2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım bende sessizlik inan bilmiyorum ne zaman başliycak sancılarım
Al benden de o kadar. Yani ne zaman gelecek hoc bilmiyorum. Doktor geçen kontrolde çarşambaya kadar normal bekleyelim yoksa sezeryan alalım dedi, ben sezeryan olmak istemiyorum ama normal de gelmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum dua etmekten başka. Yürüyorum hurma yiyorum hareketliyim. Böyle stres olunca arada ağlıyorum depresif oluyorum. Allah sesimi duysun

Cicek almadi ama daha once istedigim bisi vardi onu aldi. Kafasina vura vura ogreniyolar canim. Istemekten vazgecme. Asaletinden istemeyince kolaylarina gidiyo. Eskiden d.gunu evlilik yildonumu onemsemezdim. Hediye fln beklmezdim kucuk bir iyi ki.dogdun, bir sarilma bile yeter derdim ama baktim.ki ben oyle oldukca iyice gevsedi. Bir d.gunumde kiyameti kopardim. O gun bugundur dikkat eder. Ama hala istedigim seviyeye gelmedi tabi:)

Kızlar bir akıl verin bana.. Kızım emiyor 1 saat sonra tekrar uyanıp meme istiyor hiç uyumasam daha iyi. 2 saatte 1 emzirirdim şimdi saatte 1 oldu. Çok nadir 2-3 saat uyuduğu. Önceden uyurdu. Meme de kısa da kalsa, uzun da kalsa aynı.Bir de yatağına yatırınca mırıldanıyor uyanacakmış gibi sallıyorum beşiğini. Kaşık biberon alıp süt sağıp mı verip denesem, (ya da mama) biberona alışsın istemiyorum. Artık doymuyor mu diye düşünmeye başladım. Kontrole de 1 hafta var. E bazen de kusuyor. Uyanık olduğu her an meme istiyor tabii o da ayrı.Doğduğundan beri 10 bezinden 8ine kakasını yapıyor, hatta emerken bile yapıyor çişini de yapıyor zaten. Saatte 1 emmeye mi alıştı yoksa acıkıyor mu gerçekten kafam da deli sorular

Çiçek almadı ama doğum hediyesi ıphone istiyordum onu aldı. Soruyordu zaten hediye ne istersin diye ama bir çiçekte isterdim şahsen.. Ona çiçek yaptır dedikleri için yaptıracağı varsa da yaptırmadı söylemekle olmazmış. Normal de çiçek alırdı özel gün olmasa da ama son zamanlar çiçek dışında her şeyi alıyor. Çiçeğin yeri ayrı benim için, çiçeğimi annemle kız kardeşlerim aldı. Zaten küsmüştüm ben ona doğuma giderken barıştım yine de bu şekilde hayal etmemiştim, kızımın bizi barıştıracağı tuttu hatta diyorum acaba biraz daha dururdu da strese girdim de ondan mı geldi. 39. Hafta içinde doğurdum, hiç sancım yoktu 40. Hafta da bekliyorduk suyum geldi bir gece

Memede uyuyakalinca oluyo bizde de. Doymuyo hemen tekrar uyaniyo. Uyursa emerken yanagina fln dokunup uyandirmayi dene istersen

Emdikten sonra memende hala süt olduğunu düşünüyosan sağıp ver tabi canım.. Saat başı emiyorsa sütün bitmiyor mu o ara onu anlaman lazım yutkunma sesinden.. Memede süt yoksa böyle çok cılız bi ses oluyo sünger gibi oluyo meme bi şey çekemiyor çocuk..
Eger yoksa mama denemelisin 60 cc yle başlayabilirsin karnı açsa hepsini içer toksa ıcmez zaten

Hangi mamayı tavsiye edersin? Denerim doyuyor mu doymuyor mu diye

Tam acilmam halde sezeryana alinmak zorunda kaldım malesef 1:30. Gibi
Ama iyiyiz şükürler olsun
Pamuk gibi bi oglusum oldu
Agrim var kizlar
Kendime ne zaman gelebilirsem yazarım tekrAr
allah analı babalı büyütsün inşallah
siz sağlıklı olun da ameliyat 3 günde iyileşir canım
oğlun bal gibidir öp kokla ağrın sızın kalmaz

Hangi mamayı tavsiye edersin? Denerim doyuyor mu doymuyor mu diye

Kaka ve çiş sayısı beslendiğini gösterir, memeyi her amaç için kullanabilirler illa açlık olarak düşünme. Mamaya gerek yok gibi ama yine de sen bilirsin buradaki arkadaşların çoğu mama veriyor ama onlarin da vermesine gerek yok bence

Amin canım inşallah gelir zamanında kendi vakti vardır . Benim doktor sezeryan ya da doğumla ilgili bişey demedi sadece doğur artık dedi haftaya görüşürüz dedi cuma giderim . Ben bu katlarda yürüyüş yapamıyorum merdiven cikiyorum iyi geliyor baya yorucu

Agrim var kizlar
Kankimm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşaallah ağrılar geçecek oğluşun güç verir sana annesi

Agrim var kizlar
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Sanada geçmiş olsun. Yaraların bir an önce iyileşsin

Merhaba , dogumlari okumak icin sayfanizi takip ediyordum. Size yazmak istedim. Benim ilk kizim 42+5 de dogdu , ikincisi 41+2 de , ucuncu tam 40.gun dogdu. Stres yapmayin bence , doktorunuza guvenin. Ama anladigim kadariyla artik doktorlar 40 olunca sezaryen yapiyorlar . Allah yardimciniz olsun. Insallah kolay dogumlarimiz olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…