P Positivevibes bende bu 3 damladan biriyle başlayacağım artık hangisi iyi gelirse deneyerek anlayacağız sanırım. İlk hangisini alsam bilemedim ama bugün alacağım kesin eczanedenSab simplex bende bir işe yaramadı, bio gaia aldım ama daha açmadım çünkü nurse harveys aldım ve açtım 1 aylık ömrü var o bitince bio’ya geçeceğim. Nurse harveys iyi gibi geldi. Ama esas olay bence probiyotik. 2 haftada etkisi çıkıyor, düzenli kullanım olarak doktor forbiome minies yazdı. Gazlar malesef uzun sürüyor ama bebeğin günleri ilerledikçe daha kolay baş ediliyor. En önemli şey kesinlikle masaj. Önce saat yönünde 7 kez hafif bastırarak geçin, sonra yukardan aşağıya 7 kez gazı dağıtın. Sonra bacakları dizden katlayıp bekleyin. Öyle puf puf puf çıkıyor biraz. Kalanını da bebek kıvranarak kendisi yapıyor. Sancıların saat olarak süresi her bebekte ve her gazda değişiyor bence. Benimli yazık bş kere doktor karşısında kıvranıyordu 2 büklüm ve ıkınan seslerle. Gaz cidden çok çok zor 4.ayda bitiyormuş onu bekliyorum, meğerse gazların başlamadığı ilk 10 gün en kolay zamanlarmış
Of 4 ay cok uzun ya kiyamamSab simplex bende bir işe yaramadı, bio gaia aldım ama daha açmadım çünkü nurse harveys aldım ve açtım 1 aylık ömrü var o bitince bio’ya geçeceğim. Nurse harveys iyi gibi geldi. Ama esas olay bence probiyotik. 2 haftada etkisi çıkıyor, düzenli kullanım olarak doktor forbiome minies yazdı. Gazlar malesef uzun sürüyor ama bebeğin günleri ilerledikçe daha kolay baş ediliyor. En önemli şey kesinlikle masaj. Önce saat yönünde 7 kez hafif bastırarak geçin, sonra yukardan aşağıya 7 kez gazı dağıtın. Sonra bacakları dizden katlayıp bekleyin. Öyle puf puf puf çıkıyor biraz. Kalanını da bebek kıvranarak kendisi yapıyor. Sancıların saat olarak süresi her bebekte ve her gazda değişiyor bence. Benimli yazık bş kere doktor karşısında kıvranıyordu 2 büklüm ve ıkınan seslerle. Gaz cidden çok çok zor 4.ayda bitiyormuş onu bekliyorum, meğerse gazların başlamadığı ilk 10 gün en kolay zamanlarmış
Kiraz çekirdekleri ne kadar süre sıcak kalıyor? Hangisinden aldınOf 4 ay cok uzun ya kiyamambio gaia da probiotik benim bildigim ama sap simplexin icerigini bilmiorm. Bizde ise yaramisti ama biraktm ilerde daha kotu olursa baslarm
Bi de ben kiraz cekirdegi kemeri almistm mikrodalgada isitip karnina koyuyorm o da sanki sancisini aliyo
Günaydınnn kızlar bizim göbeğimiz düştü az önce
Ve gerizekalı gibi yorumlar alıyorum çevreden ay yok “dur daha bunlar iyi günlerin..” “sen dur dur daha..” iyi ki bi cocukları olmuş. Herkeste bi akıl verme hava atma çabası. Ne güzel moral veriyosunuz tepkiler tam Türk insanı vol 456
Isittigim sureye bagli degisiyo bazen cok yanar karni diye az isitiyorm o zaman az dayanio bazen 45 sn fln tutuyom mikrodalgada sanirim 1 saate yakin karnini sicak tutuyo. Dun o kemer gecirdi sancilari gibi gelmisti bana ama bilmiyormKiraz çekirdekleri ne kadar süre sıcak kalıyor? Hangisinden aldın
İnsanlar neye göre acaba bu akılları veriyorlar anlamıyorum hele bir lohusaya . Çok meraklılar kendilerini her yere sokmaya. Sanki onların yorumuna kaldık. Her çocuk aynı değildir aynı olucak aynı günleri gorucez diye bir kural yok bunu bir olmayan beyinlerine kazisalar her kes kendi çocuğunu tanıyor zatenVe gerizekalı gibi yorumlar alıyorum çevreden ay yok “dur daha bunlar iyi günlerin..” “sen dur dur daha..” iyi ki bi cocukları olmuş. Herkeste bi akıl verme hava atma çabası. Ne güzel moral veriyosunuz tepkiler tam Türk insanı vol 456
İnsanlar o kadar anlayışsız ki. Zaten kayınvalidem ben cinnet geçirince sen en iyisi bir destek al biz seninle empati kuramayız dediYa canim cok gecmis olsn babana allah acil sifalar versin
Insanlar ne kdr anlayissz ya kayinvaliden hic lohusa olmamis mi ki lohusa olmasan bile baban beyin kanamasi gecirmis ve amelyatli olman bile ztn bi stres konusu soylencek sey mi.. boyle yaparak emzirme suresini kisaltiolar insani emzirmekten bebek bakmaktan sogutuyolar haberleri yok ya
Biz banyoyu 2. Gün yaptırdık. Şimdi ikinci banyoyu yaptıracaz rahatlasınBu arada göbek derken ,göbeği düşmeyen var mı hala 12.gun bugün doktor kurumuş düşer yakında dedi ama hala tık yok banyo yaptırmak istiyorum rahat eder diye ama elimiz kolumuz bağlı
Bizimki 20. Günde düştüBu arada göbek derken ,göbeği düşmeyen var mı hala 12.gun bugün doktor kurumuş düşer yakında dedi ama hala tık yok banyo yaptırmak istiyorum rahat eder diye ama elimiz kolumuz bağlı
İnsanlar o kadar anlayışsız ki. Zaten kayınvalidem ben cinnet geçirince sen en iyisi bir destek al biz seninle empati kuramayız dediHer şeyi kafama çok takıyormuşum. Babam resmen konuşamıyor konuşma merkezi hasar görmüş. Düzelip düzelmeyeceği de kesin değil. Ben yeni doğum yapmışım hormonlarım berbat durumda vs. Bu ruh halindeki birinden ne kadar mantıklı davranmasını bekleyebilirsin ki ? Ben hastanede ağladığımda da sütün kesilecek ağlama diyip durdu. Ama şunu öğrendim. Anne olmak güçlü olmak demek. Allah tarafından bir sabır ve güç geliyor insana. O nedenle şimdi çok iyiyim. Babama da çok üzülüyorum ama şu an önceliğim bebeğim. Ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun.
Ben göbeği düşmeden yıkamıştım 5. Gün düştüBu arada göbek derken ,göbeği düşmeyen var mı hala 12.gun bugün doktor kurumuş düşer yakında dedi ama hala tık yok banyo yaptırmak istiyorum rahat eder diye ama elimiz kolumuz bağlı
Benim kızımda 2 gecedir öyleBu gece cok zor geçti.. devamlı bi sıkıntısı gazı vardı huzursuz devamlı kıpraşıyor tam yerine koyuyorum huzur içinde uyuyamıyor.. meme istiyor içiyor sonra kusana dek ayrı kasılıyor.. tuvaletini yapmaya calısıyor gazı var masaj yapıyorum göbeğine sırtına pat pat vuruyorum bezini açmaya yakın yapıyor anca.. ve tüm bu uğraşlarıma rağmen sanki hala huzursuz.. beynim yandı ya
Doktor gaz için bişey verdi mi kullanıyomusunuz?Benim kızımda 2 gecedir öyle
Bizimkinin 10. Günde falan düşmüştü o zaman yıkamıştık angelo’cugumBu arada göbek derken ,göbeği düşmeyen var mı hala 12.gun bugün doktor kurumuş düşer yakında dedi ama hala tık yok banyo yaptırmak istiyorum rahat eder diye ama elimiz kolumuz bağlı
Çok geçmiş olsunHer yer kar içinde götürmek şu an çok zor ondan stres oldum. İlk gün titreme üşüme hafif ateş, bel ayak ağrısı, Boğaz ağrısıyla başladı ama çok fena bir ağrı şiş değil yanma kaşıntı, sonra öksürüğe döndü, burun daha sonra akmaya başladı.
Ayyy canım benim bu yorumun o kadar iyi hissettirdi ki.. Allah da senin yüreğine ferahlık versinMaşallah erken düşmüş bizimki daha düşüremedi bekliyoruz
Zevk veriyor çünkü senin bu durumda olman ve daha da "zor durumları yaşayacak" olman çünkü geçecek bu günler demek daha zor .
Bosver Bihter, tabi ki bunların kolay olacağını düşünmedik hiç birimiz ilk bebek mi bilmiyorum ama vallahi de billahi de geçiyor gidiyor hepsi .Ben oğlumda bu dönemleri hatırlamıyorum bile inan ki annem daha çok zorlandın diyor.
Cocuk büyütmek bir ömür boyu sürüyor, her yaşın farklı telaşı oluyor olacak derken bir bakmışsın torun bakıyoruzgerçi bunda emin değilim torun bakar mıyım
Okadar aklı varmış madem keske sana destek olmak ıcıın kullansaymışİnsanlar o kadar anlayışsız ki. Zaten kayınvalidem ben cinnet geçirince sen en iyisi bir destek al biz seninle empati kuramayız dediHer şeyi kafama çok takıyormuşum. Babam resmen konuşamıyor konuşma merkezi hasar görmüş. Düzelip düzelmeyeceği de kesin değil. Ben yeni doğum yapmışım hormonlarım berbat durumda vs. Bu ruh halindeki birinden ne kadar mantıklı davranmasını bekleyebilirsin ki ? Ben hastanede ağladığımda da sütün kesilecek ağlama diyip durdu. Ama şunu öğrendim. Anne olmak güçlü olmak demek. Allah tarafından bir sabır ve güç geliyor insana. O nedenle şimdi çok iyiyim. Babama da çok üzülüyorum ama şu an önceliğim bebeğim. Ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?