İlk zamanlar normal canım, benim kızımda çok kısa emiyordu. Hatta zorla uyandırıyordum emzirmek içinKızlar merhabalar. Benim oğlum geleli iki gün oluyor. Sütümün yetip yetmediğini anlamıyorum. Doyduğunu nasıl anlarım? Memeyi tutturmakta çok zorlanıyorum zaten. Aldığımda kendi bırakana kadar dokunmuyorum. Kendi de tam boşaltmadan bırakıyor bazen.
Ay ne güzel :) Sağıp verdiğimde o kadar almıyor genelde. Alışma sürecimiz bi geçsin de bu dediğini tekrar deneyeyim olmadı.Memeyi tutabilmesi 1 ayı buldu benim şimdi kendim uğraşmasam bile kendi bulup kancayı takıyor resmen merak etmeyin sizin de öyle olacak sabredin. Pijamamın üstünden bile bulup ağzına takıyor çok açsa bazen tutarkenemmesi de büyüdükçe gelişecek doyana kadar emiyor şimdi genelde. Eğer sütünüzün yetmediğini düşünüyorsanız sağıp verin. 30 cc’nin hepsini alıyorsa doymamıştır memede. Ben ilk meme alıştırması sonrabiberonla besleme şeklinde yaptım
Çok sağ ol canımGozun aydin canimm. Memeyi biraktiktan snr uyuyo mu? Sanirim en onemli kriterlerden biri bu acsa uyumuyoms diyolar
Allah razı olsun canımGözün aydın canım Bi daha ayrılmayın inşallahkendi bırakıyorsa huzursuzluğu yoksa doyuyordur.. Bide memede yutkunma sesini duyuyor musun emdiğini süt geldiğini anlayabiliyor musun
Çok sağ ol canımGözün aydın canım benimki daha yeni yeni iki memeyi birden emmeye başladı, o zmanlar benimki de birini bile bitiremeden uyurdu, merak etme büyüdükçe daha fazla emmeye başlayacak. Hatta bu bebek neden hala meme istiyor diceksin
Bende doymuyor diye triplere girmesemİlk zamanlar normal canım, benim kızımda çok kısa emiyordu. Hatta zorla uyandırıyordum emzirmek için
Max. 2 saatte 1 emzirmeye çalış sen kan şekeri düşmesin. Bunlar iyi günlerinBende doymuyor diye triplere girmesem
Tipik problemÇok sağ ol canımBazen uyuyor ama bugün uyumadı mesela şu an hala uyumuyor
aynisi bana da dendi benim de ayni nedenden yemedi denemek.. Zaten burda oyle bisi yapsam cocuk alerji fln olsa heralde tutuklarlardi beni:)Bu nar suyunu bana da dediler ama bebek doğar doğmaz daha midesine anne sütü ya da mama girmeden bir tane nar tanesinin suyundan damlatırsan bebeğin hiçbir zaman gaz sorunu olmaz dediler ama ben cesaret edemem böyle şeylere Allah korusun nolur nolmaz.
Kızlar benim oğlan bir türlü uyumuyor çıldırıcam artıkAltı temiz, karnı aç değil, gazı da yok ama sürekli mızırdanıyor devamlı emmek istiyor saatlerce uyumuyor. Nereye kadar gidecek sabah 8:30’da kalktı toplasanız 2-3 saat uyumuştur. Ne yapsam olmuyor ben mi anlamıyorum sıkıntısını yoksa doymuyor mu bu çocuk
benim kizim da asla memeyle yteinmiyor. memeyle uyumuyor. illa uzerine mama icecek catlayasiya.. ancak o zaman uyuyor. istahli bebek demek ki seninki de. Memeyi terk etmedigi surece ek mama vermek beni uzmuyor.Memede de huzurlu uyumuyor ki hep bir huzursuzluğu var. Tam uyudu diyorum 2 dakika sonra mıkır mıkır sesler çıkarıyor. Şimdi 30 cc mama verdim uyudu. Demek ki doymuyor
Ben bugün hiç ellemedim kendi kendine uyudu uyandı 2.5-3 saat aralıklarla kalktı gece de Max 3-4 saat sürüyor zaten uyuması acıkınca uyanıyor ben uyandırınca da hemen memeyi tutturamiyorum ayiltmak için çok uğraşıyorum o yüzden kendi akışına bıraktım inşallah kötü yapmıyorumdurBu bebisleri uyandirmak lazim mi sizce?? nadiren de olsa 4-4.5 saati buluyor uyanmasi o zaman da ben panik oluyorum sekeri duecek diye..Uyusa dert uyumasa dert oluyor bu minikler de bize.. Dun gece de uyumadi hic o zaman da nie uyumuyo diyodum..
Yok gaz skntımız cok oldugunda tuvalet falan sıkıntısında bende hem içiyorum grip olduk ıhlamurda verdım valla baktımda ben baya bebegı gerçek hayata alıltırmışımHer gün mü veriyorsun kimyon çayı? Ben kendim içiyorum
Burada biri yazmıştı 3 buçuk saatten sonra şekeri düşermiş. Ben 2 saat dolunca uyanmadıysa uyandırıp emziriyordum. Sarılık olayı da vardı. Şimdi kendi uyanıyor acıkınca. 4-4,5 saat bekleme derim, 12 gün olmuş dahaBu bebisleri uyandirmak lazim mi sizce?? nadiren de olsa 4-4.5 saati buluyor uyanmasi o zaman da ben panik oluyorum sekeri duecek diye..Uyusa dert uyumasa dert oluyor bu minikler de bize.. Dun gece de uyumadi hic o zaman da nie uyumuyo diyodum..
Evet aventınkını aldı benım oğlan 3adet marka denedım bunda kaldık baslıgı meme ucu gbı yumusak oldugundan alıyorEmzik kullanmaya başlayan var mı? Tavsiye eder misniz işe yarıyor mu oyalamada uykuda falan
Ben de bilmiyorum. Uyandirmaya kiyamiyorum ama bir yandan da tabi korku oluyor. Hemsire bana bisi olmaz acikirsa zaten uyanir demisti ama bir de 2 saatte bir emzirme durumu var. sarilik donemini atlattik sanirim artik ama yine de en azindan 3.5 saati gecirmemek lazim gibi.Ben bugün hiç ellemedim kendi kendine uyudu uyandı 2.5-3 saat aralıklarla kalktı gece de Max 3-4 saat sürüyor zaten uyuması acıkınca uyanıyor ben uyandırınca da hemen memeyi tutturamiyorum ayiltmak için çok uğraşıyorum o yüzden kendi akışına bıraktım inşallah kötü yapmıyorumdur
Sarilik donemimiz gecti gibi ama seker olayina dikkat etmek lazim tabi. Benimki uyanik oldugu surece surekli yiyor ve kaka/cis yapiyor. tika basa doymadan da asla uyumuyor belki o yuzden bazen uzun oluyo uykusu. gazlar baslar yakinda bu uykulari ararizBurada biri yazmıştı 3 buçuk saatten sonra şekeri düşermiş. Ben 2 saat dolunca uyanmadıysa uyandırıp emziriyordum. Sarılık olayı da vardı. Şimdi kendi uyanıyor acıkınca. 4-4,5 saat bekleme derim, 12 gün olmuş daha
Yaptım yaptımAyyyy çok heyecanlandım hadi inşallahBen yapamadım sen yap
Canım yazmıştım zatiCanım evdeysen açılman olduğunu nasıl anladın kontrolünmü vardı?
Sagolsunlar kar var gelmeyin sakın dedigim haldeBenim kayınvalide 15 dk mesafede oturuyor gelmedi ben buraya kendi memleketimden taşınalı 6 ay oldu ve komşuya bıraktım çocukları. ne güzel senin kardeşin varmış
Dogurdum kiz@Statusahibi ne yaptın hayırlısıyla doğurdun inşallah
Oyyy amin insBana da doğurmuştur gibi geliyor. @Statusahibi güzelce yazsin yarın inşallah. Ay biz de doguralim yarın inşallah ya
Ha ha ha aynen boyle olacaksınCicek almadi ama daha once istedigim bisi vardi onu aldi. Kafasina vura vura ogreniyolar canim. Istemekten vazgecme. Asaletinden istemeyince kolaylarina gidiyo. Eskiden d.gunu evlilik yildonumu onemsemezdim. Hediye fln beklmezdim kucuk bir iyi ki.dogdun, bir sarilma bile yeter derdim ama baktim.ki ben oyle oldukca iyice gevsedi. Bir d.gunumde kiyameti kopardim. O gun bugundur dikkat eder. Ama hala istedigim seviyeye gelmedi tabi:)
Keske flort ve ilk evlilik zamanlarindaki gibi kalsalar. Evet istemek istemio insan. Hatirlatma diyelimYaptım yaptım
Korktugum başıma geldi
Cataldan kaldırıp
Sezeryana aldılar
Merve gidio suslenip gidemedim ama
Yanarım ona yanarım
Herseyi cektim
Bide kestirdik iyi mi
Canım yazmıştım zati
Sancim vardi bi gece oncede baya
Acilmam olmus
Kontrolum vardi
Sagolsunlar kar var gelmeyin sakın dedigim halde
Annemide alıp aninda geldiler
Cok mutlu oldum
Suan hala hastanedeyiz
Annem yanimda
K.valideye sinirrrrr oldum
Benimki hala beni arayip tebrik etmedi
Ogluyla konuştu
Dogurdum kiz
Sen dogurdun mu bilmiyorum bakim yeni okuyorum
Hayırlısıyla sende kurtuldun ins
Oyyy amin ins
Surda hepimiz kurtulalim saglicakla
Ha ha ha aynen boyle olacaksın
Benim birsey istemek hic icimden gelmedi
Sustum bekliyorum bakim ne olacak bisi olacak mi
Hala umidim varsa demek
İstesem yapacak biliyorum
İstedikten sonra da kiymeti yok suan öyle hissediyorum
Benim icin bu dogumda en buyuk hediye bizimke surekli ilgilenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?