Bebek öksürüğü çok mu? Etrafında var mı? Bu omicrın çok hızlı yayılıyor gerçekten. Önce boğaz ağrısıyla başlıyorHadi yaa, bende de öksürük burun akıntısı ve boğaz ağrısı var, bebekte burun ve göz akıntısı bide öksürük var, geçen hafta doktora götürdüm ama hiç koronadan şülhelenmedi, ev çok mu sıcak dedi, alakası yok bence, bugün oğlumda başladı öksürmeye, bende aklıma geliyor acaba pozitif miyiz
Teşekkür ederim doktor kontrolüm vardı bugün. İlaç verdi şükür iyiyim biraz daha rahatladım. Adaçayı duymamıştım hamilelikte sorun yaratmıyorsa içeyim severimde hamilelikte bitki çayı hiç içemedim zararı vardır belki diye.Öncelikle geçmiş olsun canım. Bende aynı durumdayım şimdi antibiyotik kullanıyorum baya rahatladım. Adaçayı içince de rahatlıyorum eğer içebilirsen belki seni de rahatlatır.
Canim çok geçmiş olsun. Bence dr a götürme de fayda var. Peki nasıl basliyo omicron nasıl ilerliyor belirtileri ne kısaca yazarsan bizim için aydınlatıcı olur.Bebek öksürüğü çok mu? Etrafında var mı? Bu omicrın çok hızlı yayılıyor gerçekten. Önce boğaz ağrısıyla başlıyor
Bebeğin öksürüğü çok değil, Okula giden oğlum var geçen hafta kulağı flan ağrıyordu burnu akıyordu, antibiyotik kullandık, 3 gün sonra kızın burnu akmaya başladı, benimkide bebekten 3 gün sonra başladı, etrafımda bildiğim yok gelen gidende yok ama dediğim gibi oğlan okuldan hasta gelmiştiBebek öksürüğü çok mu? Etrafında var mı? Bu omicrın çok hızlı yayılıyor gerçekten. Önce boğaz ağrısıyla başlıyor
Iyide ne ara sagiyorsun? Memeden emsin hepsini sagma o zaman canım
Memedekiyle doymuyorsada mama destek ver.. Memeden sağıp bitirip biberonla vermek neden
Hadi yaa, bende de öksürük burun akıntısı ve boğaz ağrısı var, bebekte burun ve göz akıntısı bide öksürük var, geçen hafta doktora götürdüm ama hiç koronadan şülhelenmedi, ev çok mu sıcak dedi, alakası yok bence, bugün oğlumda başladı öksürmeye, bende aklıma geliyor acaba pozitif miyiz
Uf benimki de böyle, koyduğum an tekrar istemesi beni çok yoruyor, gece bunu yaptığında mama veriyorum artık emzik versem doyamadığı için tekrar istiyor ben de uyumalıyım çünkü ama gündğz enerjim varken izin veriyorum napayım bir de emzik veriyorum.Bugün çocuğum memeyi emzik etti, bırakmak nedir bilmiyor, önce emiyor dinliyorum yutkunuyor süt var yani eminim doyduğuna da eminim, sonra ağzında gevelemeye başlıyor memeyi
Uyuyor, yerine koyduğum an uyanıyor, yine meme istiyor.
Forbiome minies verdi doktor, günde 6 damlaProbiyotik ne kullanıyorsun
Sab simplex bende bir işe yaramadı, bio gaia aldım ama daha açmadım çünkü nurse harveys aldım ve açtım 1 aylık ömrü var o bitince bio’ya geçeceğim. Nurse harveys iyi gibi geldi. Ama esas olay bence probiyotik. 2 haftada etkisi çıkıyor, düzenli kullanım olarak doktor forbiome minies yazdı. Gazlar malesef uzun sürüyor ama bebeğin günleri ilerledikçe daha kolay baş ediliyor. En önemli şey kesinlikle masaj. Önce saat yönünde 7 kez hafif bastırarak geçin, sonra yukardan aşağıya 7 kez gazı dağıtın. Sonra bacakları dizden katlayıp bekleyin. Öyle puf puf puf çıkıyor biraz. Kalanını da bebek kıvranarak kendisi yapıyor. Sancıların saat olarak süresi her bebekte ve her gazda değişiyor bence. Benimli yazık bş kere doktor karşısında kıvranıyordu 2 büklüm ve ıkınan seslerle. Gaz cidden çok çok zor 4.ayda bitiyormuş onu bekliyorum, meğerse gazların başlamadığı ilk 10 gün en kolay zamanlarmışYapma ya bizde de simdi basladi pazar aksami ilk sancisi oldu dun aksam 8e kdr hep kotu sanciliydi bgn de tum gun uyudu sabah banyo da yapinca kalkmadi yerindem resmen snr aksam uyandi biraz bakistk konustk en son yine uykusu geldi emzirdm yatirdm sakince ve gazi basladi.. pazar gecesini kotu gecirdk diye dun annem geldi kaldi kadin ugurlu heralde aksam cok rahat gecti hep derin uykudaydi sabah da tum gun uyudu annem 6da cikti gitti 6bcktq gaz basladi saka gbi. Kac saat suruyo bu sancilar
Bi de dr ne yazdi sana. Bana bio gaia va sap samplex yazdi ama bgn hemsire geldi eve bio gaia her gun kullanin o dogaldir ama sap samplex her gun kullanmayin gbi konustu
Her yer kar içinde götürmek şu an çok zor ondan stres oldum. İlk gün titreme üşüme hafif ateş, bel ayak ağrısı, Boğaz ağrısıyla başladı ama çok fena bir ağrı şiş değil yanma kaşıntı, sonra öksürüğe döndü, burun daha sonra akmaya başladı.Canim çok geçmiş olsun. Bence dr a götürme de fayda var. Peki nasıl basliyo omicron nasıl ilerliyor belirtileri ne kısaca yazarsan bizim için aydınlatıcı olur.
Geçmiş olsun takip et öksürük artarsa gidin benceBebeğin öksürüğü çok değil, Okula giden oğlum var geçen hafta kulağı flan ağrıyordu burnu akıyordu, antibiyotik kullandık, 3 gün sonra kızın burnu akmaya başladı, benimkide bebekten 3 gün sonra başladı, etrafımda bildiğim yok gelen gidende yok ama dediğim gibi oğlan okuldan hasta gelmişti
sarılıktan canım emzirirken uyuyklarığı an çenesinin altınından dürtükle ya da ayaklarınjn altından dürt ya da hafifçe topuklarınj sık en az 15 dk aktif emsin sağrak vermeye alıştırırsan bu sefer biberon ister aürekli emmeye çalışmazKızlar ne kadar da bir besliyorsunuz iki saatte bir anne sütü olayını ne kadar devam ettireceğiz. Uyanmiyor bebiş ne yapsam altını açınca kalkıyor memeye alınca hopp hemen uyuyor
bizde ailecek aynıyız bebekte de hafif bir öksürük var ve eşim asla teste gitmiyor çok bilmiş gibi belirtim yok diyor tutturmuş cocidde tat koku kaybı olurmuş onda yokmuşHadi yaa, bende de öksürük burun akıntısı ve boğaz ağrısı var, bebekte burun ve göz akıntısı bide öksürük var, geçen hafta doktora götürdüm ama hiç koronadan şülhelenmedi, ev çok mu sıcak dedi, alakası yok bence, bugün oğlumda başladı öksürmeye, bende aklıma geliyor acaba pozitif miyiz
serumu istediğin kadar kullan bir zararı yok aksine burnu temizlenmezse ciğere iner allah korusun bronşiolit olur diyor dr lerBizim de baba pozitif çıktı. Bende belirti yok ama bebekte hastaneden beri gözde çapaklanma, şimdi de geniz akıntısı gibi ses çıkmaya başladı.
Otribebeyle çekiyorum bir şey gelmiyor. Serum fizyolojik her gün kullanılır mı zarar verir diye korkuma her gün sıkamıyorum.
Benimde aynı canım benim Memede hemen uyuyor.benim gibi Uyandiramiyorsan biberonla sağıp verebilirsin aç kalmasin diyeKızlar ne kadar da bir besliyorsunuz iki saatte bir anne sütü olayını ne kadar devam ettireceğiz. Uyanmiyor bebiş ne yapsam altını açınca kalkıyor memeye alınca hopp hemen uyuyor
Yaa çok geçmiş olsun, günde iki üç kez serumu kullanıyoruz, bende öyle çekmeye çalışırken bana bulaştıBizim de baba pozitif çıktı. Bende belirti yok ama bebekte hastaneden beri gözde çapaklanma, şimdi de geniz akıntısı gibi ses çıkmaya başladı.
Otribebeyle çekiyorum bir şey gelmiyor. Serum fizyolojik her gün kullanılır mı zarar verir diye korkuma her gün sıkamıyorum.
Omicronda tat koku gitmiyor. Banada 112 yi çağır dediler ama bilmiyorum çok gerilmeye başladım. Bebek ve oğlum içinsarılıktan canım emzirirken uyuyklarığı an çenesinin altınından dürtükle ya da ayaklarınjn altından dürt ya da hafifçe topuklarınj sık en az 15 dk aktif emsin sağrak vermeye alıştırırsan bu sefer biberon ister aürekli emmeye çalışmaz
bizde ailecek aynıyız bebekte de hafif bir öksürük var ve eşim asla teste gitmiyor çok bilmiş gibi belirtim yok diyor tutturmuş cocidde tat koku kaybı olurmuş onda yokmuşben evdeki çocukları bırakıp gidemiyorum çocukları bu havada covid test yerine de götüremem çaresiz kaldım ne yapmamı önerirsiniz? evde test yapan çok pahalı olmayan yerler var mı?
serumu istediğin kadar kullan bir zararı yok aksine burnu temizlenmezse ciğere iner allah korusun bronşiolit olur diyor dr ler
Ben durumunu takip ediyorum gözlerindeki çapaklanma geçmeye başladı ama akıntı ve öksürük azda olsa var, bakalım belki bu gün kontrole götürürüm, bi ilaç vericek ama ciğerlerini dinler en azındansarılıktan canım emzirirken uyuyklarığı an çenesinin altınından dürtükle ya da ayaklarınjn altından dürt ya da hafifçe topuklarınj sık en az 15 dk aktif emsin sağrak vermeye alıştırırsan bu sefer biberon ister aürekli emmeye çalışmaz
bizde ailecek aynıyız bebekte de hafif bir öksürük var ve eşim asla teste gitmiyor çok bilmiş gibi belirtim yok diyor tutturmuş cocidde tat koku kaybı olurmuş onda yokmuşben evdeki çocukları bırakıp gidemiyorum çocukları bu havada covid test yerine de götüremem çaresiz kaldım ne yapmamı önerirsiniz? evde test yapan çok pahalı olmayan yerler var mı?
serumu istediğin kadar kullan bir zararı yok aksine burnu temizlenmezse ciğere iner allah korusun bronşiolit olur diyor dr ler
Adaçayını zaten son haftalar da dr da önermişti doğumu kolaylaştırıyor diye tansiyon problemi yoksa kullanabilirsin canım ama çok değil en fazla günde 2 fincan ve sabahlarıTeşekkür ederim doktor kontrolüm vardı bugün. İlaç verdi şükür iyiyim biraz daha rahatladım. Adaçayı duymamıştım hamilelikte sorun yaratmıyorsa içeyim severimde hamilelikte bitki çayı hiç içemedim zararı vardır belki diye.
Yaa çok geçmiş olsun, günde iki üç kez serumu kullanıyoruz, bende öyle çekmeye çalışırken bana bulaştı
Canım benim bebek 3900’e gelince doktor 2 saatte 1 beslemeye gerek yok dedi, benimki acıkınca veriyorum artık zaten acıkınca deli gibi istiyor sanki şekeri dğğmüşcesşne aranıyor.Kızlar ne kadar da bir besliyorsunuz iki saatte bir anne sütü olayını ne kadar devam ettireceğiz. Uyanmiyor bebiş ne yapsam altını açınca kalkıyor memeye alınca hopp hemen uyuyor
Bende alayım eczaneden bugünUf benimki de böyle, koyduğum an tekrar istemesi beni çok yoruyor, gece bunu yaptığında mama veriyorum artık emzik versem doyamadığı için tekrar istiyor ben de uyumalıyım çünkü ama gündğz enerjim varken izin veriyorum napayım bir de emzik veriyorum.
Forbiome minies verdi doktor, günde 6 damla
Probiyotik damlayı, gaz damlasıyla birlikte kullanabiliyoruz dimi?Sab simplex bende bir işe yaramadı, bio gaia aldım ama daha açmadım çünkü nurse harveys aldım ve açtım 1 aylık ömrü var o bitince bio’ya geçeceğim. Nurse harveys iyi gibi geldi. Ama esas olay bence probiyotik. 2 haftada etkisi çıkıyor, düzenli kullanım olarak doktor forbiome minies yazdı. Gazlar malesef uzun sürüyor ama bebeğin günleri ilerledikçe daha kolay baş ediliyor. En önemli şey kesinlikle masaj. Önce saat yönünde 7 kez hafif bastırarak geçin, sonra yukardan aşağıya 7 kez gazı dağıtın. Sonra bacakları dizden katlayıp bekleyin. Öyle puf puf puf çıkıyor biraz. Kalanını da bebek kıvranarak kendisi yapıyor. Sancıların saat olarak süresi her bebekte ve her gazda değişiyor bence. Benimli yazık bş kere doktor karşısında kıvranıyordu 2 büklüm ve ıkınan seslerle. Gaz cidden çok çok zor 4.ayda bitiyormuş onu bekliyorum, meğerse gazların başlamadığı ilk 10 gün en kolay zamanlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?