2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar emzirirken sigara kullanan var mı? Kuzenim doğum yaptı yine sigaraya başladı, içme sütüne geçer diyorum ama pek fayda etmedi. Ben mi yanlış düşünüyorum
Sigaraya normalde bile tahammül edemem emziren bir annenin sigara içmesini düşünemiyorum bile Yediğimiz içtiğimiz her şey bebeğe geçiyor. Sigara içen birinin üstüne sinen koku bile bebek için zararlı.

yazzık babaya bebesini goremedi
K.valide gitti mi bacım
Dede olayını n’aptınız
Vermedim temaslı dedeye diye küsüp gitti.
Benim babam oğluna bakıyor orda. Hasta çocuğuna bakılıyor hem kendini riske atıyor. Mecburdu sanki adam teşekkür etmiyor bir de küsebiliyor. Derdi dedenin bebeği kucağına alamaması.

Evde yer olsaydı en başta göndermezdim babayı odasında dururdu.odalarımız ayrıydı zaten. Onlar geldi de bozdu düzenimizi.

Burnunda sümük olduğu için hırıltılı nefes alıyor. Emerken ağzı dolu ya o zaman horlar gibi ses çıkıyor
Önermiyoruz dedi nedenini sormadım. Çok tıkalı çıkmayan bir şey varsa arada yapılabilir çok sık yapmayın dedi.

Merabalar kızlar anne sütü ve mama kullanan anneler ölçüyü nasıl yapıyorsunuz ?
Benim kız 16 günlük oldu geçen hafta hastanede 3 saatte 1 30 cc anne sütü 30 cc mama verince yetiyordu ama şimdi yeri geliyor 50 cc anne sütü veriyorum 30 cc de mama takviye ediyorum çocuk parmaklarını emiyor
Çevremde de sürekli bu çocuk aç muhabbeti dönüyor mamayı fazla verince çocuk kusuyor diyorum hala daha aç olmasa öyle biberondan içmez diyolar
Doktor parmak emmesine aldanma gazı olunca da parmak emer dedi gerçekten de öyle ama gel gör ki etrafa bunu anlatmak çook zor.
En son doktorum anne sütü +mama 75 cc kadar ver dedi ama yeri geliyor ona bile doymuyor. Sizde durumlar nasıl ölçüyü nasıl yapıyorsunuz ?

Doyuyordur ya emiyorsa yalancı meme verin.
Anne sütü yetmiyorsa arada 30 Cc mama veriyorum uyutmak için gece.
Anne sütünü biberonla veriyorsam 60 veriyorum yine de aranıyor. Doymasa da emmek istiyor sanki.
Emdikten sonra biberonu verirsem yetiyor. Memeden bir şey almasa da Emmeden rahatlayamıyor.

Ben de sut yetiyo mu konusuna takiliyorm. Henuz mama vermedim ama bazen sutumu sagiyorm ne kdr vermeliym bilmiorm mesela 80 ml sagdim hepsini versem mi diye sonra bakiyorm acaba memeden 80 cekio mu ona da emin olamiyorm

Dogurmayan kac kisi kaldık
Ben başı çekiyorum zaten
Kesin Şubat anasıyım ayin 2 sinde dogsa bari
S Sidscrad
Z zizi353535
Dontsay
nilayda8787
Baska varmiydi
Merhaba en başından beri grubu takip ediyorum. sanirim en yaşlınız benim (43) ilk çocuk ve yüksek kilo ile gebelik olunca korkarak bir hamilelik gecirdim.sizlerden güç aldim diyebilirim 18 ocakta spinal sezeryan ile 38+3 te 3640 gram 49 santim bir erkek bebek doğurdum çok şükür ikimizde çok ıyiyiz evdeyiz sütüm yok ama çok dert etmiyorum siz farkinda olmasaniz da destekleriniz icin hep8n8ze tesekkur ediyorum allah herkesin bebeğini esirgesin sağ salim uzun ömürler sürsün hepsi inşallah .. dogurmayanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.. hakkınızı helâl esin

Oyy masallah neden bilmem
Tuylerim diken diken oldu
Allah size bağışlasın meleğinizi
Sizin adınıza cok mutlu oldum
Rabbim hayırlı evlat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…