Bebeklerin günü gününe uymaz bugünn huzurlu yarın huzursuz olurlar böyle böyle alışacaklar hayata. Her zaman aç olduklari için de ağlamazlar bunun bir çok nedeni olabilir .Oral dönemde oldukları içinde sürekli ağzı açık aranma şeklinde olurlar .Atak haftalarında fazla emmek ya da mama içmek isteyebilirlermiş ki atak haftaları da 3.4.haftadan sonra başlıyor .
Yani bebeğim aç uyumuyor huzursuz diye düşünmeyin derim ,burdan mama verin tavsiyeleri de bana doğru gelmiyor nitekim anne sütü gibi bir mucize var ,öncelikle anne sütünü arttırıcı şeyler denenebilir hiç bir şey olmuyorsa,bebek kilo almıyorsa tabi ki çaresine bakilir o zaman.Nacizane fikrim tabi ki herkesin kendi bileceği iş. Bir çocuk büyüttüm, ikinciyi büyütüyorum ilkinde anne sütü hariç bir şey vermedim ,kolik olmasına rağmen 1 şişe gaz damlası bitirmedim bile çünkü çözüm değil bagirsaklar ilaca alışınca yine fayda etmeyecek bu süreç öyle de böyle de yaşanacak, bağırsak sistemi gelisene kadar .Bunda yine aynı şekilde ilerliyorum,keza yaşadıklarım sizden farklı değil .