dışarda gezenilen arkadaşlar gezsin bol bol
biz iki çocukla bu soğukta -7 -9 hastaneye nasıl gidicez onu düşünüyorum
bugün işitme testi yapılacak yine inşallah geçer
daha çocuk kardiyolojiye gidicez ama bugün yetişmicek ç
kalorifer cayır cayır yanıyor ama ev 22 derece ben üşüyorum
kocasıyla başbaşa yemeğe gitsem miamiye gitmiş kadar olurum
ben yemek falan değil şöyle 5 saat deliksiz uyku istiyorum bana en büyük hediye bu olur
Kız deme öyle zaten nazarlara geldik kocamla yemeğe gittik diye
Oğlum sabah 5ten beri neredeyse hiç uyumadı, bir türlü dalamıyor, yerine yatırıyorum anında uyanıyor, sanırım bizim de gaz sancılarımız başladı
Bizim de işitme testi tekrar yapılacak bir aylık olduğunda ama ani seslere irkiliyor o yüzden evham yapmıyorum
Kardiyoloji biz de gideceğiz eko çekilecek tek arterli doğduğu için hatta böbreklerine de baktırın dedi doktor ama kalbini dinledim aciliyeti yok dedi, siz neden gideceksiniz?
Benim bebe de gazla beraber kaka yapıyor, korktuğum başıma gelmez inşallah, kızım da gürültülü kaka yapardı çoklu gıda alerjisi çıktı inşallah bunda çıkmaz yine diyet yapmak istemiyorum
Çok fazla kaka yapıyor benimki de her bezi kakalı günde en az 7 defa yapıyordur ama iyi bi şey demek ki doyuyor.
Bazen değiştiriyorum altını hemen yeniden yapıyor, off bezler de çok pahalı premium care aldım bi de pişmanım poposu rahata alışmaz inşallah değiştiricem bi da almam aylık 500 lira b.ka para verilir mi ya
Şu sariliktan bıktım artık kizlar ya. Bir gece ışın tedavisi gördük. Bugün sanki yüzü sarı gibiydi. Sağlık ocağında topuk kanı alan hemşire de hafif sarılık var dedi. Psikolojim yine bozuldu. Nasıl kurtulacam bu sariliktan anlamadım. Güzel de emiyor
Kanda değer düşse bile cildinden geçmesi zaman alırmış canım ve en son yüzünden göz beyazından kaybolurmuş.
Bizim de son değer 11 di. Bana da hala sarı geliyor özellikle göz kapakları ve göz beyazında da var hala ama doktor 10.günden sonra artık zararı olmaz dedi.
Benim kanamam da ilk haftadan sonra baya azaldı günlük ped taksam o bile dolmaz günde o kadar az geliyordu ama geçen gün birden boşaldı pıhtılı parçalarla beraber. şu an yine azaldı, kırkı dolana kadar böyle böyle devam edecek sanırım.
Benim bebe de gazla beraber kaka yapıyor, korktuğum başıma gelmez inşallah, kızım da gürültülü kaka yapardı çoklu gıda alerjisi çıktı inşallah bunda çıkmaz yine diyet yapmak istemiyorum
Çok fazla kaka yapıyor benimki de her bezi kakalı günde en az 7 defa yapıyordur ama iyi bi şey demek ki doyuyor.
Bazen değiştiriyorum altını hemen yeniden yapıyor, off bezler de çok pahalı premium care aldım bi de pişmanım poposu rahata alışmaz inşallah değiştiricem bi da almam aylık 500 lira b.ka para verilir mi ya
Benim adam olacak herif stoklu almistik ya bezi 3 no olanlari kilot bez almis 1 aylik bebeye kilot bez giydiriyorum 6 paket var elimde ölecem sinirimden
Ya benimki de her bez degisimnden snr kaka yapiyo:) bi de bazen memede kaka yapiyo o rahatlamayla uyuyakalio ikilemde kaliyorm degistirsem mi biraksam da uyusa mi diye cunku degistirirken uyanio mutlaka snr yine uyutmak dert oluyo
Ya benimki de her bez degisimnden snr kaka yapiyo:) bi de bazen memede kaka yapiyo o rahatlamayla uyuyakalio ikilemde kaliyorm degistirsem mi biraksam da uyusa mi diye cunku degistirirken uyanio mutlaka snr yine uyutmak dert oluyo
Kızlar Allah rızası için duanıza talibim. Bebeğimin akciğeri enfeksiyon kapmış. Yüksek dediler. 21 gün yatacak yoğun bakımda . Haftada 2 gün görebileceğim. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Lütfen Oğlum Alen için dua edin. Lütfen
Bide şey ben çok kaka yaptığı için her bez değişiminde pişik kremi sürüyorum henüz pişik olmadı sana dediğim ebebegin kendi bezi de zamlanmis 2 numara 50'li paket 65.90 olmuş neyseki 40TL kupon veriyor sürekli bezlerde geçerli Uyguna geliyor öyle
Yok ilk zamanlar normal canım gazla beraber kaka, bizim buna ek birkaç aylıkken kakasında kan da oluyordu öyle anlaşıldı alerji olduğu şu an için endişelenecek bir şey yok gayet normal canım.
Benim ilk günler bütün vücudum sapsarıydı kanım 9.5 e düşmüş, kabızlık yapıyo diye ilaç da kullanmadım ben rengim düzeldi gibi şimdi ama kullanmak gerekiyor sanırım demir ilacını.