2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen oyleeee sorma... Allah dermansiz dert vermesin ilaci olmayan hastalik vermesin de gerisi hallolur insalalh canim

Kaçıncı gün aradılar kızınızda mrsela benimdr ilk değer yüksekti oğlumda da kızımdada hiç atamadı asm beni. Biz hastanedeki ilk tahlilde farkettik

Asm aramadan önce doktor zaten sarılık bakarken tsh da bakmıştı kızımda, asmnin araması daha sonra oldu, tekrar bakıcaz dediler ben de değer normale döndü dedim hatta tahlil sonuçlarını falan istemişlerdi.

Kaçıncı gün aradılar kızınızda mrsela benimdr ilk değer yüksekti oğlumda da kızımdada hiç atamadı asm beni. Biz hastanedeki ilk tahlilde farkettik
Seni aradılar mı peki, ilk yüksek çıkmış ya? Siz nasıl anladınız topuk kanından ayrıca mı bakıldı?

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ilaçla duzelebilen durumdur. Erkenden farketmenizde avantaj belki bebek için

İnşallah gidince haber vercem umarım herşey yolundadır,1 saate hastahaneye gidiyorum bakalım. Yanlız ikinci çocuk cidden zormuş gurbette yaşıyorum eşimin ailesi var ama hepsi corona oldu tam zamanlama süper, çocuğu bırakacak kimse yok. Ailemden kimse yok doğum yaparsam nasıl olacak kim bakacak yada bana kim yardımcı olacak hiç bilmiyorum umarım bugün doğum olmaz diye dua ediyorum

Kizlar bu arada kizima aldigim neredeyse tum kiyafetler kuculdu ne ara buyudu nasil oldu anlamadim

Annem yanımda hala çok şükür, yaza kadar kal diyorum yazın beraber döneriz, abartma diyor
Ben ne yapıcam 2 küçük çocukla diyorum, bana mı sordun doğururken diyor, haklı
Geçen gün markete gittim bir hava alayım diye, ağlarsa napıcam diyor, emzir dedim off yazık kadına üzülüyorum bi yandan o da hapis gibi oldu evin içinde, çık gez dolaş diyorum tek başıma nereye gideyim diyor, yine haklı
Hem kıyamıyorum anneme hem de gitmesin istiyorum

Kizlar bu arada kizima aldigim neredeyse tum kiyafetler kuculdu ne ara buyudu nasil oldu anlamadim
Benim de çıtçıtlı badiler yakası aşağı kadar iniyor geriliyor baya, bir büyüklere geçicem
Bezi de 3 numaraya geçesim var sanki lastikleri sıkıyor gibi
Bu arada bezleri iyi ki 2 numara almışım kilolu doğmadığı halde tam iyi gelmişti.

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım. Terslikler üstüste gelmiş ama kendini de bebişi de strese sokmamaya çalış. Doğana bir şekilde bakılıyor öyle düşün. İkiniz de sağlıklı olun da kalan her şey hallolur. Hiç kafana bunları takma, stres olup sancılarını artırma. Sağlıkla dön evine inşallah.

Ay sorma 2 no bizede cok iyi oldu ama stok bitti e e gececegim gibi gorunuyor. İc bodyleri 0 3 ay ve 3 6 almistim onlar iyi bizimkinde ust zibinlari flan kucuk kasiyor hatta geven 2 tanesinin alt kismini kestim body gibi giydirdim kurumadi yetismedi analarda care tukenmez

Doğum kilosundan 50 gram eksik şu an. 3 gün sonra tekrar tartılmaya gideceğiz. Doktor çok eksik değil duruma göre mama takviyesi önereceğini söyledi.

Benimki 56 cm doğdu tulumları olmuyor. 6 aylık tulum alıyoruz artık tulumların ayaklarını benim de kesesim var

Bez de 3,5 kilo olmasına rağmen 2 numaraya geçtik . Daha iyi oluyor sıkmıyor çocuğu.

Benimki 56 cm doğdu tulumları olmuyor. 6 aylık tulum alıyoruz artık tulumların ayaklarını benim de kesesim var

Bez de 3,5 kilo olmasına rağmen 2 numaraya geçtik . Daha iyi oluyor sıkmıyor çocuğu.
Ayyyy masallah selvi boyluya benimki 50 dogdu nerdeyse 2h sonra olmuyordu vala kestim kes ke cok konforlu oluyor tam ag kismindan kes ki beli uzun kalsin alt pijamanin icinden cikmasin hic giymedigi zibini bile kestim wala gunah bari bir kac kez giysin evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…