2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Valla açsa uyumuyor artık, eskisi gibi değil.
Eskiden uyuyordu.
Şimdi Cin gibi bakıyor yattığı yerden.

Bebeğim hala küvözde canım. Ben de iltihaplanma için gidemedim hastaneye. Her yer kar oldu yollar kapalı. İnternetim yok buraya da giremiyorum hiç. Arada eşimden bağlanıyorum işte. Lohusa depresyonu için tüm zemin hazır kendimi zor tutuyorum girmemek için:)

Bebeğin durumu nasıl ? İnşallah toparlanır biran önce

Sürü bağışıklığına geçtik herhalde karantina süresi 7 gün. ilaç getiren yok.
Eşimi 1 hafta daha almayacağım eve. En az 14 gün geçsin. Ne belli bulaştırıp bulaştırmayacağı.
yazzık babaya bebesini goremedi
K.valide gitti mi bacım
Dede olayını n’aptınız
Ben de varıımm planlı sezeryan olcak 24 ocak saat 14:30 dedik bakalım nasipse
Oyyy saatine kadar belli Elif
Allahim sag salim kavuştursun ins
Ya sorma ben de diyom bunlar daha yumuşak neden taşşş gibi olmadılar diye sonrasında olur merak etme dediler bakalım bekliyoruz
ins ins olur bol bil sütcükler
Tasası simdiden aldı beni
Sakın sakın hemen çık ordan girmeden
Bu iltihaplanma cok onemli ama
Sıtma vs yapar antibiyotikli bi krem filan vermedi mi canım
Doğudamısınız

Neden önermedi bende günde 3 4 kez çekiyorum burnunu.

Kızlar sizin bebeklerde arada nefes nefes kalmış gibi nefes alıyor mu? Sonra biraz durıyor sonra tekrar öyle arada hırıltılı sesler çıkarıyor. Covidim diye paranoya oldum

Bende dün emzir emzir uyumuyo agliyo 40 yaptım baktım aynı süreç devam ediyor aradan 1 saat geçti 60 cc yaptım bu sefer 40 içti uyudu

Ben doyup doymadığını çiş kaka takibi yapıyorum sadece. Yanlış mı yapıyorum acaba
Ben onu ilk bebeğimde yapmıştım idrarini yapıyordu mama vermemistim sonra doktora gittik ki sen bu çocuğu aç bırakmışsın dedi bana.. O kadar üzülmüştüm ki.. Emzirme danışmalarinin dediğine göre doğru yoldaydm ama olmadı 3x30 cc mama başlattı hemen.
Idrar her zaman doğru sonuç vermiyor benimkide idrar yapıyo kaka yapıyo ama gece acıkıyor belli mama veriyorum tabi o zaman çok cok daha fazla işiyor

Ben mama veriyorum bazen sütten sonra kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…