2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canîm benim dua ederiz hepimiz
Yigenimin olmustu dogduktan sonra yatmıştı
Sindi cok iyi koca cocuk oldu
Uzme kendini
Rabbim sifa versin size bağışlasın

@Statusahibi ne durumdasın sabah beri vajinaya bıçak saplanır gibi ağrı giriyor var mı bu tip şeyler sizde de
Oyy olmaz mı
Gecen hafta hele sol kemige nasıl hemde
Sancılar sanki doguruyorumgibi anlatamam
Nst de de çıkıyordu
Gel gorki bu hafta hepsi geri kaçmış durumda
Sancım bile yok nerdeyse

Kızlar sabah 11 gibi suyum geldi şimdi hastanedeyim ama sancım hiç yok inşallah suni sancıya gerek kalmadan sancılarım başlar
Oyyy hafi masallh bi avazda gelir ins
Suyun geldiyse suni dw takarlar canım
Suyun gelmis bırak taksınlar
Açılman cabuk olsun ins
Bizi habersiz bırakma

Allah şifa versin canım Alen bebeğe. Tez zamanda atlatin inşallah. Sebebini söyledilermi?

Rabbim o minicik canı sağ salim sağlığına kavuştursun Allah sana güç versin annesi sabret ins gececk sağlıkla kavusacaksin evladına

Uyuyor, beslenememesi üzüyor beni. Süt sağıp vermezsem doymuyor.
Beslenemedigini nerden dusunuyosn. Ben de sadece emziriorm bazen sagdigimi veriyorm bazen uyuyakalio uyandirmiym diorm fazla zorlamiorm ama gunde 20 25 gram aliodu en son. Artik yavas yavas cenelerinin guclenigini dusunuyorm. Hemsireye sordm ben sagdigimda 80 ml cikio ama o ne kdr iciodr dedm o sagma makinasindan daha cok sagabilir dedi ne kdr dogru bilemiyorm. Aksam sagdigim 80i verdm baya rahatladi ama sadece emip uyudugnda da aglamio. Seninki agliyo mu?

Yaa peki memeyi sağıp versen en azından ne yediğini bilirsin aklıma da bişey gelmiyor. Allah yardımcın olsun biran önce düzelir inşallah değeri sen moralini yüksek tut sütün etkilenmesin
Canim yeterince emdigini düşünüyorum. Yarın kontrolü var inşallah herşey yolundadir

Kızlar 2 haftada doğum kilosuna ulaştınız mi
Benim anca geldi mamada takviye ediyorum. Doktor bide verme diyodu
Bide kanamaniz ne durumda benim sarıya döndü artik 40 gün sürmez heralde

15 günde doğum kilosuna ulaşması gerekiyordu ulaşamadı. Sonradan besleme yapıp emince doğum kilosunu geçti.

Gazı falan yoksa ağlamıyor, kucakta duruyor huzurluca . Ama uyumuyor aç olduğunda mık mık ediyor.
Emzirirken uyuyor çoğu zaman o şekilde yatırıyorum acıkana kadar uyanmıyor. Bazen de yetimiyor ağlıyor. Hazır süt olunca veriyorum rahatlıyor. O yüzden hazırda Süt olsun istiyorum.
1 haftaya yakın emmedi sondayla besledim canım çıktı. Neyse memeye alıştı ama onu da düzgün emmiyor. En azından meme emince mutlu oluyor.

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin neden olmuş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…