2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben bence eyyyleeee gideyim bu cantayi niye hazırladım ya normal dogum olunca 1 gun bile durmadan sepetliyorlar
Ya sezeryan olursam korkusu sarmaya başladı beni de
Kötü kötü hikayeler okudum dün
Bunu kendime niye yaptım bilmiyorum

Bacîmsular
Göğüsleriniz dogum oncesi cok büyüdü mü?
Benimkilerde cok fark yok sanki
Süt kanalları belirginlemis
Sıksam çıkacak gibi
Ama oyle dolgun degiller

Bacîmsular
Sıksam çıkacak gibi
Ama oyle dolgun degiller
Boyutun sutle alakasi yokmus cnm bi arkadasim yeni dogum yapti memeleri hic buyumemisti ama smdi baya var sutu

Lohusa lohusa rüyaya gel atraksiyon tavan yapmış

Korkutma kendini boşuna canım benim inşallah herşey gönlünce olur çok güzel olur
Bacîmsular
Sıksam çıkacak gibi
Ama oyle dolgun degiller
Doğum öncesi fazla büyümedi ama şuan maşallahi var tasiyamiyorum doğum öncesi 90 beden falandı şuan 100 90 olan sıkıyor baya

Kalkinca kavga etseydin nikaha niye gec kaldin diye
Boyutun sutle alakasi yokmus cnm bi arkadasim yeni dogum yapti memeleri hic buyumemisti ama smdi baya var sutu
Hadi ins bol sutumuz olsun
Dun biri dedide kafama taktim
Büyüme fazla olmadı ama ucu ve çevresi ciddi koyu kahveye döndü
Bebekler koyu renkleri ayirt ediyormus
Meme ucunu bulması kolaylaşıyormuş
Allahin hikmeti
Hadi ins kanki
Sutumuz bol olsun
Acaba sut icin takviye imom filan var alsam mi diye düşünüyordum
O zaman bebis dogsun duruma gore bakayım

Çok haklısın.. Gece 11 buçukta suyum geldi yatışım yapıldı, ertesi gün doğurup çıktım depend, gecelik,terlik, bebek hastane çıkışı, bebek bezi yetti. Bavul geri döndü aynı şekil

Bebiş hırıltılı nefes alıyordu. Ciğerlerinde bir şey yokmuş.

Serum fizyolojik sıktık bugün koca adam gibi pislik çıktı içinden. Doktor aspiratör önermedi, çok ihtiyaç olmadıkça çekmeyin dedi.
serum fizyolojikle günde 2-3 kere temizlesek zarar vermezmiş.

Doğum kilosuna ulaşamamıştı. Bugün tekrar kontrole gittik doğum kilosunu geçmiş. 3525 gram doğmuştu. Hastaneden çıkana kadar 3250 e düştü. Şimdi çok şükür 3765 olmuş.
Emiyor diye doyuyor sanıyordum çocuğu. Sağıp sağıp vermemle beslendi herhalde.

Şimdi doymadı mı? gazı mı var? kucak mı istiyor? az çok mızıldamasından anlaşılıyor.

Amin hepimizin bol bol sütü olsun
Süt arttırmak için çaylar varya onlardan aldırdı ebe iyi geldi kaynar falan idare ediyoruz mutlaka doktorunun da Önerisi olur bunla ilgili gerek duymadikca ilaca yüklenme boşver

Tek meme mi besleniyor çift mi? Ben iki gündür çift meme emziriyorum sanki daha uzun süre uyuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…