya azalttım bakarsan, o azaltmış halim şeker bi ara çıkmıştı o çok su içiriyordu bana mahvetmişti beni şükür sebebini beni etkileyen şeyi buldum kurtuldum. İkinci gebelik ve hiç bu kadar acemi olacagımı düşünmemiştim ilk çocukta daha tecrübeliydim resmen sancılar nasıl,neden böyle hiç çözemiyorum. Hangisi gerçek hangisi yalan, ve üstelik kızımı 36+5te acil sezeryanla doğum yapınca bunda son 12 gibi komik bir rakam saymak. Gerçekten aşırı derecede heyecan yaptırmaya başladı bende ve son 3 gündür kalkamıyorum resmen 3 güne kadar ise sancı olsa dahi iş yaptım temizlik yaptım iyi geliyordu ama 3-4 gündür ne enerjim ne halim nede yapasım var birşey çözemiyorum Açlıktan ölcem şuan kahvaltı bile nasıl hazırlıycam düşünüyorum deli gibi Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah

Nasıl geçti ilk geceniz
Hiç uyumadı kızım tam bir kaka sever bizimki 4 kez bez değiştirdik . Çok hoşuma gitti çok güzel bir duyguymus anne olmak duygulanıyorum habire gözlerim doluyor emzirmek için savaş veriyoruz birde böyle böyle alışacaz o bana ben ona

Ac değildim ya
Normalde ac tok fark etmez
Oynardi uyudu
Neyse çıkarttı dr u bekliyorum bakalım
Aceba neden genelde bende aç olduğum zaman birde erken doğum riski olduğu zaman böyle olmuştu onun dışında sebebini bilmiyorum. Aceba neden olmuş dr ne derse haber ver canım

Aceba neden genelde bende aç olduğum zaman birde erken doğum riski olduğu zaman böyle olmuştu onun dışında sebebini bilmiyorum. Aceba neden olmuş dr ne derse haber ver canım
2 tane cikolata yedim
Tekrar girdim bakalım
İns bunu begenir dr

Çay bardağının çeyreğine sıcak su yarım kaşık kimyon yarım küp şeker katıp iç her öğünde yapabilirsin

T tulperde
Bebiş nasıl oldu kilo alabiliyor mu? Benimkinde de dilbağı varmış. Sormadan söylemediler gıcık oldum. Yavrumun zor emmesinin sebebi büyük ihtimalle. Cerrahi müdahale gerekir en geç 1 yaşında dedi. Size de mi operasyon önerdiler.

Benimkinde de dil bagi var cok sik gorulen biseymis benimkinde emme problemi olmadigi icin sorun yok dediler ama 1 2 aylik oldugunda sunnet icin gittigimizde dil bagini da duzeltecekler. Emmesinde sorun olsa soylemezler mydi

Benimkinde de dil bagi var cok sik gorulen biseymis benimkinde emme problemi olmadigi icin sorun yok dediler ama 1 2 aylik oldugunda sunnet icin gittigimizde dil bagini da duzeltecekler. Emmesinde sorun olsa soylemezler mydi

İyi Ememiyordu. Hastanedeyken hemşirelere söyledim bakıldı mı diye. Tabi sorun olsa söylerlerdi dedi.
Bir de konuşma problemi yaşanıyor bu sebepten. İyi de beslendiğini sanmıyorum sağdıklarımı vermezsem
Bugün doktora kontrole gittik sordum da öyle söyledi. Aynı doktor kontrol etti doğunca.

Hangi şehirde hangi doktora gideceksiniz. İstanbul da iseniz belirlerseniz yazar mısın?

Bız de bır gun kaldıktan sonra eve cıktık ustelık gaz cıkarmadanevde bukadar zorlanacagımı dusuunmemıstım. Kızım hasta dusmeyen atesı var yıne bebege yaklaşmak ıstıyor kırmak istemiyorum ama ogluma da kıyamıyorum. Hastanede mama verme dedıler az da olsa sut var diye. Bugun bı baktım cocugun rengı sarardıgogus uclarım fena brbbebk ılk emmeye calısırken kafamı duvara vurasım geliyor aglıyorum zaten tatlı canlı olmamam ragmen ama bır bakıyorum kızıma ogluma sukurler olsun her seye degıyor varlıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…