2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Banada minik gelmişti ama anca oluyor, 2 numara çok toplandı, cırtcırtlar üst üste çıktı. Günde 10 tane kullansan 20 günlükken biter zaten, Sık sık değiştirirsin çiş sayarken
Tamam o zaman 2 saate bi degistiririm
Bez degisme sporu
Yeterki bitsin
İyi çıkmadı derken sancın mı var ki?
Bilmiyorum canim ya
Bana nst ni tekrar etmemiz gerekiyor dedi asistan
Suan düşünüyoruz
Acaba kalp atiminda mi problem gordu
O zqmqn baska dr bana gidebilir niye dedi?
Esimde tutturdu hadi simdi gidelim diye

Babamlar dedigin k.pederin mi
Daha neler?
Temaslinin ne isi var küçücük bebenin yanında
Offf bide milletle uğraş

Bende bir numara 70 li 2 numara 80 li tekrar 2 numara 204 lü aldım inşallah kullanırız hepsini. Diyorum iyiki almışım şu an iki katı artmış fiyatları

Benim doktor bebek hareketsiz olunca nst tekrarlatıyor muhtemelen uyumuştur hareket etmemiştir ondan tekrar istemiştir. Kalp atışında sıkıntı yoktur allahın izniyle aklına bile getirme

Elektrikli mi almalıyım
Canım ben lansinoh aldikdan sonra gördüm dolap uygulamasında benim aldığım tekli makina fiyatına ikili olanlar satılıyordu daha uygundu . İkinci el kullanırım dersen al . Çünkü temiz gözüküyor du az kullanıp satanlar var. Ben daha önce görseydim alırdım

Ben bi bakayım elektriklilere sağolun kızlar
Manuel aldım, işime yaramadı sonra elektrikli aldım. Boşa masraf oldu manuel.

Cok tesekkurler destek icin ben de kendime hep bunlar gececek hatta bu yaka ignesi gunlerini ozleyeceksin bi daha bu kdr cok kucaginda durmayacak diyorum. Hamileligimde de ilk 4 ay cok zordu hep uyuyor ya da kusuyordum. O gecti bu da gececek. Sadece asiri yorgunken zihni toparlamak biraz zor oluyor

Ilk günler kendinde olmuyorsun zaten. Dediğin gibi zihin yorgun, beden yorgun, hormonlar karışık ve dediğin gibi bu günler gelmeyecek bir daha. Destek çok önemli ama. Hiçbir lohusa yalnız kalmamalı

Elektrikli mi almalıyım
Senin sütün vardi canım neden ihtiyac duydun acaba
Kayınpeder kendi babam yer yok diye beraberlerde. Eşimi de mecbur oraya gönderdik.
Offf hepsi bi yerde
Sen halledersin bu isi ama
Ne isleri var ya hemen geliyolar su ortamda
Benim doktor bebek hareketsiz olunca nst tekrarlatıyor muhtemelen uyumuştur hareket etmemiştir ondan tekrar istemiştir. Kalp atışında sıkıntı yoktur allahın izniyle aklına bile getirme
İns canım
Zaten 2 kez tekrarlandı
Bugun cok sakindi evet
1 saattir tekrar hareketlendi şükür

Oh çok şükür düşük çıkmış sancılar. Ne dedi canım doktor, döndün eve değil mi? Ne güzel atlatmışsın bak o zamanları bu kez daha da kolay geçer inşallah süreç yalnız da olmazsın. Kızına da hayat arkadaşı geliyor ne güzel, hayat boyu birbirlerine destek olacaklar inşallah.

Çay bardağının çeyreğine sıcak su yarım kaşık kimyon yarım küp şeker katıp iç her öğünde yapabilirsin
her gün içiyorum ya ama bir de dediğin gibi şekerli demeyeyim
Ya alakasiz gibi ama biz beyaz gurultu acip cok fayda gormjstuk. Destek amacli acabilirsin
haklısın, bugün telefona bebek uyutucu diye bir uyhulama var onu indirdim içinde her türlü uyutucu öüzik var sen de ona bakabilirsin
oğlun nasık empati ypmış kıyamam inşallah kızın kolik değildir dönemsel bir gaz sancısıdır
mama biberon almıyor şuan ama doğru söylüyorsun ayağına örgü ptik bile giydiriyorum sürekli gaz masajı yapıyorum ama en çok kiraz çekirdeği kesesini ısıtıp karnına koymak iyi geldi
Kizlar bu arada kizima aldigim neredeyse tum kiyafetler kuculdu ne ara buyudu nasil oldu anlamadim
canım kilosu nasıl gerçi seninki kilosu yüksek doğmuştu zaten
Benimki 56 cm doğdu tulumları olmuyor. 6 aylık tulum alıyoruz artık tulumların ayaklarını benim de kesesim var

Bez de 3,5 kilo olmasına rağmen 2 numaraya geçtik . Daha iyi oluyor sıkmıyor çocuğu.
bizimki de 3 buçuğa yaklaşmıştır ama molfix 1 no büyük geliyor siz hangi marka kullanıyorsunuz?

Bu arada eşim tam zamanında korona oldu. Annemlere gönderdim onu. Orda babamla kalıyorlar. Tam kayınvalideler geldi adam korona oldu .
Normalde ayrı yatıyorduk yer yok diye yanıma yattı bir de.
geçmiş olsun. canım sen kendini takip et sman bulaşmış olmasın
Kızlar alıp memnun kaldığınız biberon hangisi ? bir de onları sadece kaynatarak mı temizliyosunuz
avent yavaş akışlı biberon kullandık ilk günler mama ve sağılmış süt için iyiydi

Aman efendim masallah bu ne guzellik
Gule gule büyüsün bebis
Aminnn çok şükür Rabbime kucağıma alabildim.. Bekleyen tüm anne adayları yaşasın bu duyguyu inşallahGüzel bir doğum oldu.. Hızlı açılmam oldu hatta bayağı eğlenceli dakikalar da geçirdik diyebilirim hemşeriler, ablam ve eşimle birlikte.. Biraz espirili ve güldüren bir mizacım var Yavruma bir an önce kavuşacağım heyecanıyla yapmadığım hareket kalmadı.. Sancımı doruklarına kadar da yaşadım ayrıca.. O kısmına çok takılmıyorum.. Çatalda son dakikaya kadar hemşireler bana gülüyordu.. Doğum oldu karnım dümdüz oldu ama ben çataldan kalkmak istemiyorum çünkü korse getirmedim yanımda.. Bakıcılara diyorum ki bana bir şey getirin karnımı sararak kalkmak istiyorum.. Neyse Allah razı olsun el birliğiyle mescitten iki tülbent alıp getirdiler karnımı sardılar da öyle kalktım çataldan Doğumhaneden çıkarken hemşire beni videoya aldı.. Ayakta yürüyerek çıktım çok şükür.. Halkı selamlar gibi bir çıkışım vardı doğumhaneden kameraya el sallamalar kapımdaki süsü Çek talimatı vermeler 12 gündür uykusuzum ama çok mutluyum.. yavrumla geçirdiğim Her an çok kıymetli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…