2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar gunaydin selerpy kullanan bacilar kosun heosi burda 1 tl kampanyaso basladi yetisen aliooo 1 ayda tam 240 bez harcadik bu arada

Valla bizimki bezleri Çifter Çifter değiştirtiyor. Tam altını değiştiriyoruz yeni beze ya işiyor ya da pıt bırakıyor.
Şanslıysak bezi kurtarıyoruz üstümüze nişan alıyor

Valla bizimki bezleri Çifter Çifter değiştirtiyor. Tam altını değiştiriyoruz yeni beze ya işiyor ya da pıt bırakıyor.
Wala oyle tek seferde 4 kez bez degistigimi biliorum kiz cocugu ustume gelmio ama kendi ustu basi altina alt acma yaymadiysam yatak yorgan battaniyesi batiyor her actigimda isio bi kere elime zicti osurukla da ustume sicradi ay bide korkuyor osurugundan tam komedi

Yorgun olunca ya da üzülünce zayıflıyorum.
52-53 olsam normal de şimdi fazla kilo vermişim.
Benim de dışarıda 5 dk yürüyüşe ihtiyacım var herhalde. Ev üstüme gelmeye başladı.

Büyük adam gibi osuruyorlar ya aman yapsınlar nazar değmesin

Yaparken irkiliyorlar aynı dediğin gibi çok gülüyorum

Kızlar silikon uçla emziriyodum ben. Bıraktık gibi şimdi. Böyle direkt memeden emince daha mı çok geliyor acaba? Kusuyo çocuğum. Kaç dk emziriyosunuz? Bazen aranması bitmiyor çocuğun. Memeyi kendide bırakmıyor

Ev ısısı ideal aslında fazla sıcak iyi değil ama dışarı çok soğukmuş dikkat edin. İşitme testi doğumun ertesi günü yapılıyordu sizin niye simdi gerek gördüler ki

Canım bızım dr Isıtme testı tekrarlanacak. Kardiyoloji ye niye gıddıyorsun? Bizimkinde 1/6otanında ufurum var dediler 6 ay sonraya randevu verdıler bu deger dusuk belkı ozmana gecer bıle dedıler

Ya bızım de aynı bezı degıstırıp kapatıyorum portla bırlıkte kaka1 haftada tam 70 bez gitti birde pahalı premium care hayır bı de kızımda hıc sızma olmamisti erkek oldugu ıcın mıdır nedir sureklı yanları ıslak cocugun çiş cıkıyor cıtcıtlı body e
1 gunde 10-12kez kaka yapıyor dr olabılır dedı ama cok normal gelmıyor bana. 1 haftalık bebekte bukadar gaz mı olur gaz sancısı a aglmaktan gobegını dusurdu sok oldum gobegının ıcı hala sulu gıbı edepsizlik ten dusurdu tam kurumadan

Benim de dışarıda 5 dk yürüyüşe ihtiyacım var herhalde. Ev üstüme gelmeye başladı.
Ben şimdi sütümü Sağdım koydum buzluğa . Dr kontrolü var bebeği bırakıp gidecez sonra da e bebeğe gidecem Emzirme sütyeni dayanmıyor elim habire suda sütyen atlet yıkıyorum süt taşma vakaları vol bilmem kaç yaklaşık 1-2 saat olmayacam çok heyecanlıyim dışarı çıkacam diye

Şu sariliktan bıktım artık kizlar ya. Bir gece ışın tedavisi gördük. Bugün sanki yüzü sarı gibiydi. Sağlık ocağında topuk kanı alan hemşire de hafif sarılık var dedi. Psikolojim yine bozuldu. Nasıl kurtulacam bu sariliktan anlamadım. Güzel de emiyor

Canım ek Olarak mama veriyor musun?

5 dakika cik yuru benim de simdiye kdr bebegi tek biraktigim zamanlar 20 30 dk yuruyus oldu kosa kosa eve donuyorm sanki bisey olcak gibi sanki aglasa bisey yapamicaklar.. ama o yarim saat bile insana iyi geliyo. Hic uyumuyo mu peki nedir seni bu kdr yipratan ben de tek basimayken zorlaniyorm yemek fln vaktim hic olmuo ama annem geldiginde ben emzirirken fln annem yemek yapiyo snr emzirme bitince ben yerken annem bakiyo bi sekilde yediriyo beni.

Hemen geçmiyor canım ya biz tedavi görmedik ama 20. Günde yüzü beyazladı ve gözlerinin içindeki sarılık bir hafta önce tamamen geçti,

Benimki de sızıyor bazen iyi bağlayamıyorum sanırım. bi kere pipiyi yanda unutmuşum bağladım üstüme doğru fışkırttı.

Bizimki yarım düştü göbeği azıcık bir şeyler kaldı. Alkolle temizliyoruz sürekli. Yavaş yavaş diğerleri de düştü.Bebek bakım seti diye satılıyor. Onunla temizlememizi istedi doktoru.

Uyuyor, beslenememesi üzüyor beni. Süt sağıp vermezsem doymuyor.

Kızlar Allah rızası için duanıza talibim. Bebeğimin akciğeri enfeksiyon kapmış. Yüksek dediler. 21 gün yatacak yoğun bakımda . Haftada 2 gün görebileceğim. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Lütfen Oğlum Alen için dua edin. Lütfen

Çok geçmiş olsun canım, evde mi kapmış yoksa doğumda flanmı Allah şifa versin biran önce iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…