2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada kızlar doğuma az kaldı diye agda yaptırmaya gittim başıma gelmeyen kalmadı Enfeksiyon kaptım halbuki cidden dikkatli bir yer diye gittim ama umduğum gibi olmadı, 3 gündür şiddetli idrar yolları enfeksiyonu bir yandan,idrar kaçırma problemi. Makat çatlagı derken.
Ben bu hamilelikte fazlasıyla ağzımın payını aldım gibi oğlumda baskı yapıyor Rahime ne yapacağımı şaşırdım hiç bir ilaç fayda etmiyor resmen bitkisel birşey var mı en azından acı dindirecek yarın doktordayım ama o zamana kadar bana çözüm verecek biri var mı aceba

Kızım dün geceden beri 1 saat aralıklarla emmek istiyor. Normalde 2 saate bir emziriyordum. Sürekli meme istemesinin sebebi nedir doymuyor mu acaba ? Bezinide sürekli dolduruyor değiştiriyorum.Meme de çok uzun kalıyor.
Emme İsteği budda amaç aslında açlıkla alakası yok. Bebekler oral dönemde olduğu için özgüvenleri emerek gelişiyor. Ben saat başı istediği için çok yoruldum ve emziğe başlattım. Cidden rahat oldu. Aç değilse ve birşeyker emmek istiyorsa emzik veriyorum

Midesi genişliyordur ya da gazı vardır. Ama genelde gazı oluyor ve mide hacmini genişletmeye çalışıyor. Benimki de 3.günden başlamıştı oyuncak ördek gibi ses çıkıyordu
Gaz sıkıntısı yok çok şükür çok rahat çıkarıyor gazını emerken bile pıt pıt mide genişlemesini duydum da 3 günlük diye çok emin olamadım artık tamamen memeye geçtik biberonda vermiyorum hava da yutmamıştır diye düşündüm bir miktar korkuttu cadı

Bebeğim uyurken neden devamlı ses çıkarıyor acaba? 1 saattir falan, zorlanıyor gibi eh eh şeklinde ? Gazı için saatlerdir uğraştım
Gazı için uğraştıysanız ağlamadığı sürece hiç dokunmayın, kendi kendisine ıkınıyor kakasını yapıyor ya da gazını çıkarıyor :) siz gazı dağıtmışsanız ona da çıkarma işi düşmüş benimki de öyle hala da öyle devam ediyor:)

Gaz sıkıntısı zaten 2.hafta btiminde başlıyor. 2 hafta sonra olan zamanlardaki hıçkırık gazdan oluyor, hatta kaldırmayıp gaz çıkarmadıkça kusuyorlar. Ama ilk haftalarda olanlar genelde mide genişlemesi alışın hıçkırmadıkları gün olmayacak memede mamada herşeyden gazlanacaklar hatta benimli memeden daha çokgazlanıyor mama verdiğim gün olunca anında bırakıyor

Kan ilacı bende içiyorum da bebişim kakayı çoğalttı sarı sarı yapıyor ama sıvımsı katı değil kan ilacindan mı acaba yoksa normali mi sıvı kaka tecrübesiz anne olmak böyle birşey galiba annem bıktı benden habire bişey soruyorum

Bebeğim uyurken neden devamlı ses çıkarıyor acaba? 1 saattir falan, zorlanıyor gibi eh eh şeklinde ? Gazı için saatlerdir uğraştım
Benim kız da dün geceden beri uyanıp duruyor. Gurul gurul ses geliyor, zorlanıyor gazdandır. Gaz masajı yapacağım yarın bakalım. Keşke şu gaz için bir şey olsa

Midesi genişlesin o zaman iyi birşey mini minnacık kızım ellemeye korkuyorum toparlanır inşallah biran önce

Benim kız da sarı kaka yapıyor sıvımsı. Kan ilacı verdi doktor bana da ama içmedim henüz kabız yapar falan diye

Aha benim kız bu Ne yapmak lazım gaz için Engin tecrübelerini paylaş bizimle

Benim kız da sarı kaka yapıyor sıvımsı. Kan ilacı verdi doktor bana da ama içmedim henüz kabız yapar falan diye
Benim kanım baya bir düşmüştü doğumdan sonra doğuma kadar da hep sınırin biraz altında çıkıyordu ondan düzenli iç diye iyice tembihledi mecbur içiyorum. içmediğim gün titreme geliyor sıtmalanmış gibi
-Sunset- benim kızım her gün hıçkırıyor 1 ya da 2 kere
Güzel birseymis hıçkırsınlar

Ben doğuma girerken bi baktılar kanım düşük, bana da o yüzden verdi. Titreme olmuyor ama terliyorum çok uyurken ondan mı acaba bilemedim

Ben doğuma girerken bi baktılar kanım düşük, bana da o yüzden verdi. Titreme olmuyor ama terliyorum çok uyurken ondan mı acaba bilemedim
Terleme sütle alakalı galiba emzirirken de terliyorum . Emzirdikten sonra tekrar sertlesirken de terliyorum uyurkende terliyorum habire üst değiştirmekten bıktım

İyi geceler hanımlarr
Bebişleriniz gece derin uykudayken kaldırıp emziriyor musunuz?
Biz şuan anne sütü ve mama olarak gidiyoruz mama daha geç sindirildiği için gece 3 saatti geçmemeye çalışıyorum.
Bazı geceler kendi kalkıyor ama bazen de ben zorluyorum siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…