2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu surekli aranma durumu beni de cok surumcemede birakiyor. Emziriyorm guzel emiyo mesela snr yine eller agizda yani gazi olunca da emmek istiyo cunku her sefernde araniyo diye memeye verince bu sefer fazla geliyo emdigini kustugu da oluyo bu sefer iyice rahatsiz oluyo. Surekli meme vermeli miyim vermemeli miyim surumcemesnde kaliyorm. Mesela bgn aksamuzeri annem uyuttu gitti, bu 5bckta uyandi 8 8bck gibi tekrar uyursa iyi oluyordu o zamana uyur dedm en son 2de emzirmistm o yuzden uyaninca bi emzirdm anca ayildi, ikinci memeyi vermedim birini gzl emdi snr bakindik ettik altini kirletti degistirdk belden asagisini yikadm gazi da cikinca cok rahatlamisti oyle sakin yatiodu uykusu gelio artik dedm 8e geliodu diger memeyi verdm uyuyakaldi snr yatirirken uyandi cin gibi. Yine bi gazi geldi yine bi kaka yapti Simdi yine uyusun diye ugrasiorm ama emzirmiorm heralde cok gelir ama araniyo da eller agiza gidio. Emzikle uyumazsa emzircem heralde yine.

Oğlumda milyon emzik almıştım hiç birini beğenmedi en son kauçuk bakkal emzigini aldı

Oral dönemde oldukları için elini yanağına koysan da ağzını açacak. Gaz çok olunca da emmek istiyor karnı aç olsun olmasın fark emiyor.

Oral dönemde oldukları için elini yanağına koysan da ağzını açacak. Gaz çok olunca da emmek istiyor karnı aç olsun olmasın fark emiyor.
Aynen iste bunu anlamiodm meme veriyodm ha bire o zavallm da memede huzur buldugu icin susuyodu snr da bi bakiorm bu sefer yedikleri agzina gelmeye baslio kusuyo yani obur mu ne benm oglum da madem cok gelicek emme sen de:) hic de obur bi tip gibi degil yarin dr kontrolu var insallah gzl kilo almistr 3090 dogdu benim oglum 13 gun snr dogum kilosuna anca geldi bazen burda cok cabuk dogum kilosuna gelen ya da hic kilo vermeden hastaneden cikan fln duyuyorm uzuluorm sanki mamayla daha hizli kilo aliolar. Insallah benimki de gunde 30 gr almistir en azindan. Bi kere 1 gun arayla tartildi 20 gr almisti o da guya normal ama alt sinir.
Keske memeler seffaf olsa da ne emzirdigimizi gorsek

Şu an aynı sorunu yaşıyorum sen nasıl hallettiin

Bende deneyimlediklerimden söylüyorum ilk çocuğumda yaşadıklarım şimdi 2.de daha iyi farkına varıyorum. Bez ve cis olayina güvenmiyorum ben sabah zibinina kadar idrar çıkardi saat 7 yde baktım sonra yarım saatte bir uyanmaua başladı en son 60 mama verdim de sonunda uykuya daldı.. Ilkinde de cis bez takibi yapıyordum hemde çok güvenerek emzirme danışmanlarına.. Neyse gittim doktora doktor bana sen çocuğu aç bırakmışsin dedi lohusa annesye söylenecek en son şey yani bu.. O kadar üzüldüm ki bezi hep doluda oluyodu. Sonra 3x 1 mama başlamıştı mamayla destekli gittik ama 26 ayina kadar emdi çok şükür

Kızlar doğum yaptığımdan beri ensem ve boynum ağrıyor, gün içinde geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor neden olabilir ki.

Emzirme aralarında uyanık kalmışsa mizildaniyorsa emzik veriyorum Philips avent biraz zor alıştı ama keyfi olunca aliyor olmazsa almıyor tam bir Oğlak inadı var
Benimki ilk günden Philips aventi tuttu ama nasıl tutmak tamda dediğin gibi keyfi varsa alıyor yoksa asla veremiyorum diliyle itiyor sıpa tam oğlak bunlar bacım

Ben onu da denedim. İki memeyi bir güzel emzirdim, bi hareketi var doyduğu anlaşılıyor, memeyi bırakıp kendini arkaya doğru bırakıyor ıııhh diyor ağzının kenarından süt sızıyor sanırsın süt sarhoşu olmuş belli yani doymuş. Neyse üstüne yine de sağdığım sütten vermek istedim şırıngayla bir iki aldı bıraktı yani ben sürekli emmek istemesini açlığa bağlamıyorum. Angelo dediği gibi hem oral dönem hem de refleksi gereği sürekli bi emme isteği. Yakası ağzının kenarına değsin ya da omzuma alayım ağzı değsin anında aranmaya başlıyor. Ben de yeni emdi kusar mı gazı olur mu diye düşünmeden her istediğinde emziriyorum. Kilosunu merak ediyorum, evde kendi tartımla önce kendim tartıldım sonra bebekle tartılıp baktım ama böyle doğru sonuç vermeyebilir sanırım.

Kızımın zamanında facebookta kapalı bi grup vardı emzirmeyle ilgili çok yardımcı oluyorlardı emzirme danışmanları ama grubun adını hatırlayamıyorum bilsem tavsiye edicem bana çok faydası olmuştu o grubun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…