2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım enfeksiyon olabilir şişmesi ve kasinmasi normal değil. Doktora git belki fitil yazabilir
bol eşofman giydim içine çamaşır giiymeden kaşıntı yok çok şükür ped ve dar iç çamaşırından oldu sanırım ama en yakında gideceğim doktora

İçinden neden gelmiyormuş acaba! Bu erkekler odun gerçekten doğumda cicek hediye aldı ama doğum günümü teyzesinin cenazesi var diye 3 gün sonra kutladı doğum günüm ağlayarak geçmişti hala başına kakiyorum cok pişman oldu ama ne fayda

Benim kızımda aynı, bugün daha da abarttı. Ya uyuyor ya da memede. Emzikte tutmuyor. Ne zaman geçer bu acaba
Benimkide tutmuyor bende biliyorum tutsa biraz rahat edriz memelerinin emzik görevi görmez ama bilmiyorum ki
Sezeryan olanlar için
Korse kullanmaya başlayan var mı arkadaşlar?
Benim ameliyat yerim enfeksiyon olmuştu o geçmeden kullanmasın dedi Dr şükür gecti bir kaç gündür takıyorum korse...
Aynen cnm ya garip olan bizmiyiz bende bazen soruyorum kendime

Benimki hastaneye çiçek getirdi. Onu da kendi akıl edememiş Kız kuzenleri var onlar söylemiş

Soyledıgım ıcın ıcıındenn gelmiyormuş efendinin ısmarlama oldugu ıcın ozrü kabahatinden buyuk kendi akıl edememıs soyleyınce suclu oldum. Normalde maddiyata zerre onem vermem beklemem de ama bu dogum baska bısey resmen kendi kendıme gittim hamıle kaldım tup bebek merkezinde (dondurulmus embrıyo ıle ) 9 ay sormadı bıle nasılsın vs elını karnıma bıle koymadı korkuyorum diye bahane etti. Öfkem buyuk yani
Benım paramla Baskasına ınce dusunurken bana umursamazlığı benı kırdı acıkcası

Kızlar nişan tek defada gelip kesiliyor mu. Yoksa bir kaç saat boyunca hafif akıntı şeklinde gelmeye devam ediyor mu tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Benimki hastaneye çiçek getirdi. Onu da kendi akıl edememiş Kız kuzenleri var onlar söylemiş

Bu çiçek mevzuu bu kadar önemli mi acaba. Kocamda teraryum almış gelmiş bende tşk ettim tabii de banada gereksiz geldi. Odun olan benim galiba

O zaman bosver canim kendi hediyeni kendin al sıkma hic canını biz kadınlar kadar ince düşünmüyorlar malesef..

Benim bile sinirlerim zıpladı okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…