2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kız deme öyle zaten nazarlara geldik kocamla yemeğe gittik diye
Oğlum sabah 5ten beri neredeyse hiç uyumadı, bir türlü dalamıyor, yerine yatırıyorum anında uyanıyor, sanırım bizim de gaz sancılarımız başladı
Bizim de işitme testi tekrar yapılacak bir aylık olduğunda ama ani seslere irkiliyor o yüzden evham yapmıyorum
Kardiyoloji biz de gideceğiz eko çekilecek tek arterli doğduğu için hatta böbreklerine de baktırın dedi doktor ama kalbini dinledim aciliyeti yok dedi, siz neden gideceksiniz?

Ya korktum bende ishal falan mı acaba diye gazlı yapıyor kakasını ebeyede yazdım da doğumda galiba dönmedi daha
Benim bebe de gazla beraber kaka yapıyor, korktuğum başıma gelmez inşallah, kızım da gürültülü kaka yapardı çoklu gıda alerjisi çıktı inşallah bunda çıkmaz yine diyet yapmak istemiyorum
Çok fazla kaka yapıyor benimki de her bezi kakalı günde en az 7 defa yapıyordur ama iyi bi şey demek ki doyuyor.
Bazen değiştiriyorum altını hemen yeniden yapıyor, off bezler de çok pahalı premium care aldım bi de pişmanım poposu rahata alışmaz inşallah değiştiricem bi da almam aylık 500 lira b.ka para verilir mi ya

Kanda değer düşse bile cildinden geçmesi zaman alırmış canım ve en son yüzünden göz beyazından kaybolurmuş.
Bizim de son değer 11 di. Bana da hala sarı geliyor özellikle göz kapakları ve göz beyazında da var hala ama doktor 10.günden sonra artık zararı olmaz dedi.

Benim kanamam da ilk haftadan sonra baya azaldı günlük ped taksam o bile dolmaz günde o kadar az geliyordu ama geçen gün birden boşaldı pıhtılı parçalarla beraber. şu an yine azaldı, kırkı dolana kadar böyle böyle devam edecek sanırım.

Benim adam olacak herif stoklu almistik ya bezi 3 no olanlari kilot bez almis 1 aylik bebeye kilot bez giydiriyorum 6 paket var elimde ölecem sinirimden

Birde benim kanamam bu sefer çok az sürdü 3 günde kesildi normal mi ,? Siz sezeryandan sonra kaç gün kanadiniz ?
Benim kanamamda 3. 4. Gun azaldi ama sonra hatta yazmistim inanilmaz kanadi sonra hafifledi suan kesildi desem yeridir cok nadir arada kaniyor artik

Ya benimki de her bez degisimnden snr kaka yapiyo:) bi de bazen memede kaka yapiyo o rahatlamayla uyuyakalio ikilemde kaliyorm degistirsem mi biraksam da uyusa mi diye cunku degistirirken uyanio mutlaka snr yine uyutmak dert oluyo

Ya benimki de her bez degisimnden snr kaka yapiyo:) bi de bazen memede kaka yapiyo o rahatlamayla uyuyakalio ikilemde kaliyorm degistirsem mi biraksam da uyusa mi diye cunku degistirirken uyanio mutlaka snr yine uyutmak dert oluyo
Aynı biz emme bitiyor değiştiriyorum tam yatacak bidaha yapio

Allah şifa versin minik alene atlatır inşallah biran önce dua edeceğim

Yaaa bak bilmiyordum bu alerji olayını pazartesi kontrolu var sorayım o zaman

Bide şey ben çok kaka yaptığı için her bez değişiminde pişik kremi sürüyorum henüz pişik olmadı sana dediğim ebebegin kendi bezi de zamlanmis 2 numara 50'li paket 65.90 olmuş neyseki 40TL kupon veriyor sürekli bezlerde geçerli Uyguna geliyor öyle

Sezeryan olan kizlar ...sezeryandan sonra demir eksikliği yaşayanlar oldu mu aranızda ?
Ben, demir ilacı kullanıyorum baya düşmüş zaten yüzümden de belli gözlerimin altı falan morardı hatta
Birde benim kanamam bu sefer çok az sürdü 3 günde kesildi normal mi ,? Siz sezeryandan sonra kaç gün kanadiniz ?
Benimde kesilmişti tekrar geldi hala devam ediyor

Ben, demir ilacı kullanıyorum baya düşmüş zaten yüzümden de belli gözlerimin altı falan morardı hatta

Benimde kesilmişti tekrar geldi hala devam ediyor
Benim ilk günler bütün vücudum sapsarıydı kanım 9.5 e düşmüş, kabızlık yapıyo diye ilaç da kullanmadım ben rengim düzeldi gibi şimdi ama kullanmak gerekiyor sanırım demir ilacını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…