2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu arada tesadüf mü bilmiyorum ama dün esim aktardan anason -rezene çay karışımı almış dün iki kupa içtim. Hem süt arttı hem kızım gece rahat uyudu gazını kolay çıkardı .
Kesinlikle tesadüf değil ...burda emzirme çayı diye satılıyor rezene anason kimyon çayı karışımı.

Tek meme mi besleniyor çift mi? Ben iki gündür çift meme emziriyorum sanki daha uzun süre uyuyor gibi
Tek memeyle çift meme kesinlikle fark ediyor . Benim kızın sol memeyle bir alıp veremediği var ama sürekli bir savaş halinde sağ memede cuk cuk emiyor sola geçince savaşıyor ilk solu verdiğimde rahat 5 dakika ugrasiyor tutmak için ucu biraz farklı ondan sanırım onu da soğuk suyla yıkıyorum ucu biraz sertleşiyor öyle rahat emiyor el kadar bebe dize getirdi beni

Kesinlikle tesadüf değil ...burda emzirme çayı diye satılıyor rezene anason kimyon çayı karışımı.

Kimyon çayı aldiracaktim aslında ama bunu önermiş kişi demek ki fayda etti .
Aman yine de anasonun miktarına dikkat edin kızlar günlük tüketimde çok az olmalı onun miktarı

Rezene tadını daha çok alıyorum sanki ama haklısın anason biraz risk .

Ben almanyadayim CT değeri diye birşeye bakıyorlar eğer 30 un üzerinde çıkarsa bulastiriciligi yok deniliyor .hala vücudunda virüs var ama başkasına bulastiramiyorsun
Hmm burası Türkiye ama arayıp sadece evde kalın dediler. Ne gelen ne soran ne inceleyen.

Bende sağ meme ile savaş veriyorum ters geliyor bana güzel tutuyor memeyi ama ben bebemi tutamadığım için burnu kapanıyor aşağı doğru meyilli duruyor falan benden kaynaklı sorun aslında

Bu arada tesadüf mü bilmiyorum ama dün esim aktardan anason -rezene çay karışımı almış dün iki kupa içtim. Hem süt arttı hem kızım gece rahat uyudu gazını kolay çıkardı .
Anasondanda rezenende kokusunu alınca tiksiniyorum ya. Bi kimyon var evde ama o da tek kar etmedi. Covidden mi nedir.sanki sütüm biraz azaldı

Serumsuz nasıl temizledin?

Tek meme mi besleniyor çift mi? Ben iki gündür çift meme emziriyorum sanki daha uzun süre uyuyor gibi
Tek memeyi de tam çekemiyor kalıyor içinde süt .
Dün gece emzirdim yarım saat memede kaldı ama 2 çok çok bir şey içmedi. Gözler cin gibi uyumuyor.

3 kere daha yarım saat aldım yine gözler cin gibi zeytin gibi bakıyor.

En sonunda 30 Cc mama yaptım , Verdim kapadı gözlerini.

Bacîmsular
Göğüsleriniz dogum oncesi cok büyüdü mü?
Benimkilerde cok fark yok sanki
Süt kanalları belirginlemis
Sıksam çıkacak gibi
Ama oyle dolgun degiller
Ya sorma ben de diyom bunlar daha yumuşak neden taşşş gibi olmadılar diye sonrasında olur merak etme dediler bakalım bekliyoruz

Benimki de memeye gelir gelmez uyuyor zar zor emziriyorum iyice boşaltamıyor memeyi uyuduğu için. Sonra gazla beraber iki damla kaka yapıyor altını açınca uyanıyor diğerini veriyorum biraz emiyor uyuyor. Çekmiyor da bende biraz sağıp veriyorum içiyor öyle emin oluyorum doyduğundan yoksa emin olamıyorum aç mı tok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…