2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
P Positivevibes bende bu 3 damladan biriyle başlayacağım artık hangisi iyi gelirse deneyerek anlayacağız sanırım. İlk hangisini alsam bilemedim ama bugün alacağım kesin eczaneden

Of 4 ay cok uzun ya kiyamam bio gaia da probiotik benim bildigim ama sap simplexin icerigini bilmiorm. Bizde ise yaramisti ama biraktm ilerde daha kotu olursa baslarm
Bi de ben kiraz cekirdegi kemeri almistm mikrodalgada isitip karnina koyuyorm o da sanki sancisini aliyo

Kiraz çekirdekleri ne kadar süre sıcak kalıyor? Hangisinden aldın

Bu gece cok zor geçti.. devamlı bi sıkıntısı gazı vardı huzursuz devamlı kıpraşıyor tam yerine koyuyorum huzur içinde uyuyamıyor.. meme istiyor içiyor sonra kusana dek ayrı kasılıyor.. tuvaletini yapmaya calısıyor gazı var masaj yapıyorum göbeğine sırtına pat pat vuruyorum bezini açmaya yakın yapıyor anca.. ve tüm bu uğraşlarıma rağmen sanki hala huzursuz.. beynim yandı ya

Günaydınnn kızlar bizim göbeğimiz düştü az önce

Maşallah erken düşmüş bizimki daha düşüremedi bekliyoruz

Zevk veriyor çünkü senin bu durumda olman ve daha da "zor durumları yaşayacak" olman çünkü geçecek bu günler demek daha zor .
Bosver Bihter, tabi ki bunların kolay olacağını düşünmedik hiç birimiz ilk bebek mi bilmiyorum ama vallahi de billahi de geçiyor gidiyor hepsi .Ben oğlumda bu dönemleri hatırlamıyorum bile inan ki annem daha çok zorlandın diyor.

Cocuk büyütmek bir ömür boyu sürüyor, her yaşın farklı telaşı oluyor olacak derken bir bakmışsın torun bakıyoruz gerçi bunda emin değilim torun bakar mıyım

Bu arada göbek derken ,göbeği düşmeyen var mı hala 12.gun bugün doktor kurumuş düşer yakında dedi ama hala tık yok banyo yaptırmak istiyorum rahat eder diye ama elimiz kolumuz bağlı

Kiraz çekirdekleri ne kadar süre sıcak kalıyor? Hangisinden aldın
Isittigim sureye bagli degisiyo bazen cok yanar karni diye az isitiyorm o zaman az dayanio bazen 45 sn fln tutuyom mikrodalgada sanirim 1 saate yakin karnini sicak tutuyo. Dun o kemer gecirdi sancilari gibi gelmisti bana ama bilmiyorm
Babyjem marka almistim ben zamaninda joker babyden

İnsanlar neye göre acaba bu akılları veriyorlar anlamıyorum hele bir lohusaya . Çok meraklılar kendilerini her yere sokmaya. Sanki onların yorumuna kaldık. Her çocuk aynı değildir aynı olucak aynı günleri gorucez diye bir kural yok bunu bir olmayan beyinlerine kazisalar her kes kendi çocuğunu tanıyor zaten

İnsanlar o kadar anlayışsız ki. Zaten kayınvalidem ben cinnet geçirince sen en iyisi bir destek al biz seninle empati kuramayız dedi Her şeyi kafama çok takıyormuşum. Babam resmen konuşamıyor konuşma merkezi hasar görmüş. Düzelip düzelmeyeceği de kesin değil. Ben yeni doğum yapmışım hormonlarım berbat durumda vs. Bu ruh halindeki birinden ne kadar mantıklı davranmasını bekleyebilirsin ki ? Ben hastanede ağladığımda da sütün kesilecek ağlama diyip durdu. Ama şunu öğrendim. Anne olmak güçlü olmak demek. Allah tarafından bir sabır ve güç geliyor insana. O nedenle şimdi çok iyiyim. Babama da çok üzülüyorum ama şu an önceliğim bebeğim. Ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun.

Bu arada göbek derken ,göbeği düşmeyen var mı hala 12.gun bugün doktor kurumuş düşer yakında dedi ama hala tık yok banyo yaptırmak istiyorum rahat eder diye ama elimiz kolumuz bağlı
Biz banyoyu 2. Gün yaptırdık. Şimdi ikinci banyoyu yaptıracaz rahatlasın banyo yaptırınca daha mı erken düşüyor acaba ?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,oğlum doğduğunda yaklaşık 20-25 günlük iken babama kanser teshisi kondu ,dünya başıma yıkıldı ama hep dik durmak zorunda kaldım öncelik bebeğim oldu ,hem lohusa hem böyle bir iş ama bir şekilde dayanma gücünü buluyoruz merak etme .Analık tam da böyle bir şey işte.Allah gücüne güç katsın

Benim kızımda 2 gecedir öyle

Çok geçmiş olsun Benim eşimde geçen haftalarda covid oldu bana geçmemiş hep yanyana yattıyoruz şans eseri olmadım.aşılarımız tam olduğu için sanıyorum çok hafif geçirdi 2 gün ateşi oldu sonra tat koku gitti 8. Gün geldi.Eklem ağrısı ateş ve halsizlikle başladı burun akıntısı vardı öksürük çok olmadı.Bal -zencefil-karabiber-sarımsak-limon karışımı içti 5 gün sürekli,sabah akşam parol,d vitamini ,multivitamin bir de you plus c vitamini çinko aldı günde bir kez.

Ayyy canım benim bu yorumun o kadar iyi hissettirdi ki.. Allah da senin yüreğine ferahlık versin
Her şeye rağmen dünyanın en güzel duygusu, güzel şeyler zor gelir zahmetli gelir. Yorgunluk olur dinleniriz geçer , böyle bi döngüye girdik. Napalım yata yata ömür mü geçer zati
Heee güzel teselli verici bisey söyleseler rahatlatırlar falan iyi hissederiz aman ne gereği var

Okadar aklı varmış madem keske sana destek olmak ıcıın kullansaymış
Insallah saglıkla atlatacaksınız canım baban da senn de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…