Daha iyiymiş biberonla besliyorlarmış artık. Haftaya perşembe gibi çıkabilir demiş doktoru. Dua edin canım olur mu kavuşalım oğlumla. Çok özlüyorum onu.
Adı neydi spreyin?Bizim doktor önermemişti karbonatı sadece yüzeyini kazır, sorunu tamamen çözmez dedi, kızımda da olmuştu fısfıs verdi doktor onu kullandım birkaç defa geçmişti.
Oğlanda da hafiften başlamış, kontrolde isticem yine o spreyden.
Suyu kaynatıyorum, 1 bardağa döküyorum içine, 1 tatlı kaşığı kimyon tohumunu koyuyorum demleniyor içiyorum. Demlendiğinde kimyon tohumları dibe çöküyorKimyon çayını nasıl yapıyorsun canım?
Ben de kimyon tohumu aldım kaynatacak mıyım sadece sıcak suda bekletmek yeterli mi?
Evet normalde kutuda 2 tane koyu renk 1 tane omega icilcek sekilde yapilmis ama aytac bey 1 omega 1 koyu renk yeter dio o sekilde aliyorm ben de. Bu durumda omega bitince yeni kutu alcam sanirim. Ya da hemsiresine mesaj atip sorarimSana birşey sormak istiyorum bu pregnacare yi akşam omegayı sabah diğeri üç dedi doktorum. Ama kutunun içimde omega tableti az. Sende mi bu şekilde mi kullanıyorsun? 10 güne kadar omega biter. Sonrasında sabah akşam aynı tableti mi içeceğiz?
Decavit bilmiorm ama ferruma devam etmek gerekio benim bildigim. Benim dr verdiDecavit ya da ferruma devam eden var mı peki kızlar? Ben doktora sormayı unutmuşum emzirirken kullanabiliyor muyuz?
Ay canim benim allah kavustursun tek ayriliginiz bu olsunDaha iyiymiş biberonla besliyorlarmış artık. Haftaya perşembe gibi çıkabilir demiş doktoru. Dua edin canım olur mu kavuşalım oğlumla. Çok özlüyorum onu.
Sen ne diyosunAy kızlar bugün kaşımı bıyığımı aldım yüzüm gözüm açıldı resmen
Sonra banyoya girdim bi saat kese yaptım, annem de sırtıma kese attı rengim açıldı baya
şu gebelikte oluşan kararmaların bile rengi açıldı baya, birkaç kese daha atsam tamamen kaybolacak gibi
Banyodan çıktım saçlarımı düzleştirdim, makyaj yaptım
Bebeği emzirdim iyice uyudu, sonra akşam eşim geldi başbaşa yemeğe gittik çocukları anneme bırakıp
Buzlukta sağdığım sütler vardı uyanırsa şırıngayla verecekti annem ama benim akıllı oğlum 3 saat kadar dışardaydık ve eve geldiğimizde hala uyuyordu
Çok iyi geldi tavsiye ederim.
Bende ilk defa anneme gittim yemek yedim kız Bi dolu üstüme kustu ve eve geldik, hiç gitmesemde olurmuşAy kızlar bugün kaşımı bıyığımı aldım yüzüm gözüm açıldı resmen
Sonra banyoya girdim bi saat kese yaptım, annem de sırtıma kese attı rengim açıldı baya
şu gebelikte oluşan kararmaların bile rengi açıldı baya, birkaç kese daha atsam tamamen kaybolacak gibi
Bebeği emzirdim iyice uyudu, sonra akşam eşim geldi başbaşa yemeğe gittik çocukları anneme bırakıp
Buzlukta sağdığım sütler vardı uyanırsa şırıngayla verecekti annem ama benim akıllı oğlum 3 saat kadar dışardaydık ve eve geldiğimizde hala uyuyordu
Ben de varım 40+3 ama hala ses seda yokDoğuramayangiller listesi
@Statusahibi
@Firuze_
@zizi353535
@Dontsay
@nilayda8787
@aliveyusufunannesi
@Elif0614
@Kelimelik
@denizderin123
@deessee
Hemen güncelledim
10 kisi olduk be ya
Baya da varmışız
Biz saksı değiliz doğuranlar
Azımsanamayacak bir azınlık söz konusu
38+6 dan bizden de selam39+4ten selam
38+6 biz de varizzzDoğuramayangiller listesi
@Statusahibi
@Firuze_
@zizi353535
@Dontsay
@nilayda8787
@aliveyusufunannesi
@Elif0614
@Kelimelik
@denizderin123
@deessee
Hemen güncelledim
10 kisi olduk be ya
Baya da varmışız
Biz saksı değiliz doğuranlar
Azımsanamayacak bir azınlık söz konusu
Çok iyi yapmışsınAy kızlar bugün kaşımı bıyığımı aldım yüzüm gözüm açıldı resmen
canım 16 günde 13 kilo sağlıklı değil bence sen bilirsin inşallah bebeğin uyurda yemek yaprsınızÇok yorgunum ya uykusuzum uyuyamıyorum başıma vurdu uyku.
63 kilo olmuştum gebelikte, 20 günde 50 kiloya indim.
Doğru düzgün bir şey yemiyorum. Yemek yiyecek Halim bile yok.
Vücudum yorgun düştü ya siz hangi vitamini kullanıyorsunuz. Gebelikte kullandığınızın aynısını mı devam ediyorsunuz
pregnacare breastfeedingKızlar kendiniz için kullandığınız bi takviye var mı youplus gibi.. uyumuyoruz ya,
Bir de bizim taşınma süreci falan var cok yoruluyorum bu aralar, e uyku da cok yetersiz haliyle bebegin bakımı da var,
Bugün acayip kırıktım tansiyonum da biraz çıktı
Kullandığınız vitamin takviye vs var mı? Erken mi yoksa kullanılmaz mı bu dönemde
orada içerde düğümlü dikişler varmıl diye okumuştumGebelikte kullandığım takviyeye 3 ay devam edecem .Süt için de dinlenmek çok çok önemli yemek içmekten çok dinlenmek gerek.Minnak bebekle ne kadar olursa artık.
Bu arada sezeryan yerinde sağ ve sol başta hafif sertlik var bende sizde de var mı ağrı sızı akinti bisiy yok ama sertlik dikkatimi çekti.
o kutudan hergün 2 tablet 1 kapsül kullanılacak yani 28 günde kutudaki tüm ilaç bitecek bu şekildeSana birşey sormak istiyorum bu pregnacare yi akşam omegayı sabah diğeri üç dedi doktorum. Ama kutunun içimde omega tableti az. Sende mi bu şekilde mi kullanıyorsun? 10 güne kadar omega biter. Sonrasında sabah akşam aynı tableti mi içeceğiz?
Ya bir insan kendine ve bebeğine bu kötülüğü niye yapar kiKızlar emzirirken sigara kullanan var mı? Kuzenim doğum yaptı yine sigaraya başladı, içme sütüne geçer diyorum ama pek fayda etmedi. Ben mi yanlış düşünüyorum
Ey analar analarr doğuranlar doğurmayanlar, herkese selamlarikinciyi üçüncüyü doğuranlar ve ikizleri olanlar bu süreçte sizlere saygım sonsuz hiç giremedim buraya bir taneyle perte çıktım resmen eşimin de izni bitip çalışmaya başladı ben hayattan koptum. Lohusalık psikolojisi de vurdu beni, sürekli bugünler geçecek diye teselli ediyorum şu anda şükür uyku düzenimiz hariç bi sıkıntı yok, ama gerçekten uyunmadan da yaşanıyormuş bu sözü doğruluyorum. Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl gündüz kaç saat uyuyorlar gece nasıl, gece uykuları kaçta başlıyor bi deyiverin bakem
Bu arada doğum yapan herkesin gözü aydın, hayırlı olsun inş.
Saron yazamadım bi ara görmüştüm sadece hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün inş
Hala doğum yapmamış olan analar da inş bir an önce sağlıcakla kavuşur bebişlere
normal canım yenidoğan döneminde her bezde bozuk para kadar da olsa kaka olur biz 3 haftalık olduk hala kakalı bezleri bir süre sonra birimtirip kaka yapmaya başlayacaklar hatta bezlerinden sırtına kadar taşacakKızlar siz günde kaç kakali bez değiştiriyorsunuz? Bebeğim sürekli kaka yapıyor normal mi bu yani günde rahat 10 tanenin üzerinde bez değişimi yapıyoruz
Ya korktum bende ishal falan mı acaba diye gazlı yapıyor kakasını ebeyede yazdım da doğumda galiba dönmedi dahanormal canım yenidoğan döneminde her bezde bozuk para kadar da olsa kaka olur biz 3 haftalık olduk hala kakalı bezleri bir süre sonra birimtirip kaka yapmaya başlayacaklar hatta bezlerinden sırtına kadar taşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?