2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Peki korseyi s/m alsam m/l mi kararsız kaldım hamilelikten önceki bedenim s di . Sen hangi beden aldın canım
Ben 150liraya internetten S beden aldım fakat gelen ürün 10yaşındaki incecik kızıma bile zor oldu.. Bu yüzden asla internetten korse almanızı tavsiye etmem.. Eczaneden iki tane korse aldım; biri 37 lira diğeri 80lira.. İkisi de S Beden.. 80 liralık olan yün bir korse hem sıcak tutuyor hem de güzel toparlıyor.. Diğeri yapışkanlı korselerden ve şu Owli denilen markaya çok benziyor:) Bence o kadar fazla para vermeye gerek yok 37liraya gayet başarılı bir korse alınabilir..

Offf hepsi bi yerde
Sen halledersin bu isi ama
Ne isleri var ya hemen geliyolar su ortamda

Başka şehirde yaşıyorlar dönecekler. 2 evi de açtık erkekler annemde kayınvalide bizde. gönül koyuyorlar bir de sanki ben demişim oğluna hasta ol diye.

9 ay eşim yanımda yatmadı hastalık bulaşır diye. Doğum yaptım geldi onların yüzünden beraber yattık. Koruyamadım kendimi bir de sanki ben ayıp ediyorum.

Ben avent in elektriklisini aldım 125 TL, çok temiz geldi, süt saklama kabında vardı 4 adet kapaklı, hepsini güzel kaynattım Bi kaç defa kullandım,

Owli çok övülüyor insan ister istemez düşünüyor acaba gerçekten bir işe yarıyor mu. Bir eczaneye de bakicam dediğin gibi.

Nasıl yani ben onları 1250 gibi fiyata görmüştüm daha pahalıydı sanki
Dolapdan mi aldın sen eğer öyleyse çok iyi
Evet canım normalde çok pahalı, dolara bağlı iyice artmış zaten, 150 tlydi, ben indirim istedim birde 45 TL indirim yaptı kargo flan anca 125, satan bayan zaten iki ay kadar kullanmış çokta düzenli kullanmamış, bende işim bitince satarım annelerin işi görülsün

Eklentiler

• Screenshot_20220116_012721.webp
    23 KB · Görüntüleme: 53
Yaaa çok şanslısın şu an pişman oldum o kadar fiyata lansinoh aldığım için

Kızlar alıp memnun kaldığınız biberon hangisi ? bir de onları sadece kaynatarak mı temizliyosunuz
Phillips avent cam biberonu kullanıyoruz.. Biberon ve emzik temizleyicisi var green clean diye organik.. Onla yıkıyorum arada da kaynatmak gerekiyo tabi hatts hergun

Prima premium care 1 kullanıyorduk oluyordu ama arada sızıyordu . 2 numarayı taktık o da oldu. Yeni bez almadım 2 numara var diye.
Bize 1 numara hala o kadar büyük geliyorki cirt cirtlari uç uca yapıştırıyorum.. Bizim kilosu 3200 anca olmuştur heralde geçen hafta 3040 di.. Prima Premium care baya büyük bez sleepye göre 1 numara büyük. Prima aktifden de büyük oluyo

Ben 2 saatte bir emziriyorum, tabii 2 saatten önce de uyandığı oluyor. Bu süreyi ne zaman uzatmalıyız bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık. Sarılıkta azaldı ama tam geçmedi anlamadım valla
Normalde 3 saatte bir diolar ama benimki maks 2 saate uyaniyo iste uyusa ben 3bck saat tutarm ozellikle geceleri

Olmayıversin derdim valla ben kimse kusura bakmasın o minicik canlar bize emanet

Kızlar ellerim şişince bir yüzüğüm yüzük parmağımda sıkışıp kaldı, youtubetaki her yöntemi denedim ama çıkmıyor bir türlü. Sezeryana yüzük ile almazlar değil mi? Kestirmek mi gerekir bileniniz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…