Tamam o zaman 2 saate bi degistiririmBanada minik gelmişti ama anca oluyor, 2 numara çok toplandı, cırtcırtlar üst üste çıktı. Günde 10 tane kullansan 20 günlükken biter zaten,Sık sık değiştirirsin çiş sayarken
Bilmiyorum canim yaİyi çıkmadı derken sancın mı var ki?
Babamlar dedigin k.pederin miEşim korona oldu. Babamlarla birlikle aynı evde kalıyor. Kayınvalidemler 4 gün sonra dönecekmiş. Dedesiyle resmi olmasın mı diyor.
Yanlış mı düşünüyorum babamlar iyice temas etti onunla bile bile gelmesi tuhaf değil mi?
Hala küvezde canım. Çıkışıyla ilgili bilgi vermiyorlar. Bekliyoruz biz de.Naptınız canım var mı bi gelişme kuvezde mi
Elektrikli mi almalıyım1 saatte 10 ml sut ancak çıkıyor. Emzirirken zaten yoruluyorsun bir de üstüne o işe yaramıyor.
Babamlar dedigin k.pederin mi
Daha neler?
Temaslinin ne isi var küçücük bebenin yanında
Offf bide milletle uğraş
Bende bir numara 70 li 2 numara 80 li tekrar 2 numara 204 lü aldım inşallah kullanırız hepsini. Diyorum iyiki almışım şu an iki katı artmış fiyatlarıMuhtara tovbe bisi bırakmam
Dolap vardi ihtiyac sahipleri alsin diye guzelim kiyafetleri koydum
Arkadasim gormus cingeneler gelip toplayip pazarda satıyormuş
Geri dönüşüme atiyorum daha iyi
Bu seferde icine girip aliyolar gerci
Ayyy sagolasin ya icime su serptin
Bez cok minik ya
Bebeler boyle minik mi oluyodu
200 kusur aldığım paket
Benim doktor bebek hareketsiz olunca nst tekrarlatıyor muhtemelen uyumuştur hareket etmemiştir ondan tekrar istemiştir. Kalp atışında sıkıntı yoktur allahın izniyle aklına bile getirmeTamam o zaman 2 saate bi degistiririm
Bez degisme sporu
Yeterki bitsin
Bilmiyorum canim ya
Bana nst ni tekrar etmemiz gerekiyor dedi asistan
Suan düşünüyoruz
Acaba kalp atiminda mi problem gordu
O zqmqn baska dr bana gidebilir niye dedi?
Esimde tutturdu hadi simdi gidelim diye
Elektrikli mi almalıyım
Canım ben lansinoh aldikdan sonra gördüm dolap uygulamasında benim aldığım tekli makina fiyatına ikili olanlar satılıyordu daha uygundu . İkinci el kullanırım dersen al . Çünkü temiz gözüküyor du az kullanıp satanlar var. Ben daha önce görseydim alırdımElektrikli mi almalıyım
Canım ben lansinoh aldikdan sonra gördüm dolap uygulamasında benim aldığım tekli makina fiyatına ikili olanlar satılıyordu daha uygundu . İkinci el kullanırım dersen al . Çünkü temiz gözüküyor du az kullanıp satanlar var. Ben daha önce görseydim alırdım
Manuel aldım, işime yaramadı sonra elektrikli aldım. Boşa masraf oldu manuel.
Cok tesekkurler destek icin ben de kendime hep bunlar gececek hatta bu yaka ignesi gunlerini ozleyeceksin bi daha bu kdr cok kucaginda durmayacak diyorum. Hamileligimde de ilk 4 ay cok zordu hep uyuyor ya da kusuyordum. O gecti bu da gececek. Sadece asiri yorgunken zihni toparlamak biraz zor oluyorTesadüfen mesajınızı görünce 4 ay öncesine gittim. Annem bir ay kaldı yanımda. Bebeğimin bakımı ile ben ilgilendim annem de ev işleri ile ilgilendi.Ama ilk günler ben uyutamiyordum annem uyutuyordu kolunda. Korka korka yatiriyorduk. Ne zaman uyusa, uyanacak diye strese girerdim. Annem gidecek diye ne çok ağladım...Her bebek başka tabi ama benim ilk 2 ay zor geçti. Banyo edemiyorum diye ağladığımı bilirim. Niye susmuyor diye bebeğimle ağladığımda oldu. Gazı yok, aç değil ama ağlıyor sebepsiz. Insan panik oluyor tabi. Ama hepsi geçiyor. Ablam demişti bana bunu. Ağlarsa bil ki susacak, uyumuyor mu, illa ki uyuyacak, emmiyor mu, illa ki emecek ve geçecek bu günler. Siz de böyle teselli edin kendinizi. Ben sürekli sebepsiz ağlardım. Şimdi kızımla gülüyoruz. Çok zor günlerdi ama geçti. Lohusalık kolay değil. Eşiniz, aileniz hep destek olsun size.
Ilk günler kendinde olmuyorsun zaten. Dediğin gibi zihin yorgun, beden yorgun, hormonlar karışık ve dediğin gibi bu günler gelmeyecek bir daha. Destek çok önemli ama. Hiçbir lohusa yalnız kalmamalıCok tesekkurler destek icin ben de kendime hep bunlar gececek hatta bu yaka ignesi gunlerini ozleyeceksin bi daha bu kdr cok kucaginda durmayacak diyorum. Hamileligimde de ilk 4 ay cok zordu hep uyuyor ya da kusuyordum. O gecti bu da gececek. Sadece asiri yorgunken zihni toparlamak biraz zor oluyor
Senin sütün vardi canım neden ihtiyac duydun acabaElektrikli mi almalıyım
Offf hepsi bi yerdeKayınpeder kendi babam yer yok diye beraberlerde. Eşimi de mecbur oraya gönderdik.
İns canımBenim doktor bebek hareketsiz olunca nst tekrarlatıyor muhtemelen uyumuştur hareket etmemiştir ondan tekrar istemiştir. Kalp atışında sıkıntı yoktur allahın izniyle aklına bile getirme
Ben ancak girip okuyabiliyorum mesajlarıIsikenerji sen ne yaptın canım doğum oldu mu?
Oh çok şükür düşük çıkmış sancılar. Ne dedi canım doktor, döndün eve değil mi? Ne güzel atlatmışsın bak o zamanları bu kez daha da kolay geçer inşallah süreç yalnız da olmazsın. Kızına da hayat arkadaşı geliyor ne güzel, hayat boyu birbirlerine destek olacaklar inşallah.Şuan nst’deyim sancılara bakıyorlar anlamıyorum bende bakıyorum ama saçma bir şekilde şuanda sancım yok gibigeldim hastahaneye korktu sanırım yok canım strese sokmuyorum kızımda 22yaşındaydım düşün ne kocam vardı ne ailem kimse yoktu doğumumda tektim. Yapayanlız sezeryan olmuştu ve kalkıp kızıma bakmak zorunda kalmıştım ilk gün o agrıyla bunda ise her halükarda hallederim Allah’ın izniyle ama yinede kızım için düşünüyorum elde değil anne yüreği işte sancılar 28 saniye sürüyor biraz önce 35 yükseldi sonrasında 28 saniye sürüp 12-17 arasına düştü
her gün içiyorum ya ama bir de dediğin gibi şekerli demeyeyimÇay bardağının çeyreğine sıcak su yarım kaşık kimyon yarım küp şeker katıp iç her öğünde yapabilirsin
haklısın, bugün telefona bebek uyutucu diye bir uyhulama var onu indirdim içinde her türlü uyutucu öüzik var sen de ona bakabilirsinYa alakasiz gibi ama biz beyaz gurultu acip cok fayda gormjstuk. Destek amacli acabilirsin
oğlun nasık empati ypmış kıyamam inşallah kızın kolik değildir dönemsel bir gaz sancısıdırAhhhh ahhhh bi an benmi yazdim bunlari dedim.Uyku nedir unuttuk cocuk kipkirmizi oluyor gece en son gaz masajari ile kaka yaptirdik zorla biraz rahatdi. Mama kullaniyor mu ? Biz simdi doktoru ile gorustuk aptamil konformil mama onerdi bide biogia damla gunde 5 famla dedi ama anlattiklariniz 3. Hafta kolik bebek ile uyumlu allah yardimciniz olsun dedi ben sok ben iptal simdi esimi mama almaya yolladim perisaniz bildigin. Daha evvelsi gun anneme dedim ki anne bu kiz yiyo icio sicio yatio uyuyo nornalmi cocuk evde yok gibi dediydim suan varya anlatilmaz yasanir nazarlar ettim kizima... Oglumda kardesim hasta oldu bende hasta olucam diyip halisiz ne kadar tas yer varya yatiyor deliricigimmmm
mama biberon almıyor şuan ama doğru söylüyorsun ayağına örgü ptik bile giydiriyorum sürekli gaz masajı yapıyorum ama en çok kiraz çekirdeği kesesini ısıtıp karnına koymak iyi geldi1.5 aylık Ve ilk ayını uykusuz geçirmiş bir anne olarak şunları söyleyebilirim. Bence bizim yediklerimizle çok alakalı değil gazlı olmaları. Ama bir kere kaynanam bana nohut yedirdi ve o gün çocuk mahvolmuştu, onla bağlantılı mı bilmiyorum. Ben gaz için şunları yapıyorum. Çift çorap giydirme, kalın giydirmek lazım karnı sıcak olacak. Doktorun önerisiyle hergün forbiome minies inanılmaz iyi geldi 2 hafta gibi süre sonra etkisi çıktı kendi gazını kakasını kendi yapıyor. Çok darda kalırsam nurde harveys damla veriyorum ama gaz damlaları mucize değil, deneme yanıma yoluyla doğru damla bulunuyor ve ben hala mucize damlayı bulamadım. Sab simğlex de bir işe yaramadı. Bir de mutlaka hergün gaz masajı yapın, karna saat şeklinde olan masaj, aşağı dopru olan ve bacakları katlamalı. Gaz olayı %80 çözüldü böylece ama cidden en zor şey buydu karşılaştığım. Biberondan içmek, mama yemek de gaz yapıyor
canım kilosu nasıl gerçi seninki kilosu yüksek doğmuştu zatenKizlar bu arada kizima aldigim neredeyse tum kiyafetler kuculdune ara buyudu nasil oldu anlamadim
bizimki de 3 buçuğa yaklaşmıştır ama molfix 1 no büyük geliyor siz hangi marka kullanıyorsunuz?Benimki 56 cm doğdu tulumları olmuyor. 6 aylık tulum alıyoruz artıktulumların ayaklarını benim de kesesim var
Bez de 3,5 kilo olmasına rağmen 2 numaraya geçtik . Daha iyi oluyor sıkmıyor çocuğu.
Aman efendim masallah bu ne guzellikBen ancak girip okuyabiliyorum mesajları3 Ocak saat 15.24 te doğurdum yavrumu
geçmiş olsun. canım sen kendini takip et sman bulaşmış olmasınBu arada eşim tam zamanında korona oldu. Annemlere gönderdim onu. Orda babamla kalıyorlar. Tam kayınvalideler geldi adam korona oldu .
Normalde ayrı yatıyorduk yer yok diye yanıma yattı bir de.
avent yavaş akışlı biberon kullandık ilk günler mama ve sağılmış süt için iyiydiKızlar alıp memnun kaldığınız biberon hangisi ? bir de onları sadece kaynatarak mı temizliyosunuz
Aminnn çok şükür Rabbime kucağıma alabildim..Aman efendim masallah bu ne guzellik
Gule gule büyüsün bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?