2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tam acilmam halde sezeryana alinmak zorunda kaldım malesef 1:30. Gibi
Ama iyiyiz şükürler olsun
Pamuk gibi bi oglusum oldu
Agrim var kizlar
Kendime ne zaman gelebilirsem yazarım tekrAr
Canım Allah analı babalı büyütsün ayrıca sana da geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Allah'ım şifa ihsan etsin minnakina ve nerede varsa ins yarışa gerek kalmadan sarılığa çözüm bulurlar

Tam acilmam halde sezeryana alinmak zorunda kaldım malesef 1:30. Gibi
Ama iyiyiz şükürler olsun
Pamuk gibi bi oglusum oldu
Agrim var kizlar
Kendime ne zaman gelebilirsem yazarım tekrAr
Gözün aydın canım benim çok şükür sabret gecıcek agrılar inşallah bol sütün olsun güzelce büyüt

Hangi mamayı tavsiye edersin? Denerim doyuyor mu doymuyor mu diye
Ben aptamil kullanıyorum ama şuanda mecburiyetten.. Sabahın 7 sinde eşimi mama almaya yollamıştım da çünkü bu çocuk aç bayıldı mi uyanmıyor diye oda aptamil bulabilmis eczaneden
Ben hipp kullanmak istiyodum kutu bitince geçerim belki
Canım aç olunca anlıyorum ben memeyi hep istemesi var evet de bide meme de süt olmaması var çekiyor çekiyor bi şey gelmiyo.. Sinirleniyor bu sefer ağlıyo hatta boş meme emdikce gaz oluyo yerine koyuyorum o kadar gazli ve sancılı geri alıyorum kucağımda memede uyuyo ama yatağa yatiramiyorum şimdi 60 cc mama verdim uyudu çocuk sabah 8 buçuktan beri döngü buydu.. Simdi mamanjn üzerine rahatladi ve uyudu

Canım hangi marka kullandın peki? Ben de alacağım ama ne alsam bilemedim, Owli s-xs almıştım o küçük geldi iade ettim şimdi ne alsam kafam karıştı.
Canim Dr un bir tane korse tavsiye etti fakat ben birinci sezeryanimden kalan korseyle benzer olduğunu gördüğüm için eski korsemi kullandım. Biraz normale döndüğümde kullanmaya başlayacağım.

Merhaba kızlar yarın 17:00 gibi oğluma kavuşacağım inşallah Bir yanım aşırı derecede heyecanlı, diğer yanım olabildiğince ürkek ve yalnız.
İlk kızımı dünyaya getirdigimde kimse yoktu yanımda,sadece eşim ve görümcem vardı. Kayınvalidem gil tenezzül etmedi doğduktan 2 gün sonra geldi. Ailem ise onlarda aynıydı gurbettelerdi istedigim zaman diliminde olamadılar. 22 yaşında o ameliyathaneden içeriye 43 derece ateşle girdim ya kızım ya bendim ama şükürler olsun çıktık herşey yolunda gitti. Ama yapayanlızdım,herkesin annesi ailesi koşarken benim yoktu ve sezeryanlı üstelik 1 günlük lohusayken ayağa kalktım ve insanlara hizmet ettim bildiğiniz…

Şimdi ise 5 sene geçti aradan,bu defa herşey bambaşka olacak sanmışım yada öyle hissettirmişler. Gelcem yanına eğer zamanı söylemezsen hakkım helal degil diyen mi dersiniz ve çağır mutlaka diyenlerde çabası. Şuanda ise yarın yine sadece eşim ve görümcem gelecek. Yine kimse yok yine ailem yok. Aslında gelmelerine ısrar etmedim hatta gelmeyin bile dedim. Ama öyle inandırdılar ki sanırım geleceklerine şuanda içimde aşırı derecede büyük korku, büyük kırgınlık,ve yanlızlık hissi var.
Bunuda halletcem başaracagım,yaş olmuş 28 artık eski ben değilim tabi ki ama insan yinede ne bileyim şanslı olmak ailesini yanında görmek istiyormuş.
Kalbim çok acıyor ve şuanda yarın için hazırlık yapmam evi silip süpürmem ve kendi hazırlığımı yapmam lazım. Ve yine yanlız başıma yapacağım.

Kusura bakmayın burası normalde böyle şeyleri yazmaya uygun bir yer değil belkide, çok aşırı doldum ve yazmazsam çatlayacaktım hakkınızı helal edin …

@Statusahibi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahh
Doğum hediyesine gelince kayınvalidem bileklik almış önceden verdi bana ama eşimde tık yook eylülde doğum günümdü saat almıştı ve bizim bebek resmen tüp bebek gibi masraf çıkardı o yüzden bişey istemeye yüzüm yook

Kızlar bişey danışıcam size acaba diyorum ben mi çook taktım ama böyle evimde yalnız ailemle olmak istiyorum kayınvalidem çocuk ne zaman uyanıksa hemen geliyor uyusa yanından ayrılmıyor.
Pazar sabahı eşim bebek uyanıkken görüntülü aradı ( aynı binadayız ne gerek varsa görüntülüye) gördü hemen görümcemle geldiler ben çocuğu tutarım siz kahvaltı yapın diyor çocuk zaten yatıyor neyini tutucan anlamıyorum ki hadi çocuğu yedirdik uyuttuk biz kahvaltı yaptık yook hala oturuyor ki çocuk uyansın diye kaç kere dedik her sıçramasında almıyoruz uykuya dalıyor çocuk tekrardan eğer erken uyanırsa tok da olsa aranıyor bu sefer başlıyor bu çocuk aç yesin diye. Bazen haksızlık mı yapıyorum diyorum ama çoookk bunalıyorum biraz tek bırakın biz yardım isteyince gelin.Geçen gün ailem geldi kızı görmeye babam daha 1 kere görmüştü baktım kayınvalidem geliyor kapıyı da anahtarla açmış sinir oldum bütün gün geliyosun zaten ama hiç otur falan demedim anladı çıktı ama ben onu biliyorum dertli oldu annemlerin yanında kız da uyuycak falan diyor sinirlendim aldı o uykusunu sonra uyur dedim kendi uyansın diye bekliyorum benim ailem gelince uyuycak o ne güzel iş valla ya. Tabi bizimkiler gitti baktım 11 i geçiyor geldi eşime mesaj atmış gidip gitmediklerini soruyor bu kadar her şeyin içinde olmasını kaldıramıyorum artık karı koca teksek bile anahtarla açıyor bazen ama kırkımın çıkmasını bekliyorum eşime de açıkca söylicem artık. Ayy çook doluyum anlatıcak bi annem var onunla da yalnız kalamıyorum bile buraya döktüm içimi

Rabbim güç versin inşallah herşey kolayca olur biter. Yanında birilerini istiyor insan evet ama belki böylesi hayırlıdır öyle düşün her dakika başında sütün gelmedi bu çocuk niye böyle sürekli ağlıyor diye boş boş konuşan olmayacak . Sen güçlü dur herşey güzel olur inşallah dualarım seninle ve yakışıklıyla

Bizde kontrolden geldik şimdi . 3180 Gr olmuş kilosu doktor bu haftada böyle her istediğinde besle ama önümüzdeki hafta 2 saatte bir şeklinde beslenmeye geç dedi . İlk haftalarda kilo verirken kilo alırmış bebekler buna rağmen iyi kilo almış dedi. Sarılık görmedi çok şükür yanaklarında vardı 5 gün önce artık yokmuş bundan sonrada sarılık olmaz dedi 1 hafta sonra farklı bir D vitamini verecem dedi ona başlayacakmisiz. Bizde durumlar böyle

Cnm o da babanne dede sonucta bilmiorm bana fazla kafana takiyosn gbi geldi sen onlara karsi dolusn zaten heralde. Ama onlarn da torun sevmek gormek istemesi normal. Senin ailen ne kdr gormek sevmek isterse onlar da ister. Bzm de kayinvalideler hastaneden beri gelmedi hic annemle babam en fazla 2 gunde bir burda, smdi bana esim rahatsz oldm gelmesnler dese hosuma gtmezdi. Ki onunkiler hic gelmedigi halde artik esime dedm biz goturelm bari cocugu onlara diye bu hafta bir gun goturcz ayaklarina.
Esinle bas basa kalmak istemen normal bunu da guzellikle dile getirebilirsn artik yavas yavas normalimize donelm gelmesinler bakalm yapabiliyo muyuz dersn. He kapiyi calmadan anahtarla kaynananin acmasi da normal degil onu da guzellikle soyleyebilirsn

Allah yardımcın olsun, bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah , görümce den fayda var demekki sana, kendi annene söyleseydin gelseydi keşke, bazen söylemeden anlamıyorlar

Canım inşallah sağlıkla, sıhhatle çok kolay bir şekilde kucağına al miniğini. Allah sana güç kuvvet versin kimseye muhtaç olmadan atlat süreci. İnan aileler de sen gelme dediğin için, belki covid dolayısıyla bebeğe bir şeyler bulaştırmaktan korktuklarından gelmiyorlardır. Sanırım bu dönem psikolojimiz de hiç normal değil. Benim de bugünkü kontrolde bir değişiklik olmazsa yarın sabah sezeryanım var ve covid korkusuna kimse gelsin istemiyorum kesinlikle. Eşimin ailesi tutturdu biz geleceğiz bilmem ne diye, eşim gelmeyin diyemiyor ben gelsinler istemiyorum tartıştık bir sürü yok yere. Şu an sezeryandan ya da bebeğin sağlığından çok insanların gelecek olmasından korkuyorum, endişeleniyorum ve bunun sağlıksız bir bakış açısı olduğunun da farkındayım. Diyeceğim o ki sanırım bu ara çok kendimizi dinlememiz gerekiyor. Yaşadıklarımız taban tabana zıt ama ikimiz de kendimizi üzüyoruz baksana, lohusalık dönemine girdik herhalde daha doğurmadan.

Ben de yalnız kalmak istiyorum bebek emzıyorum herkes tepemde altını degıstıryordum herkes tepemde bebegı memeden ayırıyorum gık dıyor cocuk ac bu doymuyor nidaları sayıp sövecem hepsini kovacam delılıge vurup az kaldı

Buarada canlarım eşimin içinden gelip almadıgı çiçek ve hediye parası trafik cezasına gıtmıs sımdı tebligat geldı oh aman ne ıyı olmus benden esırgedıgı paranın onun cebinde kalmaması acayip keyif verdı ınsallah anlar. Cezayı da hastane cıkısı yalvarmama ragmen hopur hupur zıplayarak goturdugu yolda yemıs dıksılerımın acıdıgı yerde
İlahi adalet var da anlayana

Teşekkür ediyorum Allah ragzı olsun güzel dileklerin için Ama maalesef başta olmuyorlar o köstek olma kısmında özellikle bulunup moral bozma kısmında olmayı seviyorlar Buda benim sınavım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…