2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Muhtara bıraksanız ihtiyaç sahibi birini bulurlar belki.

Ay doğurmamışsın daha pardon
13 günde 115 bez gitti. Kullanırsın kalanı verirsin.

Ben Bi paket 40lık 1 numara sleepy almıştım, bez bitince 2 numara aldık ama büyük geldi kullanmadık, sonra eşim yeniden 80li 1 numara aldı, onuda birdik, tekrar 80li 1 numara aldık, bu bitince 2ye geçeriz, bebeğim çokta minik değil, bence kullanırsın

Kilolu gibi duruyor ama bilmiyorum nasıl dogacak
Baktimda oyuncak bebek bezi gibi
Boyle kucuk mu oluyolardi ya
Unutmusum belkide olur
Neden iyi çıkmamış canım sancıların mı var?
Bilmiyirum ya hareket etmedi pek
Bugun biraz durgun

Sınırını bozma haber ver merak ettik
Takip et hareketlerini pazartesi erkenden gel dedi canım
Haber veririm tabi
Hep buralardayım
Birazda stresliyim ondan mi etkilendi bilemedim

Muhtara bıraksanız ihtiyaç sahibi birini bulurlar belki.

Ay doğurmamışsın daha pardon
13 günde 115 bez gitti. Kullanırsın kalanı verirsin.
Muhtara tovbe bisi bırakmam
Dolap vardi ihtiyac sahipleri alsin diye guzelim kiyafetleri koydum
Arkadasim gormus cingeneler gelip toplayip pazarda satıyormuş
Geri dönüşüme atiyorum daha iyi
Bu seferde icine girip aliyolar gerci

Ayyy sagolasin ya icime su serptin
Bez cok minik ya
Bebeler boyle minik mi oluyodu
200 kusur aldığım paket

Yanliz olmadigimi bilmek guzel
Bi de ben de kardesim de gece uyurmusuz 3 4 saat. Bunu saat 3bucukta yikadik pelte gibi oldu emzirdm tek meme ancq aldi uyuyakaldi ben de yatirdm bi oyle uyudu onda da 2 saat surdu sanirim tek meme emdigi icin acikip uyandi smdi 2 meme birden emziriorm yemek hazirladi esim.yemem lazim ama yinr yataga koyunca aglarsa nasi yemek yicez bilemiorm:) anam dondu evine

Banada minik gelmişti ama anca oluyor, 2 numara çok toplandı, cırtcırtlar üst üste çıktı. Günde 10 tane kullansan 20 günlükken biter zaten, Sık sık değiştirirsin çiş sayarken

Kızlar alıp memnun kaldığınız biberon hangisi ? bir de onları sadece kaynatarak mı temizliyosunuz
Ben de avent yeni dogan aldim tuttu simdiye kdr cok sukur bi meme reddi de yapmadi zaten gunde 1 kere fln kullaniyorm.
Ben emzik biberon temizleyicisi almistm onunla bi temizleyp sonra kaynar suya koyuyodm. Bi arkadas aventin strelizitaronu gondermis bazen onu da kullaniyorum smdi

Kızlar manuel göğüs pompası kullanıp memnun olan var mı ? Varsa marka öğrenebilir miyim
Ben wee pompa kullandm ama cok zor bisey manuel pompa. Hele saatlerce bebegi emzirmek icin ugrasinca bi daha manuelle insanin ugrasasi gelmio acikcasi. Bana doktor bebegin emme refleksi iyice gelisene kdr kullancaksn cunku suan memeyi bosaltamadan uyuyakalio ondan kilo alamio dedi ben de hastane tipi kiraladim 5 10 dakikada butun sutu bosaltiyo. Onunla bile kulfet oluyo bana gunde 1 2 kere sagiyorm simdilik

Tesadüfen mesajınızı görünce 4 ay öncesine gittim. Annem bir ay kaldı yanımda. Bebeğimin bakımı ile ben ilgilendim annem de ev işleri ile ilgilendi.Ama ilk günler ben uyutamiyordum annem uyutuyordu kolunda. Korka korka yatiriyorduk. Ne zaman uyusa, uyanacak diye strese girerdim. Annem gidecek diye ne çok ağladım...Her bebek başka tabi ama benim ilk 2 ay zor geçti. Banyo edemiyorum diye ağladığımı bilirim. Niye susmuyor diye bebeğimle ağladığımda oldu. Gazı yok, aç değil ama ağlıyor sebepsiz. Insan panik oluyor tabi. Ama hepsi geçiyor. Ablam demişti bana bunu. Ağlarsa bil ki susacak, uyumuyor mu, illa ki uyuyacak, emmiyor mu, illa ki emecek ve geçecek bu günler. Siz de böyle teselli edin kendinizi. Ben sürekli sebepsiz ağlardım. Şimdi kızımla gülüyoruz. Çok zor günlerdi ama geçti. Lohusalık kolay değil. Eşiniz, aileniz hep destek olsun size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…