2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Haaha ne guzel anlatmışsın
Masallah
Benim icerride bir bebek daha kalmış olur muhtemelen
Ama o ağrıyla korse filan düşünemem
Helal olsun
Fotoda belli zaten
Cok guzelsin rahat geçirmişsin

Sütüm var canım ama kızım alamıyor memeyi

Aynen canım şükür iyi çıktı doktorda eve git dinlen salı günü gel bakalım ama senin ki baya geç gelecek gibi, böyle korkuttuguna bakma başta dursun diye vurduğumuz ignelerden sonra inat etti sanırım oda 41i görür dedi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah rabbim hak eden herkesi çocuk sahibi etsin,dileyen isteyen. Ve doğum yapacak herkesede bir avazda doğurmayı nasip etsin aminnnn. Doğum yapmış annelerede bolca destek olan insanları,sabırı, sağlam durmayı, uykusuz gecelere dayanmayı sütü gelmeyenlerin sütünün gelmesini gazlı bebeklerin gazlarını kendileri çıkarmasını diliyorum aminnnnnn

Kilosu ilerde canim 4 u gecmistir en son 3980 di 1 h oldu tartali mama da yedigi icin daha hizli aliyor kilo canim doktor buda iyi bi durum degildir dio ama bakalim birakabilecekmiyiz mamayi cok supheliyim. Gece hic mama vermiyorum meme emiyor sadece gunduz genelde mama yiyor

Oh çok şükür, çok sevindim eve dönmene. İnşallah Salı günü de güzel haberler alırız bakalım. Ne güzel dualar etmişsin, hepsine aminn.

Maşallah,sağlıkla büyütün bebişinizi Çataldan kalkmadan bir şey sarmaya diretmeniz nedendi? Bilmediğim için soruyorum, sonrasında sarmaktan daha mı etkiliymiş? Ben de zamanı gelince siz gibi kolaylıkla doğururum inşallah

Ben 2 saatte bir emziriyorum, tabii 2 saatten önce de uyandığı oluyor. Bu süreyi ne zaman uzatmalıyız bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık. Sarılıkta azaldı ama tam geçmedi anlamadım valla

Kizlar owli korse h.b 150 lira saat 12 ye kadar
Yarisida daha sonra hesabiniza geri yatırıyor
Keske gecen hafta raj marka almamis olsaydim
75 liraya geliyor
Henuz almamis olup isteyen varsa bilginiz olsun
Bende raj marka aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. tülbentle sardım karnımı bir kaç kere. Normal doğum yaptım ama öyle hemen inmedi benim karnım. Sen kullanmaya başladın mı?

Çataldayken doğum sonrası karın düzleşiyor.. Yani hamilelik öncesi nasılsa karnınız o halde oluyor.. Ayağa direkt sarmadan kalkarsanız büyüyen rahim hemen toplanmadığı için haliyle dışarıdan görünür vaziyette göbek gibi kendini gösteriyor.. O görüntüyü görmek istemediğim için düz haliyle sardırdım karnımı.. o halde sizin vasıtanızla Burdan doğum yapacaklara tavsiyem olsun:) Doğumhaneye giderken sizinle ilgilenen hemşireden ricada bulunun karnımı doğum sonrası sarar mısınız diye.. Tabi benim gibi korse getirmeyi unutmayın korsenizi de geceliğinizin arasına koyun.. Bu arada beni hemşirem doğumhaneden çıkmadan giydirdi.. Sizin hemşireleriniz nasıl yapar bilmem.. Önden sorarsınız hemşireye..

Haaha ne guzel anlatmışsın
Masallah
Benim icerride bir bebek daha kalmış olur muhtemelen
Ama o ağrıyla korse filan düşünemem
Helal olsun
Fotoda belli zaten
Cok guzelsin rahat geçirmişsin
Sadece bebeğe odaklı yaşadım sancımı da doğum anımı da.. Bu yüzden ağrılara, acılara çok takılmadım.. Tüm bunları yaşarken tek düşündüğüm sahne; bebeğimi emzirdiğini an oldu.. Doğum tamamlandıktan sonra da pek bir ağrı olmadığından karnımın düzlüğünü düşünebildim:))

Teşekkür ederim cevabınız için Devlette o kadar yardımcı olurlar mı bilmem ama normal doğum ihtimalim olursa mutlaka sorarım.

Peki korseyi s/m alsam m/l mi kararsız kaldım hamilelikten önceki bedenim s di . Sen hangi beden aldın canım

Bende raj marka aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. tülbentle sardım karnımı bir kaç kere. Normal doğum yaptım ama öyle hemen inmedi benim karnım. Sen kullanmaya başladın mı?
Teknik olarak kullanmam oek mümkün degil
Daha bebem dünyaya gelmedi
Sen guzel fiyattan aldın
Gule gule kullan
Gunde bikac saatte olsa tak bence yavas yavas artırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…