2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Buda geçecek canim biliyorsun kızım 13 gün kaldı yoğun bakımda emin ol orda iyi bakıyorlar sende kavuşacaksın yavruna az daha sabır
Daha iyiymiş biberonla besliyorlarmış artık. Haftaya perşembe gibi çıkabilir demiş doktoru. Dua edin canım olur mu kavuşalım oğlumla. Çok özlüyorum onu.

Adı neydi spreyin?

Kimyon çayını nasıl yapıyorsun canım?
Ben de kimyon tohumu aldım kaynatacak mıyım sadece sıcak suda bekletmek yeterli mi?
Suyu kaynatıyorum, 1 bardağa döküyorum içine, 1 tatlı kaşığı kimyon tohumunu koyuyorum demleniyor içiyorum. Demlendiğinde kimyon tohumları dibe çöküyor

Evet normalde kutuda 2 tane koyu renk 1 tane omega icilcek sekilde yapilmis ama aytac bey 1 omega 1 koyu renk yeter dio o sekilde aliyorm ben de. Bu durumda omega bitince yeni kutu alcam sanirim. Ya da hemsiresine mesaj atip sorarim

Sen ne diyosun
Senin yapmanı okumak bana bile iyi geldi
Akıllı oglusa da masallah
Ben ne zaman şu evreye gececegim
Fildir fildir gezen biri olarak artık ya sabır ya hu aşamasındayım

Bende ilk defa anneme gittim yemek yedim kız Bi dolu üstüme kustu ve eve geldik, hiç gitmesemde olurmuş

Çok iyi yapmışsın Kırkını bizde dışarda uçuracağız bakalım nasıl olur. Şu aralar bırakıp çıkmaya gözüm yemiyor

Ey analar analarr doğuranlar doğurmayanlar, herkese selamlar ikinciyi üçüncüyü doğuranlar ve ikizleri olanlar bu süreçte sizlere saygım sonsuz hiç giremedim buraya bir taneyle perte çıktım resmen eşimin de izni bitip çalışmaya başladı ben hayattan koptum. Lohusalık psikolojisi de vurdu beni, sürekli bugünler geçecek diye teselli ediyorum şu anda şükür uyku düzenimiz hariç bi sıkıntı yok, ama gerçekten uyunmadan da yaşanıyormuş bu sözü doğruluyorum. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl gündüz kaç saat uyuyorlar gece nasıl, gece uykuları kaçta başlıyor bi deyiverin bakem

Bu arada doğum yapan herkesin gözü aydın, hayırlı olsun inş.
Saron yazamadım bi ara görmüştüm sadece hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün inş

Hala doğum yapmamış olan analar da inş bir an önce sağlıcakla kavuşur bebişlere

canım 16 günde 13 kilo sağlıklı değil bence sen bilirsin inşallah bebeğin uyurda yemek yaprsınız
ben de çok yorgunum ama evde bir çocuk daha var onun için her gün yemek çorba yapıyorum ya da çok gapıp 2-3 gün yiyoruz köfteli sulu patates sote pilav böyle şeyler yiyoruz
pregnacare breastfeeding
c vitamini selfit diye bişey aldım
sidefer demir hapı
orada içerde düğümlü dikişler varmıl diye okumuştum
o kutudan hergün 2 tablet 1 kapsül kullanılacak yani 28 günde kutudaki tüm ilaç bitecek bu şekilde

Kızlar emzirirken sigara kullanan var mı? Kuzenim doğum yaptı yine sigaraya başladı, içme sütüne geçer diyorum ama pek fayda etmedi. Ben mi yanlış düşünüyorum
Ya bir insan kendine ve bebeğine bu kötülüğü niye yapar ki

yıkılmadım ayaktayım hala ,uykusuzluğa bünyem alışık 17 yıldır gece nöbeti tutuyorum kızımın uyku düzeni pek yok ,hatta gece abinin düzeni de bozdu çocuğum kalkıp duruyor vakitli vakitsiz .Çok şükür bu günümüze iyi olsunlar yeter
Bana söyleyince kızardım ama haklılarmis tek çocuk hiç çocuk iki bebeli hayat daha zormuş

dışarda gezenilen arkadaşlar gezsin bol bol
biz iki çocukla bu soğukta -7 -9 hastaneye nasıl gidicez onu düşünüyorum
bugün işitme testi yapılacak yine inşallah geçer
daha çocuk kardiyolojiye gidicez ama bugün yetişmicek ç
kalorifer cayır cayır yanıyor ama ev 22 derece ben üşüyorum
kocasıyla başbaşa yemeğe gitsem miamiye gitmiş kadar olurum
ben yemek falan değil şöyle 5 saat deliksiz uyku istiyorum bana en büyük hediye bu olur

Kızlar siz günde kaç kakali bez değiştiriyorsunuz? Bebeğim sürekli kaka yapıyor normal mi bu yani günde rahat 10 tanenin üzerinde bez değişimi yapıyoruz

Kızlar siz günde kaç kakali bez değiştiriyorsunuz? Bebeğim sürekli kaka yapıyor normal mi bu yani günde rahat 10 tanenin üzerinde bez değişimi yapıyoruz
normal canım yenidoğan döneminde her bezde bozuk para kadar da olsa kaka olur biz 3 haftalık olduk hala kakalı bezleri bir süre sonra birimtirip kaka yapmaya başlayacaklar hatta bezlerinden sırtına kadar taşacak

normal canım yenidoğan döneminde her bezde bozuk para kadar da olsa kaka olur biz 3 haftalık olduk hala kakalı bezleri bir süre sonra birimtirip kaka yapmaya başlayacaklar hatta bezlerinden sırtına kadar taşacak
Ya korktum bende ishal falan mı acaba diye gazlı yapıyor kakasını ebeyede yazdım da doğumda galiba dönmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…