Şu sariliktan bıktım artık kizlar ya. Bir gece ışın tedavisi gördük. Bugün sanki yüzü sarı gibiydi. Sağlık ocağında topuk kanı alan hemşire de hafif sarılık var dedi. Psikolojim yine bozuldu. Nasıl kurtulacam bu sariliktan anlamadım. Güzel de emiyor
Kızlar Allah rızası için duanıza talibim. Bebeğimin akciğeri enfeksiyon kapmış. Yüksek dediler. 21 gün yatacak yoğun bakımda . Haftada 2 gün görebileceğim. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Lütfen Oğlum Alen için dua edin. Lütfen
Allah şifa versin canım ya üzüldüm. Üzülme inşallah hemen toparlar çok dua edicem. Sonuçlarını yaz.
Bende koronayım diye bugün dr a yolladım bebeği baksınlar diye. Kanda bakacaklardı enfrksiyona elim yüreğimde bekliyorum. Kontrolde iyi görünüyor demiş dr ama gerçekten çok zor bu zman ya
15 günde doğum kilosuna ulaşması gerekiyordu ulaşamadı. Sonradan besleme yapıp emince doğum kilosunu geçti.
Gazı falan yoksa ağlamıyor, kucakta duruyor huzurluca . Ama uyumuyor aç olduğunda mık mık ediyor.
Emzirirken uyuyor çoğu zaman o şekilde yatırıyorum acıkana kadar uyanmıyor. Bazen de yetimiyor ağlıyor. Hazır süt olunca veriyorum rahatlıyor. O yüzden hazırda Süt olsun istiyorum.
1 haftaya yakın emmedi sondayla besledim canım çıktı. Neyse memeye alıştı ama onu da düzgün emmiyor. En azından meme emince mutlu oluyor.
Eme eme geçer canım artık üzülme hafif kalıyor zamanla geçiyor
Allah şifa versin canım ya üzüldüm. Üzülme inşallah hemen toparlar çok dua edicem. Sonuçlarını yaz.
Bende koronayım diye bugün dr a yolladım bebeği baksınlar diye. Kanda bakacaklardı enfrksiyona elim yüreğimde bekliyorum. Kontrolde iyi görünüyor demiş dr ama gerçekten çok zor bu zman ya
Kızlar 2 haftada doğum kilosuna ulaştınız mi
Benim anca geldi mamada takviye ediyorum. Doktor bide verme diyodu
Bide kanamaniz ne durumda benim sarıya döndü artik 40 gün sürmez heralde
Benimki de ancak geldi. 4 ocakta dogmustu 17 ocakta kontrolde tam kilosuna gelmisti.
Kanama benim de sariya donmustu bitti sandim ama lohusa kanamasina guven olmaz regl gbi degil bir anda bosalio. Dun tam emziriyodm oturdm birden fosuur fosur kanama geldi allahtan koltuga gecmedi annem de vardi peceteler getirdi fln butun aksam baya regl gbi kanadi smdi yine durmus
Demem o ki nolursa olsn pedinizi takin bana da sinir bozucu gelio kanama yokken pedle dolasmak ama kaza yasamaktan iyidir artik cikarmam
Kızlar Allah rızası için duanıza talibim. Bebeğimin akciğeri enfeksiyon kapmış. Yüksek dediler. 21 gün yatacak yoğun bakımda . Haftada 2 gün görebileceğim. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Lütfen Oğlum Alen için dua edin. Lütfen
Kızlar siz günde kaç kakali bez değiştiriyorsunuz? Bebeğim sürekli kaka yapıyor normal mi bu yani günde rahat 10 tanenin üzerinde bez değişimi yapıyoruz
Allah şifa versin canım kızımda 13 gün yogun bakimda kaldi ben sadece 1 kez görebildim lütfen kendini üzme sütün etkilenir bol bol dua et en çok senin duan kabul olur lohusasın ve annesin...iyi olup yavrunda yanina gelecek sabır et biliyorum çok zor ama orada çok güzel bakıp tedavi edecekler
Allah şifa versin canım kızımda 13 gün yogun bakimda kaldi ben sadece 1 kez görebildim lütfen kendini üzme sütün etkilenir bol bol dua et en çok senin duan kabul olur lohusasın ve annesin...iyi olup yavrunda yanina gelecek sabır et biliyorum çok zor ama orada çok güzel bakıp tedavi edecekler
Meraba benim kızımda sarılıktan 2 gece yattı şuan düzeldi çook şükür ama geçen biz yüzünde var diye korkup doktora sorduk en son yüzden gider ilerlemesi çook zor bi ihtimal dedi sıkmayın canınızı bende çook üzüldüm ama geçiyor inanın Fatolist89
Allahh acil şifalar versin inşallah şu mübarek günde tez zamanda düzelir inşallah evladınızz
Meraba benim kızımda sarılıktan 2 gece yattı şuan düzeldi çook şükür ama geçen biz yüzünde var diye korkup doktora sorduk en son yüzden gider ilerlemesi çook zor bi ihtimal dedi sıkmayın canınızı bende çook üzüldüm ama geçiyor inanın Fatolist89
Allahh acil şifalar versin inşallah şu mübarek günde tez zamanda düzelir inşallah evladınızz
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, başka dert vermesin, bebekler hastalandığında çok üzülüyorum keşke hiçbir bebek hasta olmasa, neyse ki tedavisi var, Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize
Nasıl anladınız enfeksiyon olduğunu?