Bu arada tesadüf mü bilmiyorum ama dün esim aktardan anason -rezene çay karışımı almış dün iki kupa içtim. Hem süt arttı hem kızım gece rahat uyudu gazını kolay çıkardı .
Tek memeyle çift meme kesinlikle fark ediyor . Benim kızın sol memeyle bir alıp veremediği var ama sürekli bir savaş halinde sağ memede cuk cuk emiyor sola geçince savaşıyor ilk solu verdiğimde rahat 5 dakika ugrasiyor tutmak için ucu biraz farklı ondan sanırım onu da soğuk suyla yıkıyorum ucu biraz sertleşiyor öyle rahat emiyor el kadar bebe dize getirdi beni
Ben almanyadayim CT değeri diye birşeye bakıyorlar eğer 30 un üzerinde çıkarsa bulastiriciligi yok deniliyor .hala vücudunda virüs var ama başkasına bulastiramiyorsun
Tek memeyle çift meme kesinlikle fark ediyor . Benim kızın sol memeyle bir alıp veremediği var ama sürekli bir savaş halinde sağ memede cuk cuk emiyor sola geçince savaşıyor ilk solu verdiğimde rahat 5 dakika ugrasiyor tutmak için ucu biraz farklı ondan sanırım onu da soğuk suyla yıkıyorum ucu biraz sertleşiyor öyle rahat emiyor el kadar bebe dize getirdi beni
Bende sağ meme ile savaş veriyorum ters geliyor bana güzel tutuyor memeyi ama ben bebemi tutamadığım için burnu kapanıyor aşağı doğru meyilli duruyor falan benden kaynaklı sorun aslında
Bu arada tesadüf mü bilmiyorum ama dün esim aktardan anason -rezene çay karışımı almış dün iki kupa içtim. Hem süt arttı hem kızım gece rahat uyudu gazını kolay çıkardı .
Bebiş hırıltılı nefes alıyordu. Ciğerlerinde bir şey yokmuş.
Serum fizyolojik sıktık bugün koca adam gibi pislik çıktı içinden. Doktor aspiratör önermedi, çok ihtiyaç olmadıkça çekmeyin dedi.
serum fizyolojikle günde 2-3 kere temizlesek zarar vermezmiş.
Sürü bağışıklığına geçtik herhalde karantina süresi 7 gün. ilaç getiren yok.
Eşimi 1 hafta daha almayacağım eve. En az 14 gün geçsin. Ne belli bulaştırıp bulaştırmayacağı.
Bacîmsular
Göğüsleriniz dogum oncesi cok büyüdü mü?
Benimkilerde cok fark yok sanki
Süt kanalları belirginlemis
Sıksam çıkacak gibi
Ama oyle dolgun degiller
Benimki de memeye gelir gelmez uyuyor zar zor emziriyorum iyice boşaltamıyor memeyi uyuduğu için. Sonra gazla beraber iki damla kaka yapıyor altını açınca uyanıyor diğerini veriyorum biraz emiyor uyuyor. Çekmiyor da bende biraz sağıp veriyorum içiyor öyle emin oluyorum doyduğundan yoksa emin olamıyorum aç mı tok mu