2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

3500 kilo evet görünürde büyük duruyor 2 numara ama sızdırma olmadı. Kasmasın çocuğu sıkmasın fazla kalçayı diye kullanıyorum

Hastanedeyken su valiz hazirlama isinin ne kadar gereksiz abarttigimiz nasil da anladik di mi Ne terligi ne geceligi hastenenin verdigi kullan at corap, yine dogum sonrasi hemsirelerin giydirdigi hastanenin geceligi, cocukta da klasik buranin pazen kundagi:) valiz oylece kaldi ancak bugun kendimize ait seyleri cikarip giydim bebise de giydirdim. Valize sadece cok sut veren bir cift meme koymaliymisiz meger yetermis

Kizlar bebeginizin sariligini nasil olcuyorlar Kandan mi? Bana yuzu biraz sari geldi bir cihazla ten rengini olctuler sadece ama icime hic sinmiyor. Zaten 10%dan biraz fazla kilo kaybetmis moralim cok bozuldu. Bugun hic mama vermemistim ama hemen verdik tekrar. Donusumlu gidicem rengi hosuma gitmiyor

Kandan bilurubin e bakılıyor. Yeni doğan sarılığı her bebekte oluyor mama meme artık ne olursa aç kalmasın yeter düzelir zamanla.Kaç gün oldu doğum yapalı

Kandan bilurubin e bakılıyor. Yeni doğan sarılığı her bebekte oluyor mama meme artık ne olursa aç kalmasın yeter düzelir zamanla.Kaç gün oldu doğum yapalı
3.gundeyiz 2.5 gun oldu. Sutum tam gelemedi ama emzirme hemsireleri gelip gidip sutun var mama verme diyor. Bugun sagdim toplam 10 cc cikti. Bu mu var diye gostermek icin esim goturdu gayet iyi diyorlar‍♀ Cocuk cok uyumaya basladi, yuzu de sarardi 350 gr kilosu dusmus.Bir hemsire cihazla gelip bakti sariligina 11.5 normal dedi..Ben bu isi anlamadim. Saat basi meme mama donusmlu vericem. Uyku yok bu gece bana..

3 günlük bebek o kadar içer zaten var sütün moralini bozma. Mama da verirsin toparlar. Allah kolaylık versin.

3 günlük bebek o kadar içer zaten var sütün moralini bozma. Mama da verirsin toparlar. Allah kolaylık versin.
Mama verince 25 cc iciyor agzindan zor cekiyoruz. Bilmiyorum artik bildigimi de unuttum. Ben pozitif dusundukce cocugun yuzu sarardi Insallah benim evhamimdir. Kilo kaybi canimi sikti. Kaka ve cis de yapiyor gerci anlamadim. Amin sagol Allah hepimize kolaylik versin insallah

Aynen öyle aldığım pijama takımı ve sabahlığını kullanmadım.
Bebişin kıyafetlerini özenle ütüledim, hastane kendi takımını giydirdi.
Allahtan terlik almadım gaza gelip
Evdeki 10 liralık plastik terliği götürdüm eve geri sokmadım
Sarıkız lazım hakikaten bir de biberon

Süt iyi aslında emdikce iner süt. Sarılık değeri iyi,sınırı 16 onu da aşmaz merak etme .Sende sıkma canını sütün etkilenmesin .Mama da vet arada madem ama çoğunluk süt ver derim naçizane.

Cihazla da kanla da olculuyo. Cihazla kan arasinda 1 2 puan fark ediyoms. 11.5 cihazlaysa cok sorun degil kanda en kotu 13tur ki o da sinir degil

Kizlar bisy sorucam sabah bebegim uyuyodu ben de daha uyur nasilda diye bosluktan istifade biriken sutu sagdm fakat pasam yarim saat snr uyandi.. biraz oyaladm sagdiktan yaklasik 1 saat sonraydi emzirdm sut uretilmis midir yoksa bu durumda sagdigimi vermem mi gerekir. Memeyi biraktiginda sikinca ucuna sut geliyodu ama..?

Süt iyi aslında emdikce iner süt. Sarılık değeri iyi,sınırı 16 onu da aşmaz merak etme .Sende sıkma canını sütün etkilenmesin .Mama da vet arada madem ama çoğunluk süt ver derim naçizane.

Sagol evet karmaya dondum. Benim cocuklara yetmiyo iste ki bu sefer gercekten cok ugrasiyorum. Onceki gibi trauma olmadi bende emzirme isi cok sukur.

Once 15'er dakika her ikisini emzirip sonra mama veriyorum 25 cc. Sonra hastaneden pompa verdiler onla sagiyorum. Cikan anne sutunu de ki cok az 1 saat sonra veriyorum. Bu sekilde 2. Turu yaptik cocuk gozunu acar gibi oldu insallah sabah toparlariz. Hemsireler de hakli sutum gitmesin mamaya alismasin diye soyluyolar ama iste cok korktum.

Ben ilk hep meme veriyorum cnm oburu kolay oldugu icin memeyle ugrasmaz vazgecmesin diye. Bence az da olsa vardir uretumi tetiklesin diye dusunuyorum ama bak uzman degilim ben de cirpiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…