2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar Solgar B12 vitamininin çok süt yaptığı söylüyorlar süt sıkıntısı yaşayan arkadaşlar isterse bakabilir

Babaya liste yapip eline verseniz yapmiyo mu? Benim gozlemim erkekler pek bilemiolar ne yapacaklarini soylemek gerekiyor.
Bu arada salata yiyosn ya yasaklamadilar mi? Bana gaz yapacak diye her sey yasak. Hicbisey yemedigim halde yine de gaz sancilari giriyo cocuga. Yesem nolcak. Kis sebzelerinin hepsi yasak karnabahar brokoli lahana baklagiller az once mercimek corbasi ictm kimyon koyup umarim sorun olmaz;( asitli meyveler yasak sadece muz, kabugunu soyarak elma armut.. cig sebzeler de yasak.. kis sebzelerinden bi tek ispanak yiyebildm.
Gaz oldugunda okdr caresiz kaliorm ki hicbisey yiyesm gelmiyo

Gebelikte kullandığım takviyeye 3 ay devam edecem .Süt için de dinlenmek çok çok önemli yemek içmekten çok dinlenmek gerek.Minnak bebekle ne kadar olursa artık.

Bu arada sezeryan yerinde sağ ve sol başta hafif sertlik var bende sizde de var mı ağrı sızı akinti bisiy yok ama sertlik dikkatimi çekti.

Doktor bana her şey yiyebilirsin dedi. Izgara ya da haşlama yiyorum. Salata da süt yapsın diye yiyorum. İlk bir hafta yasaktı çiğ sebze. Dokunduğunu hissetmiyorum.
Elma kompostosu yiyorum o da güzel oluyor.
Çorba yayla çorbası iyi geliyor mideme.

Baba korona oldu kovduk evden onu . Hayrı yoktu şimdi hiç yok.

Şişlik var benim de sol tarafta . Diğer tarafta yok. Ödem olmuş gibi.

Benim ki de sert doktora sordum normal dedi

Dogurmayan kac kisi kaldık
Ben başı çekiyorum zaten
Kesin Şubat anasıyım ayin 2 sinde dogsa bari
S Sidscrad
@zizi353535
Dontsay
@nilayda8787
Baska varmiydi
Benim. Umudum yok doktorda 2-3 hafta daha gelmez ben sana diyim dedi. Gerçekten niyetsiz yani o yüzden pazartesi kontrole kadar sancı veya bir belirti olmazsa sanırım salı gününe randevu alcam sezeryan olcam ben SSVD çok heveslenmiştim ama nasip değilmiş

Ay kızlar bugün kaşımı bıyığımı aldım yüzüm gözüm açıldı resmen
Sonra banyoya girdim bi saat kese yaptım, annem de sırtıma kese attı rengim açıldı baya
şu gebelikte oluşan kararmaların bile rengi açıldı baya, birkaç kese daha atsam tamamen kaybolacak gibi
Banyodan çıktım saçlarımı düzleştirdim, makyaj yaptım
Bebeği emzirdim iyice uyudu, sonra akşam eşim geldi başbaşa yemeğe gittik çocukları anneme bırakıp
Buzlukta sağdığım sütler vardı uyanırsa şırıngayla verecekti annem ama benim akıllı oğlum 3 saat kadar dışardaydık ve eve geldiğimizde hala uyuyordu
Çok iyi geldi tavsiye ederim.

Canim bu kdr az yemek yiyerek nasi sut vereceksin. Annenler yanindaydi senin pisiriyolardi bissuru sey sanki hamileyken ha bire yediriyolardi simdi yemiyo musun?
Benim doktor bana pregnacare verdi bi de gyno ferro devam
Sana birşey sormak istiyorum bu pregnacare yi akşam omegayı sabah diğeri üç dedi doktorum. Ama kutunun içimde omega tableti az. Sende mi bu şekilde mi kullanıyorsun? 10 güne kadar omega biter. Sonrasında sabah akşam aynı tableti mi içeceğiz?

Bizim doktor önermemişti karbonatı sadece yüzeyini kazır, sorunu tamamen çözmez dedi, kızımda da olmuştu fısfıs verdi doktor onu kullandım birkaç defa geçmişti.
Oğlanda da hafiften başlamış, kontrolde isticem yine o spreyden.

Decavit ya da ferruma devam eden var mı peki kızlar? Ben doktora sormayı unutmuşum emzirirken kullanabiliyor muyuz?

Ya sorma ben de diyom bunlar daha yumuşak neden taşşş gibi olmadılar diye sonrasında olur merak etme dediler bakalım bekliyoruz
İlk 10 gün falan acayip taş oluyorlar çünkü süt üretimi fazla ama bebeğin çekim gücü az olduğundan boşaltamayınca mecbur şişip geriliyorlar iyice
Ama 10 günden sonra falan hem bebenin emmesi güçleniyor emme süresi uzuyor falan boşaltmaya başlayınca hem de memeler terbiye olup bebeğin ihtiyacı kadar süt üretmeye başlayınca gidiyo o sertlik
Benim şu an baya yumuş yumuşlar ama sütüm var yani
O yüzden ilk 10 gün falan fazlasını sağdım, şu an sağma ihtiyacı hissetmiyorum bebeğim yeterince emebiliyor ama günaşırı falan sağım yapıyorum yine de buzlukta yedekte bulunsun ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…