Merhaba en başından beri grubu takip ediyorum. sanirim en yaşlınız benim (43) ilk çocuk ve yüksek kilo ile gebelik olunca korkarak bir hamilelik gecirdim.sizlerden güç aldim diyebilirim 18 ocakta spinal sezeryan ile 38+3 te 3640 gram 49 santim bir erkek bebek doğurdum çok şükür ikimizde çok ıyiyiz evdeyiz sütüm yok ama çok dert etmiyorum siz farkinda olmasaniz da destekleriniz icin hep8n8ze tesekkur ediyorum allah herkesin bebeğini esirgesin sağ salim uzun ömürler sürsün hepsi inşallah .. dogurmayanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.. hakkınızı helâl esin
Harika haber gerçekten çok çok sevindim . Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 2 gün olmuş daha süt için endişe etmeyin gelebilir . Ama dediğiniz gibi gelmese de önemli değil mamayla beslersiniz sağlığı yerinde olsunda minik meleginizin
Ben iyice perte ciktim yahu hic takip edemiyorum yeni doguran anaalr gule gule buyutunnn saglikla yarin bir dietisyenle diete basliyorum sut kalitesini ve miktarini arttirarak kilo vermek hedefimiz yaklasik 20 25 kg kadar vermek istiyorum bakalim basarabilcekmiyim ev icinde asiri yogun tempom var kiz huysuz durmuo oglan surekli tepemde allah eksikliklerini gostermesin mutluyum ama bi yerlerde bayilicam die korkuyorum ki suan yine annem var yarin gidecek tekrardan ne yapicam hic fikrim yok
Kızlar emzirirken sigara kullanan var mı? Kuzenim doğum yaptı yine sigaraya başladı, içme sütüne geçer diyorum ama pek fayda etmedi. Ben mi yanlış düşünüyorum
olur mu öyle şey ya bebek resmen nikotin bağımlısı olacak zaten sigara tütün nilotin sütü azaltır bebeği uyuyamaz kilo alamaz allah akıl versin kuzenine
Neden önermedi bende günde 3 4 kez çekiyorum burnunu.
Kızlar sizin bebeklerde arada nefes nefes kalmış gibi nefes alıyor mu? Sonra biraz durıyor sonra tekrar öyle arada hırıltılı sesler çıkarıyor. Covidim diye paranoya oldum
Ben de sut yetiyo mu konusuna takiliyorm. Henuz mama vermedim ama bazen sutumu sagiyorm ne kdr vermeliym bilmiorm mesela 80 ml sagdim hepsini versem mi diye sonra bakiyorm acaba memeden 80 cekio mu ona da emin olamiyorm
Meraba biberonla verince valla baya alıyolar kolaylarına geliyor ama zaten duyduğunu anlarsınız siz emdikten sonra.
Sütünüz maşallahh iyiymiş doktor demedikçe takviye yapmayın en iyisi
Meraba biberonla verince valla baya alıyolar kolaylarına geliyor ama zaten duyduğunu anlarsınız siz emdikten sonra.
Sütünüz maşallahh iyiymiş doktor demedikçe takviye yapmayın en iyisi
Iste bilemiorm ki gunu gununu tutmuo bazen gumus kapaklara doluyo ama bgn ne agri sizi ne sisme ne gumus kapaga dolmus gece biraz stres yaptm fazla uyumadik ondan heralde diorm bi de bazen uykudan ememio kesin az emdi diyorm mesela az once yikadk, yikamadan 45 dk once tek meme emmisti. Yikancagi icin fazla da doyurmadim. Yikaninca da pert oldu tabi yazik. Tek memeyi zor emdi. Iyice doysn diye ikinciyi vermek istedm ama imkansiz. Umarim iyi uyur tabi o zaman da az emdi ve 4 saattr uyuyo diye stres yapicam. Annem de bosver sagdigini veririz snr dio
Çok yorgunum ya uykusuzum uyuyamıyorum başıma vurdu uyku.
63 kilo olmuştum gebelikte, 20 günde 50 kiloya indim.
Doğru düzgün bir şey yemiyorum. Yemek yiyecek Halim bile yok.
Vücudum yorgun düştü ya siz hangi vitamini kullanıyorsunuz. Gebelikte kullandığınızın aynısını mı devam ediyorsunuz
Kızlar kendiniz için kullandığınız bi takviye var mı youplus gibi.. uyumuyoruz ya,
Bir de bizim taşınma süreci falan var cok yoruluyorum bu aralar, e uyku da cok yetersiz haliyle bebegin bakımı da var,
Bugün acayip kırıktım tansiyonum da biraz çıktı
Kullandığınız vitamin takviye vs var mı? Erken mi yoksa kullanılmaz mı bu dönemde
Çok yorgunum ya uykusuzum uyuyamıyorum başıma vurdu uyku.
63 kilo olmuştum gebelikte, 20 günde 50 kiloya indim.
Doğru düzgün bir şey yemiyorum. Yemek yiyecek Halim bile yok.
Vücudum yorgun düştü ya siz hangi vitamini kullanıyorsunuz. Gebelikte kullandığınızın aynısını mı devam ediyorsunuz
Canim bu kdr az yemek yiyerek nasi sut vereceksin. Annenler yanindaydi senin pisiriyolardi bissuru sey sanki hamileyken ha bire yediriyolardi simdi yemiyo musun?
Benim doktor bana pregnacare verdi bi de gyno ferro devam
Merhaba en başından beri grubu takip ediyorum. sanirim en yaşlınız benim (43) ilk çocuk ve yüksek kilo ile gebelik olunca korkarak bir hamilelik gecirdim.sizlerden güç aldim diyebilirim 18 ocakta spinal sezeryan ile 38+3 te 3640 gram 49 santim bir erkek bebek doğurdum çok şükür ikimizde çok ıyiyiz evdeyiz sütüm yok ama çok dert etmiyorum siz farkinda olmasaniz da destekleriniz icin hep8n8ze tesekkur ediyorum allah herkesin bebeğini esirgesin sağ salim uzun ömürler sürsün hepsi inşallah .. dogurmayanlara da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.. hakkınızı helâl esin
Kızlar kendiniz için kullandığınız bi takviye var mı youplus gibi.. uyumuyoruz ya,
Bir de bizim taşınma süreci falan var cok yoruluyorum bu aralar, e uyku da cok yetersiz haliyle bebegin bakımı da var,
Bugün acayip kırıktım tansiyonum da biraz çıktı
Kullandığınız vitamin takviye vs var mı? Erken mi yoksa kullanılmaz mı bu dönemde
olur mu öyle şey ya bebek resmen nikotin bağımlısı olacak zaten sigara tütün nilotin sütü azaltır bebeği uyuyamaz kilo alamaz allah akıl versin kuzenine
evet bazen nefes nefese oluyor heyecanlanıyor memeye yaklaşınca hele
Daha iyiymiş biberonla besliyorlarmış artık. Haftaya perşembe gibi çıkabilir demiş doktoru. Dua edin canım olur mu kavuşalım oğlumla. Çok özlüyorum onu.
Canim bu kdr az yemek yiyerek nasi sut vereceksin. Annenler yanindaydi senin pisiriyolardi bissuru sey sanki hamileyken ha bire yediriyolardi simdi yemiyo musun?
Benim doktor bana pregnacare verdi bi de gyno ferro devam
Bi haşlama tavuk bir çorba salata yediğim. Kahvaltıyı iyi yapıyorum. Diğer öğünlerde kraker falan atıyorum ağzıma . Yiyecek vakit yok. Onlar da yapamıyor yoruluyor. Babanın hayrı yok ki alışveriş falan anneme kaldı.
Antibiyotikli kremi hiç aksatmadan kullandım canım sabah akşam. Niye böyle oldu bilmiyorum bi gün çok oturdum ondan mı diyorum. Doğu sayılır Maraştayım her yolu açtılar bi burası kaldı ama yine de yarın bi şekilde gideceğiz. Zaten kontrole de çağırmıştı.