Haaha ne guzel anlatmışsınAminnn çok şükür Rabbime kucağıma alabildim..Bekleyen tüm anne adayları yaşasın bu duyguyu inşallah Güzel bir doğum oldu.. Hızlı açılmam oldu hatta bayağı eğlenceli dakikalar da geçirdik diyebilirim hemşeriler, ablam ve eşimle birlikte.. Biraz espirili ve güldüren bir mizacım var Yavruma bir an önce kavuşacağım heyecanıyla yapmadığım hareket kalmadı.. Sancımı doruklarına kadar da yaşadım ayrıca.. O kısmına çok takılmıyorum.. Çatalda son dakikaya kadar hemşireler bana gülüyordu.. Doğum oldu karnım dümdüz oldu ama ben çataldan kalkmak istemiyorum çünkü korse getirmedim yanımda.. Bakıcılara diyorum ki bana bir şey getirin karnımı sararak kalkmak istiyorum.. Neyse Allah razı olsun el birliğiyle mescitten iki tülbent alıp getirdiler karnımı sardılar da öyle kalktım çataldan Doğumhaneden çıkarken hemşire beni videoya aldı.. Ayakta yürüyerek çıktım çok şükür.. Halkı selamlar gibi bir çıkışım vardı doğumhaneden kameraya el sallamalar kapımdaki süsü Çek talimatı vermeler 12 gündür uykusuzum ama çok mutluyum.. yavrumla geçirdiğim Her an çok kıymetli..
Sütüm var canım ama kızım alamıyor memeyiSenin sütün vardi canım neden ihtiyac duydun acaba
Offf hepsi bi yerde
Sen halledersin bu isi ama
Ne isleri var ya hemen geliyolar su ortamda
İns canım
Zaten 2 kez tekrarlandı
Bugun cok sakindi evet
1 saattir tekrar hareketlendi şükür
B12 ve d çok önemli sinir sistemindeNe gibi vitamin
Ben smdi de aliorm pragnacare ve demir takviyesi
Aynen canım şükür iyi çıktı doktorda eve git dinlen salı günü gel bakalım ama senin ki baya geç gelecek gibi, böyle korkuttuguna bakma başta dursun diye vurduğumuz ignelerden sonra inat etti sanırım oda 41i görür dediOh çok şükür düşük çıkmış sancılar. Ne dedi canım doktor, döndün eve değil mi? Ne güzel atlatmışsın bak o zamanları bu kez daha da kolay geçer inşallah süreç yalnız da olmazsın. Kızına da hayat arkadaşı geliyor ne güzel, hayat boyu birbirlerine destek olacaklar inşallah.
Kilosu ilerde canim 4 u gecmistir en son 3980 di 1 h oldu tartali mama da yedigi icin daha hizli aliyor kilo canim doktor buda iyi bi durum degildir dio ama bakalim birakabilecekmiyiz mamayi cok supheliyim. Gece hic mama vermiyorum meme emiyor sadece gunduz genelde mama yiyorher gün içiyorum ya ama bir de dediğin gibi şekerli demeyeyim
haklısın, bugün telefona bebek uyutucu diye bir uyhulama var onu indirdim içinde her türlü uyutucu öüzik var sen de ona bakabilirsin
oğlun nasık empati ypmış kıyamam inşallah kızın kolik değildir dönemsel bir gaz sancısıdır
mama biberon almıyor şuan ama doğru söylüyorsun ayağına örgü ptik bile giydiriyorum sürekli gaz masajı yapıyorum ama en çok kiraz çekirdeği kesesini ısıtıp karnına koymak iyi geldi
canım kilosu nasıl gerçi seninki kilosu yüksek doğmuştu zaten
bizimki de 3 buçuğa yaklaşmıştır ama molfix 1 no büyük geliyor siz hangi marka kullanıyorsunuz?
Oh çok şükür, çok sevindim eve dönmene. İnşallah Salı günü de güzel haberler alırız bakalım. Ne güzel dualar etmişsin, hepsine aminn.Aynen canım şükür iyi çıktı doktorda eve git dinlen salı günü gel bakalım ama senin ki baya geç gelecek gibi, böyle korkuttuguna bakma başta dursun diye vurduğumuz ignelerden sonra inat etti sanırım oda 41i görür dedibakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah rabbim hak eden herkesi çocuk sahibi etsin,dileyen isteyen. Ve doğum yapacak herkesede bir avazda doğurmayı nasip etsin aminnnn. Doğum yapmış annelerede bolca destek olan insanları,sabırı, sağlam durmayı, uykusuz gecelere dayanmayı sütü gelmeyenlerin sütünün gelmesini gazlı bebeklerin gazlarını kendileri çıkarmasını diliyorum aminnnnnn
bizimki de 3 buçuğa yaklaşmıştır ama molfix 1 no büyük geliyor siz hangi marka kullanıyorsunuz?
Maşallah,sağlıkla büyütün bebişiniziAminnn çok şükür Rabbime kucağıma alabildim..Bekleyen tüm anne adayları yaşasın bu duyguyu inşallah Güzel bir doğum oldu.. Hızlı açılmam oldu hatta bayağı eğlenceli dakikalar da geçirdik diyebilirim hemşeriler, ablam ve eşimle birlikte.. Biraz espirili ve güldüren bir mizacım var Yavruma bir an önce kavuşacağım heyecanıyla yapmadığım hareket kalmadı.. Sancımı doruklarına kadar da yaşadım ayrıca.. O kısmına çok takılmıyorum.. Çatalda son dakikaya kadar hemşireler bana gülüyordu.. Doğum oldu karnım dümdüz oldu ama ben çataldan kalkmak istemiyorum çünkü korse getirmedim yanımda.. Bakıcılara diyorum ki bana bir şey getirin karnımı sararak kalkmak istiyorum.. Neyse Allah razı olsun el birliğiyle mescitten iki tülbent alıp getirdiler karnımı sardılar da öyle kalktım çataldan Doğumhaneden çıkarken hemşire beni videoya aldı.. Ayakta yürüyerek çıktım çok şükür.. Halkı selamlar gibi bir çıkışım vardı doğumhaneden kameraya el sallamalar kapımdaki süsü Çek talimatı vermeler 12 gündür uykusuzum ama çok mutluyum.. yavrumla geçirdiğim Her an çok kıymetli..
Ben 2 saatte bir emziriyorum, tabii 2 saatten önce de uyandığı oluyor. Bu süreyi ne zaman uzatmalıyız bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık. Sarılıkta azaldı ama tam geçmedi anlamadım vallaYanliz olmadigimi bilmek guzel
Bi de ben de kardesim de gece uyurmusuz 3 4 saat. Bunu saat 3bucukta yikadik pelte gibi oldu emzirdm tek meme ancq aldi uyuyakaldi ben de yatirdm bi oyle uyudu onda da 2 saat surdu sanirim tek meme emdigi icin acikip uyandi smdi 2 meme birden emziriorm yemek hazirladi esim.yemem lazim ama yinr yataga koyunca aglarsa nasi yemek yicez bilemiorm:) anam dondu evine
Lansinoh elektrikli olandan çok memnunum benElektrikli mi almalıyım
Bende raj marka aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. tülbentle sardım karnımı bir kaç kere. Normal doğum yaptım ama öyle hemen inmedi benim karnım. Sen kullanmaya başladın mı?Kizlar owli korse h.b 150 lira saat 12 ye kadar
Yarisida daha sonra hesabiniza geri yatırıyor
Keske gecen hafta raj marka almamis olsaydim
75 liraya geliyor
Henuz almamis olup isteyen varsa bilginiz olsun
Çataldayken doğum sonrası karın düzleşiyor.. Yani hamilelik öncesi nasılsa karnınız o halde oluyor.. Ayağa direkt sarmadan kalkarsanız büyüyen rahim hemen toplanmadığı için haliyle dışarıdan görünür vaziyette göbek gibi kendini gösteriyor.. O görüntüyü görmek istemediğim için düz haliyle sardırdım karnımı.. o halde sizin vasıtanızla Burdan doğum yapacaklara tavsiyem olsun:) Doğumhaneye giderken sizinle ilgilenen hemşireden ricada bulunun karnımı doğum sonrası sarar mısınız diye.. Tabi benim gibi korse getirmeyi unutmayın korsenizi de geceliğinizin arasına koyun.. Bu arada beni hemşirem doğumhaneden çıkmadan giydirdi.. Sizin hemşireleriniz nasıl yapar bilmem.. Önden sorarsınız hemşireye..Maşallah,sağlıkla büyütün bebişiniziÇataldan kalkmadan bir şey sarmaya diretmeniz nedendi? Bilmediğim için soruyorum, sonrasında sarmaktan daha mı etkiliymiş? Ben de zamanı gelince siz gibi kolaylıkla doğururum inşallah
Sadece bebeğe odaklı yaşadım sancımı da doğum anımı da.. Bu yüzden ağrılara, acılara çok takılmadım.. Tüm bunları yaşarken tek düşündüğüm sahne; bebeğimi emzirdiğini an oldu.. Doğum tamamlandıktan sonra da pek bir ağrı olmadığından karnımın düzlüğünü düşünebildim:))Haaha ne guzel anlatmışsın
Masallah
Benim icerride bir bebek daha kalmış olur muhtemelen
Ama o ağrıylakorse filan düşünemem
Helal olsun
Fotoda belli zaten
Cok guzelsin rahat geçirmişsin
Teşekkür ederim cevabınız içinÇataldayken doğum sonrası karın düzleşiyor.. Yani hamilelik öncesi nasılsa karnınız o halde oluyor.. Ayağa direkt sarmadan kalkarsanız büyüyen rahim hemen toplanmadığı için haliyle dışarıdan görünür vaziyette göbek gibi kendini gösteriyor.. O görüntüyü görmek istemediğim için düz haliyle sardırdım karnımı.. o halde sizin vasıtanızla Burdan doğum yapacaklara tavsiyem olsun:) Doğumhaneye giderken sizinle ilgilenen hemşireden ricada bulunun karnımı doğum sonrası sarar mısınız diye.. Tabi benim gibi korse getirmeyi unutmayın korsenizi de geceliğinizin arasına koyun.. Bu arada beni hemşirem doğumhaneden çıkmadan giydirdi.. Sizin hemşireleriniz nasıl yapar bilmem.. Önden sorarsınız hemşireye..
Yaaa çok tatlısınız Allah analı babalı büyütsünBen ancak girip okuyabiliyorum mesajları3 Ocak saat 15.24 te doğurdum yavrumu
Teşekkür ederim..Yaaa çok tatlısınız Allah analı babalı büyütsün
Peki korseyi s/m alsam m/l mi kararsız kaldım hamilelikten önceki bedenim s di . Sen hangi beden aldın canımÇataldayken doğum sonrası karın düzleşiyor.. Yani hamilelik öncesi nasılsa karnınız o halde oluyor.. Ayağa direkt sarmadan kalkarsanız büyüyen rahim hemen toplanmadığı için haliyle dışarıdan görünür vaziyette göbek gibi kendini gösteriyor.. O görüntüyü görmek istemediğim için düz haliyle sardırdım karnımı.. o halde sizin vasıtanızla Burdan doğum yapacaklara tavsiyem olsun:) Doğumhaneye giderken sizinle ilgilenen hemşireden ricada bulunun karnımı doğum sonrası sarar mısınız diye.. Tabi benim gibi korse getirmeyi unutmayın korsenizi de geceliğinizin arasına koyun.. Bu arada beni hemşirem doğumhaneden çıkmadan giydirdi.. Sizin hemşireleriniz nasıl yapar bilmem.. Önden sorarsınız hemşireye..
Teknik olarak kullanmam oek mümkün degilBende raj marka aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. tülbentle sardım karnımı bir kaç kere. Normal doğum yaptım ama öyle hemen inmedi benim karnım. Sen kullanmaya başladın mı?
Bunu yazan olmasın diye ayrıntılı yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?