2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun . Rabbim şifa versin canım, inşallah geçici bir durumdur ilaçla düzelir

Bende buralara yazmıştım hep uyuyo normal mi diye sizin ladar vahim durumda değilim şimdi ama gündüz epey vıkırdıyor
Mamayi bide stoklu almistik depolarda skinti varmis eczaci bulabildiginizi alin diyimce saldirdik resmen elimizde patlamasa iyi degisicek esim yok vikildasa iyi anam catlio cocuk sallamaya karsi olan ben denemedigim cesit kalmadi sallamayi yeterki aglamasin o aglio ben agliom resmen kolikse yapilcak hic bisi yok resmen anca muzik sallama bilmem ne koligin caresi yok belli bi aya kadar devam eder malesef

Canım ya peki tekrar bakıldı mı düşmemiş mi?
2 gün arayla bakıldı. Biri küvezde kaldığı hastanede, diğeri kendi hastanemizde değer aynı çıktı 31. Endokrin doktoruna özellikle söyledim farklı laboratuvarlarda bakıldı diye ama tekrar tahlil yapmaya gerek bile görmedi başlanması lazım acil dedi. Bu gittiğimiz doktor Türkiye çapında doğuştan hipotriodili bebekler üzerinde en büyük çalışmayı yapan doktormuş güvendik biz de.

Kızlar ben silikon meme ucu kullanıyorum meme ucum var ama oğlum tutamıyor. Ne yapabilirim nasıl tutturabilirim? Bende acemiyim oda acemi
Canim benimde memem emmekten yumusayinca tutamiyor biraz soguk suyla yikiyordum ucu diriliyor azicik zaman geviriyorum ki soguk olmasin oyle veriyorum agzina tutuyor bende anlamadim yumusacik olunca tutamiyor agzinda

Anladım demek düşmemiş ki gerek görmüş. Bizim düşmüştü ama bir hafta arayla bakıldı üçğncüyü bir hafta sonra yapacağız. İnşallah ilaçla düzene girrcektir sizin de. Farketmenizde iyi bir şey erken önlem alınacak hemen. İnsan üzülüyor biliyorum ama ilaçla tedavisi var diye düşün. Doktor kötü bir şry dedi mi ki size?

Bide sarılık neden tsh la alakaşıymış ki

Doktor erken tedaviyle önlenebilir diyor zeka geriliği için olumlu konuşuyor özellikle 13.gün kritikmiş daha öncesinde başlandığında normal gelişim gösteriyormuş çok şükür 10.gün başladık biz. Bir de bunda t4 daha önemliymiş Allahtan bizim t4 normal düzeyde. Doktor geçici olduğunu düşünüyor bizimkinin ama en iyi ihtimalle tedavi yine de en az 6 ay sürüyormuş, inşallah geçicidir yoksa ömür boyu ilaç kullanmak durumunda kalacak.

Kızlar ben silikon meme ucu kullanıyorum meme ucum var ama oğlum tutamıyor. Ne yapabilirim nasıl tutturabilirim? Bende acemiyim oda acemi
Ben avent muadili kalkan kullanıyorum, o meme başını biraz büyütüyor, hemen kavrıyor benim kız, takmayınca biraz zorlanıyor

İlk çocuğum kolikti, mamayla büyüttüm, ilk günden beri gazlıydı, kakasını 3 günde bir yapardı, 3 ay bitene kadar ağladı, bi ağzında beberon varken birde uyurken susuyordu, bütün gaz damlalarını denedik hiç bişey fayda etmedi, sonra Bi şurup başladık o çok iyi gelmişti oh be dünya varmış dedik, kolik orhanla büyüdü oğlum

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin biran önce bebişin değerleri normale döner inşallah

Hipotridi icin en basta ozelliklemi baktirdin canim ? Bende hipotroidi hastasiyim ama kizima hatta oglumada ozellikle bakmadilar hic

Bide k bakma ya berbat uykusuzum kafam basmiyor resmen cok gecmis olsun. Bence ilacla degerler en kisa surede etki eder emin ol zarar gorecegini dusunmuyorum minnosun icin rahat olsun

Hipotridi icin en basta ozelliklemi baktirdin canim ? Bende hipotroidi hastasiyim ama kizima hatta oglumada ozellikle bakmadilar hic
Yok canım ben baktırmadım küvezde kaldı ya orda bakmışlar, taburcu olurken söylediler yüksek çıktığını 2 gün sonra tekrar baktırmamız gerektiğini, değer düşmeyince çocuk endokrine yönlendirdi doktorumuz.

Bide k bakma ya berbat uykusuzum kafam basmiyor resmen cok gecmis olsun. Bence ilacla degerler en kisa surede etki eder emin ol zarar gorecegini dusunmuyorum minnosun icin rahat olsun
Topuk kanından da bakıyorlar bu arada yüksek olduğunda arıyorlar özellikle baktırmaya gerek yok sanırım.

Topuk kanından da bakıyorlar bu arada yüksek olduğunda arıyorlar özellikle baktırmaya gerek yok sanırım.
Ya oglumda topuk kaninda flan aramadilar ama dogum raporlarina not dusmusler kocaman kocaman hipotridi bebek die benden gecmis sanirim ancak hic kimse soylemedi bunu ( hastane ihmalkarligi ) ben cok uzun zaman sonra gordum raporlardaki ibareleri hemen doktora goturup degerlerine baktirmistim normaldi ama 1 yasinda flandi dusun sonra aradan epey zaman gecti dogum yaptigim hastaneden aradilar ozur ozur ustune bu durumu izah ettiler vs vs karisik ve uzun mevzu ancak hamdolsun hicbir sorunu da yok zekayla ilgili aksine 6 yasinda teste girecek ileri zeka ongorusu var pedegogun ornek olsun die anlattim sana korkma allahin izni ile bisicik olmaz

Allah korusun canım inşallah gerek kalmaz dahada erken biter. Şimdi bende şüphelendim bak ayı dolmadan götürüp tekrar mı tahlil versem. 13. Günü de geçtik ama onuda ilk defa duydum.

Bu nasıl bi ihmalkarlık, Allah korusun ya değerleri düşmemiş olsaydı farkında bile olmayacaktınız.
Kızımda da topuk kanında yüksek çıkmıştı aramıştılar birkaç defa daha baktırdık normale dönmüştü doğumda batikondan kaynaklı olduğunu söylediler onun
Ben bunda da öyle olmasını ummuştum ama değer düşmedi maalesef, neyse ki ilacı var.

Allah korusun canım inşallah gerek kalmaz dahada erken biter. Şimdi bende şüphelendim bak ayı dolmadan götürüp tekrar mı tahlil versem. 13. Günü de geçtik ama onuda ilk defa duydum.
Canım sizin değer düşmüş zaten demek ki düşme eğiliminde. Kızımda da 20lerden 8 e düşmüştü doktor tekrar baktırmaya gerek görmemişti için rahat olsun öyle bi şey olsa doktor yönlendirirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…