2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doğumdan sonra 5. Gün tartıldı doğum kilosundan kaybetmemişti +50 gram almıştı. Az önce de ben tartıldım, sonra kızımla tartıldım 500 gr fazla çıktık ikimiz. Keşke görebilsek

Peki rahatsiz etmiyo mu bebegi fazla emmis olmak? Benimki bazen emzirmek daha kotu oluyo gaza bi de kusmalar eklenio

Aa bende şimdi tartıldım kızımla aklın yolu bir benim kız da aynı şekilde bırakıyor sütü siliyorum mendille

E esraa92 canım sarılktan bahsetmiştim en son, nasıl oldu bebiş
Canım devam ediyor hala. Doktor 3 ay sürer dedi. Bazen geçmiş gibi duruyor bazen cildinde ve gözlerinde hafif oluyor. Işıktan olda gerek sabahları görüyorum sadece. Bir de ondan ötürğ çok esmer duruyor akşamları da. Doktorumuz bilirubine baktırmadı 2 hafta önceki kontrolde gerek yok kendiliğinden geçer, önemli olan kilosunun durmaması falan dedi.

Doğumdan sonra 5. Gün tartıldı doğum kilosundan kaybetmemişti +50 gram almıştı. Az önce de ben tartıldım, sonra kızımla tartıldım 500 gr fazla çıktık ikimiz. Keşke görebilsek
Onu bende yapıyorum canım aşağı yukarı bi değer veriyor.. Ama temiz bezle yap değiştirdinde bezini bide üzerinden biraz kıyafet azaltabilirsen öyle çıkın tartilim kıyafetlerde bezle beraber 200 gr civarı oluyo onu düşmek gerekiyo.
Bide bi kaç kere dene aklına geldikçe felan çıkıp tatilin o zaman doğru değeri görebiliyorsun

Bende deneyimlediklerimden söylüyorum ilk çocuğumda yaşadıklarım şimdi 2.de daha iyi farkına varıyorum. Bez ve cis olayina güvenmiyorum ben sabah zibinina kadar idrar çıkardi saat 7 yde baktım sonra yarım saatte bir uyanmaua başladı en son 60 mama verdim de sonunda uykuya daldı.. Ilkinde de cis bez takibi yapıyordum hemde çok güvenerek emzirme danışmanlarına.. Neyse gittim doktora doktor bana sen çocuğu aç bırakmışsin dedi lohusa annesye söylenecek en son şey yani bu.. O kadar üzüldüm ki bezi hep doluda oluyodu. Sonra 3x 1 mama başlamıştı mamayla destekli gittik ama 26 ayina kadar emdi çok şükür
canım aç bıraktığını neye dayanarak söyledi? Benim bebeğin de bezleri hep dolu dolu ama hala aç mı değil mi emin olamıyorum sadece emziriyorum. Gece uzun uyuyalım diye 1 defaya mahsus 60 cc veriyorum B Bade1115

Kızlar merhabalar. Benim oğlum geleli iki gün oluyor. Sütümün yetip yetmediğini anlamıyorum. Doyduğunu nasıl anlarım? Memeyi tutturmakta çok zorlanıyorum zaten. Aldığımda kendi bırakana kadar dokunmuyorum. Kendi de tam boşaltmadan bırakıyor bazen.

Memeyi tutabilmesi 1 ayı buldu benim şimdi kendim uğraşmasam bile kendi bulup kancayı takıyor resmen merak etmeyin sizin de öyle olacak sabredin. Pijamamın üstünden bile bulup ağzına takıyor çok açsa bazen tutarken emmesi de büyüdükçe gelişecek doyana kadar emiyor şimdi genelde. Eğer sütünüzün yetmediğini düşünüyorsanız sağıp verin. 30 cc’nin hepsini alıyorsa doymamıştır memede. Ben ilk meme alıştırması sonrabiberonla besleme şeklinde yaptım

Anladım canım, kilo aldıkça açılır rengi de bol bol emsin bebiş, tospik olsun

Peki rahatsiz etmiyo mu bebegi fazla emmis olmak? Benimki bazen emzirmek daha kotu oluyo gaza bi de kusmalar eklenio
Aynen benimki de kusuyor, sancısı da oluyor alttan baya gaz çıkarıyor ama çok fazla emdiyse artık aktif emmiyor ağzında geveliyor memeyi o yüzden veriyorum istedikçe.

Gozun aydin canimm. Memeyi biraktiktan snr uyuyo mu? Sanirim en onemli kriterlerden biri bu acsa uyumuyoms diyolar

10. Günde doğum kilosuna ulasamamisti o yüzden dedi ama ilk basta emzirememitim 4 gün sütüm gelmemisti kilo kaybetti o ara.. 3x 60 mama başlamıştı 14.günde doğum kilosuna gelmiştik.. İlk ay doğum kilosunun üzerine 600 gram koymuş şimdi deftere baktım da

Aç olduğunda anlarsın halinden..bende geceleri veriyordum 2 gündür gündüze kaydı gündüz uyumuyo öyle olunca o zaman veriyorum o ara da memelerim doluyo..
Gece boyu emince sabaha bi şey kalmıyor

Gözün aydın canım Bi daha ayrılmayın inşallah kendi bırakıyorsa huzursuzluğu yoksa doyuyordur.. Bide memede yutkunma sesini duyuyor musun emdiğini süt geldiğini anlayabiliyor musun

Gözün aydın canım benimki daha yeni yeni iki memeyi birden emmeye başladı, o zmanlar benimki de birini bile bitiremeden uyurdu, merak etme büyüdükçe daha fazla emmeye başlayacak. Hatta bu bebek neden hala meme istiyor diceksin

Sorma sorma açken altını aldığım zaman tüm apartman inliyo asla yapmadım bidaha öyle bişey
Bir de altları doluyken huzursuzlanıyorlar titimikler

Benimki uyurken emmiyor. Mecbur uyandırmak için altını açıyorum. Her alt açışta apartmanı inletiyor aç olduğu için. Doyduktan sonra değiştirirsek çipil çipil bakıyor ağlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…