2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bize de arkadaşlarımızdan bebek hediyesi ebebekten hediye kartı geldi bin liralık iyi mi gerçekten bu bez? Deterjan şampuan falan da kullanan var mı bu marka?

Ya aynı durumdayız sekerım alıştırmak ıstemıyorum baska bez dusundun mu?
Suan bu pahalılıkta beze bukadar para anlamsız geliyor cunku sızdırıyor bı de sureklı her beez degısımınde yeniyi bagladıgımla yeniden yapıyor.

Memnun kaldıgınız bezler konusunda fikir verir misiniz?

Günde kaç kaka kaç çiş olması gerekiyor?
Çiş takini yapmam imkansız kakasiz bezimiz yok her emme sonrası kaka yapıyor gazla birlikte
Şuan çok kaka yapması normal. Çiş kaka derken beze bakıyorum. Bezin sarı yeri mavilik varsa çiş yapmış demektir. 6-8 arası çişli bez 3-4 arasıda kakalı bez olması yazıyor hemşireler de öyle söylüyor. Telefona not ediyorum gün gün. Doktorda sorduğunda söyleyebileyim diye. Doktorumda aynı sayıları söylemişti. Aylık kontrolünde görücem bakalım doğru mu yapıyorum yanlış mı. Mama vermiyorum çünkü ben

Bebeklere alerji testini nasıl yapıyorlar ? Bize yaptıkları gibi mi ? Kıyamam öyleyse.
Benimki de çok sesli yapıyor. Bazen de çürük yumurta gibi kokuyor

Benim ilk günler bütün vücudum sapsarıydı kanım 9.5 e düşmüş, kabızlık yapıyo diye ilaç da kullanmadım ben rengim düzeldi gibi şimdi ama kullanmak gerekiyor sanırım demir ilacını.
Benimde doğum sonrası 9.5 a düştü oyüzden banada demir ilacı verdi ama benim sezeryan olduğu için sanırım antibiyotikde verdi enfeksiyon riskine karşılık birlikte kullanınca kabızlık yaşamadım yada tok karına almamı önerdiği için

Ben sleepy natural kullanıyorum günde bir yada iki kez bepanthol pişik önleyici kremde sürüyorum şuan için pişik yada bez taşma poblemi yaşamadık oyüzden 2 numarayıda sleepy natural sipariş verdim

Benim kız meme bağımlısı oldu iyice. Uyanıkken meme istiyor sürekli, sonra kusuyor, sonra yine istiyor. Böyle bir döngüye girdik. Normal mi anlamadım valla. Doydu mu doymadı mı anlayamıyorum

Ben ilk sleepy aldım pişik yaptı ayrıca sızdırıyordu, prima sipariş verdim sonra o gelinceye kadar molfix kullandım birkaç gün pişiği düzelmedi, prima kullandığımızdan beri düzeldi pişiği en iyisi bu evet ama gerçekten çok pahalı bitince başka deniyim diyorum ben de ya da indirim takip edicem yine kampanya falan olursa alırım.

Amin canım. Kontrolü vardı bugün aylık öyle anlaşıldı.
Allah şifa versin minik alene atlatır inşallah biran önce dua edeceğim
Amin canım Rabbim razı olsun

Bebeklere alerji testini nasıl yapıyorlar ? Bize yaptıkları gibi mi ? Kıyamam öyleyse.
Benimki de çok sesli yapıyor. Bazen de çürük yumurta gibi kokuyor
Ben eliminasyon diyeti yaptım canım. Diyetimden önce süt ürünlerini çıkardım kanlı kaka devam etti, sonra deniz ürünlerini çıkardım devam etti, beyaz kırmızı eti çıkardım, bazı meyveleri limon portakal gibi hala devam etti bir türlü düzelmemişti kakası, buğday ürünlerini çıkardım. doktorun bana verdiği listede sadece patates, zeytin, mısır unu, bazı sebze ve meyveler kalmıştı, mısır unundan ekmek yapıp yiyordum mesela o dönem çok kilo verdim çok zordu
Yine de düzelmedi, sonra kızıma kan testi yapıldı orda da çıkmadı alerji, bir yaştan önce çıkmazmış testlerde.
Doktor diyet yapma dedi artık çünkü neyi kesersem de düzelmiyordu
Ek gıdaya geçtiğimizde zamanla düzeldi çok şükür şu an her şeyden yiyebiliyor.

Benim kız meme bağımlısı oldu iyice. Uyanıkken meme istiyor sürekli, sonra kusuyor, sonra yine istiyor. Böyle bir döngüye girdik. Normal mi anlamadım valla. Doydu mu doymadı mı anlayamıyorum
Benm oğlumda emiyor kusuyo tekrar istiyor. Emdikten sonra sağıyorum az süt çıkıyor bende süt var mı yok mu anlamıyorum. Doymasa kaka yapmaz diyorum çiş yapmaz diyorum

Çok normal canım, acıkır meme ister, kokunu arar memeni ister, sancısı olur memeni ister, dünyada memenden ve kokundan başka tanıdığı bir şey yok
Şimdi bunu bile bile nasıl emzik veriyim ben oğluma nasıl dayatayım o plastik şeyi.
Annem çok ısrar ediyo emzik ver diye kıyamıyorum, verenlere saygım var ama ben direnebildiğim yere kadar direnicem.

Bize de arkadaşlarımızdan bebek hediyesi ebebekten hediye kartı geldi bin liralık iyi mi gerçekten bu bez? Deterjan şampuan falan da kullanan var mı bu marka?
Daha önce bahsetmiştim iki yeğenim de bunu kullandı pişik olmadı biri hâlâ kullanıyor diğeri bezi bıraktı onlardan edindiğim tecrübeyle bunu aldım . Memnunuz biz ama Primadan geçiş yapacaksın nasıl olur bilmiyorum o yüzden

Baby turco güzel memnunum sleepy ile dönüşümlü kullanıyorum ama sleepy sızdırma yapti bir kaç kez

Çok pahalı ya evet. Getir çarşıda ilk alışverişe 40 lira indirim vardı bir paket öyle aldım . İndirimlerden almaya çalıştım ama 150 lira olmuş inse ne olacak

Normal olmasına sevindim.. Benim kızım emziği tutmuyor başka sipariş verdim tutar mı bilmiyorum. Emzik vermek istememim sebebi kusuyor sürekli bu sefer canım sıkılıyor, burnundan da geliyor bazen. Gazını da çıkarmam gerek her seferinde. Çıkarınca da yatırıyorum bakıyorum uyurken yine kusmuş yan yatırdığım halde korkuyorum. Sende bir sağ bir sol tarafına mı yatırıyorsun? Şimdi annem yanımda sıkıntı yok ama tek kalınca zorlanacağım sanırım bu şekilde

Kızlar bugün emzirme den sonra biraz süt sağdım dolaba koydum şimdi baktım böyle içinde tabakalaşmış bişeyler olmuş gibi çalkalayınca düzeldi normal mi böyle olması ona göre vericem bebişe

Üstünde yağı birikiyor onu mu diyorsun bir de çok çalkalamamak gerekiyor besin değeri azalıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…