2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Belirli bir emzirmeden sonra göğsüm yumuşuyor tutamıyor diğerine geçiyorum. Şimdi diğerine geçtim birden emdiği sütü kustu. Emmeye devam tabii.. Tam uyudu altına yaptı yatırdım valla nasıl olsa uyanacak altı pis durmayı sevmiyor. Bir de ıkınırken meme ucumu ısırıp çekiyor koparıcak nerdeyse

İlk zamanlar normal canım, benim kızımda çok kısa emiyordu. Hatta zorla uyandırıyordum emzirmek için

Ay ne güzel :) Sağıp verdiğimde o kadar almıyor genelde. Alışma sürecimiz bi geçsin de bu dediğini tekrar deneyeyim olmadı.

Gözün aydın canım Bi daha ayrılmayın inşallah kendi bırakıyorsa huzursuzluğu yoksa doyuyordur.. Bide memede yutkunma sesini duyuyor musun emdiğini süt geldiğini anlayabiliyor musun
Allah razı olsun canım evet yutkunma sesi duyuyorum göğsüm de yumuşamış oluyor emdikten sonra. Ama niyeyse doymuyor gibi geliyor

Çok sağ ol canım Haydi inşaAllah ya ben de o evreye geçmek istiyorum zormuş bu emzirme olayları da

Emzik tutturdum oglumda mucıze bısey kızımda tutturamamıstım benı Emzik yerıne kullandı cok zorlandım sakınlestırırken uyuturken, tommy tıppe Emzik aldım cırkın ama ıse yaradı bızde.
Gaz sancısı ıcın cok uzgunum cocuk perısan oluyor geceleri aglmaktan gobegı hafiften kanıyor okadarr zorluyor yazık kendını nurse Harveys kullandım azalttı belkı ama bitiremedi bugun de kiraz cekırdegı kemer ve patik aldım faydası olacak gıbı ama gece bellı olur

Çok sağ ol canım Bazen uyuyor ama bugün uyumadı mesela şu an hala uyumuyor
Tipik problem memede gözler kapalı çekmiyor yatağına koyuyorum gözlerini açıyor. Gündüz de aynısını yaptı , biraz uyusa bende uyuyacam da yok artık memeden sonra hemen uyumuyor biraz oyalanmak istiyor

aynisi bana da dendi benim de ayni nedenden yemedi denemek.. Zaten burda oyle bisi yapsam cocuk alerji fln olsa heralde tutuklarlardi beni:)

Memede de huzurlu uyumuyor ki hep bir huzursuzluğu var. Tam uyudu diyorum 2 dakika sonra mıkır mıkır sesler çıkarıyor. Şimdi 30 cc mama verdim uyudu. Demek ki doymuyor
benim kizim da asla memeyle yteinmiyor. memeyle uyumuyor. illa uzerine mama icecek catlayasiya.. ancak o zaman uyuyor. istahli bebek demek ki seninki de. Memeyi terk etmedigi surece ek mama vermek beni uzmuyor.

Bu bebisleri uyandirmak lazim mi sizce?? nadiren de olsa 4-4.5 saati buluyor uyanmasi o zaman da ben panik oluyorum sekeri duecek diye..Uyusa dert uyumasa dert oluyor bu minikler de bize.. Dun gece de uyumadi hic o zaman da nie uyumuyo diyodum..
Ben bugün hiç ellemedim kendi kendine uyudu uyandı 2.5-3 saat aralıklarla kalktı gece de Max 3-4 saat sürüyor zaten uyuması acıkınca uyanıyor ben uyandırınca da hemen memeyi tutturamiyorum ayiltmak için çok uğraşıyorum o yüzden kendi akışına bıraktım inşallah kötü yapmıyorumdur

Bu bebisleri uyandirmak lazim mi sizce?? nadiren de olsa 4-4.5 saati buluyor uyanmasi o zaman da ben panik oluyorum sekeri duecek diye..Uyusa dert uyumasa dert oluyor bu minikler de bize.. Dun gece de uyumadi hic o zaman da nie uyumuyo diyodum..
Burada biri yazmıştı 3 buçuk saatten sonra şekeri düşermiş. Ben 2 saat dolunca uyanmadıysa uyandırıp emziriyordum. Sarılık olayı da vardı. Şimdi kendi uyanıyor acıkınca. 4-4,5 saat bekleme derim, 12 gün olmuş daha

Ben de bilmiyorum. Uyandirmaya kiyamiyorum ama bir yandan da tabi korku oluyor. Hemsire bana bisi olmaz acikirsa zaten uyanir demisti ama bir de 2 saatte bir emzirme durumu var. sarilik donemini atlattik sanirim artik ama yine de en azindan 3.5 saati gecirmemek lazim gibi.
Sarilik donemimiz gecti gibi ama seker olayina dikkat etmek lazim tabi. Benimki uyanik oldugu surece surekli yiyor ve kaka/cis yapiyor. tika basa doymadan da asla uyumuyor belki o yuzden bazen uzun oluyo uykusu. gazlar baslar yakinda bu uykulari arariz

Ayyyy çok heyecanlandım hadi inşallah Ben yapamadım sen yap
Yaptım yaptım
Korktugum başıma geldi
Cataldan kaldırıp
Sezeryana aldılar
Merve gidio suslenip gidemedim ama
Yanarım ona yanarım
Herseyi cektim
Bide kestirdik iyi mi
Canım evdeysen açılman olduğunu nasıl anladın kontrolünmü vardı?
Canım yazmıştım zati
Sancim vardi bi gece oncede baya
Acilmam olmus
Kontrolum vardi
Benim kayınvalide 15 dk mesafede oturuyor gelmedi ben buraya kendi memleketimden taşınalı 6 ay oldu ve komşuya bıraktım çocukları. ne güzel senin kardeşin varmış
Sagolsunlar kar var gelmeyin sakın dedigim halde
Annemide alıp aninda geldiler
Cok mutlu oldum
Suan hala hastanedeyiz
Annem yanimda
K.valideye sinirrrrr oldum
Benimki hala beni arayip tebrik etmedi
Ogluyla konuştu
@Statusahibi ne yaptın hayırlısıyla doğurdun inşallah
Dogurdum kiz
Sen dogurdun mu bilmiyorum bakim yeni okuyorum
Hayırlısıyla sende kurtuldun ins
Bana da doğurmuştur gibi geliyor. @Statusahibi güzelce yazsin yarın inşallah. Ay biz de doguralim yarın inşallah ya
Oyyy amin ins
Surda hepimiz kurtulalim saglicakla
Ha ha ha aynen boyle olacaksın
Benim birsey istemek hic icimden gelmedi
Sustum bekliyorum bakim ne olacak bisi olacak mi
Hala umidim varsa demek
İstesem yapacak biliyorum
İstedikten sonra da kiymeti yok suan öyle hissediyorum
Benim icin bu dogumda en buyuk hediye bizimke surekli ilgilenmesi

Keske flort ve ilk evlilik zamanlarindaki gibi kalsalar. Evet istemek istemio insan. Hatirlatma diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…