2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eme eme geçer canım artık üzülme hafif kalıyor zamanla geçiyor
Allah şifa versin canım ya üzüldüm. Üzülme inşallah hemen toparlar çok dua edicem. Sonuçlarını yaz.
Bende koronayım diye bugün dr a yolladım bebeği baksınlar diye. Kanda bakacaklardı enfrksiyona elim yüreğimde bekliyorum. Kontrolde iyi görünüyor demiş dr ama gerçekten çok zor bu zman ya

Yavas yavas her sey yoluna giriyo insallah zamanla. Emmeye baslamis gerisi de gelir

Allah razı olsun. Rabbim size de şifa versin

Kızlar 2 haftada doğum kilosuna ulaştınız mi
Benim anca geldi mamada takviye ediyorum. Doktor bide verme diyodu
Bide kanamaniz ne durumda benim sarıya döndü artik 40 gün sürmez heralde
Benimki de ancak geldi. 4 ocakta dogmustu 17 ocakta kontrolde tam kilosuna gelmisti.
Kanama benim de sariya donmustu bitti sandim ama lohusa kanamasina guven olmaz regl gbi degil bir anda bosalio. Dun tam emziriyodm oturdm birden fosuur fosur kanama geldi allahtan koltuga gecmedi annem de vardi peceteler getirdi fln butun aksam baya regl gbi kanadi smdi yine durmus
Demem o ki nolursa olsn pedinizi takin bana da sinir bozucu gelio kanama yokken pedle dolasmak ama kaza yasamaktan iyidir artik cikarmam

Cok gecmis olsn allah sifa versin ;(

Kızlar siz günde kaç kakali bez değiştiriyorsunuz? Bebeğim sürekli kaka yapıyor normal mi bu yani günde rahat 10 tanenin üzerinde bez değişimi yapıyoruz
Doktorum bazı günler 7 8 kez tuvalete çıkabilir bazı günler hiç kaka yapmaz ikiside normal dedi kontrolumuzde

Çok geçmiş olsun . Allah şifasını versin , inşallah biran önce iyileşir Alen kuzu üzülme sen güçlü olki bebeğine güç ver

Allah şifa versin canım kızımda 13 gün yogun bakimda kaldi ben sadece 1 kez görebildim lütfen kendini üzme sütün etkilenir bol bol dua et en çok senin duan kabul olur lohusasın ve annesin...iyi olup yavrunda yanina gelecek sabır et biliyorum çok zor ama orada çok güzel bakıp tedavi edecekler

Amin canım size de çok geçmiş olsun . İnsanin yüreği dayanmıyor. Kalbimi orda bıraktım

Canim yeterince emdigini düşünüyorum. Yarın kontrolü var inşallah herşey yolundadir
Meraba benim kızımda sarılıktan 2 gece yattı şuan düzeldi çook şükür ama geçen biz yüzünde var diye korkup doktora sorduk en son yüzden gider ilerlemesi çook zor bi ihtimal dedi sıkmayın canınızı bende çook üzüldüm ama geçiyor inanın
Fatolist89 Allahh acil şifalar versin inşallah şu mübarek günde tez zamanda düzelir inşallah evladınızz

Amin Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun

Allah dayanma gücü versin sabır versin sana . inşallah sağlıkla kavuşacaksınız Alen ile üzme kendini herseyin çaresi var sonu güzel olacak.

İnsaAllah canim.

Cook geçmiş olsun Rabbim safi ismiyle şifa versin yavruna

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, başka dert vermesin, bebekler hastalandığında çok üzülüyorum keşke hiçbir bebek hasta olmasa, neyse ki tedavisi var, Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize
Nasıl anladınız enfeksiyon olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…