Hiim niye öyle dediki baktım da 3 buçuk üzeri takabilirsiniz yazıyordu.. Trendyolda baktim kangurulad hoşuma gitti slingdense kanguru daha mantıklı sankiBende kanguru var chicco easy fit yenidogan ozelligine sahip ama doktor 3 aydan once koyma dedi sabirla bekliyorum
Bence yok benimki de ne kadar emse bıkmazBu bebeklerin doyma güdüsü var mı? Ne kadar versem hepsini yiyecek gibi geliyor.
Hala verdikleri antibiyotik kremi sürüyor musun?Dikiş yerleri dışında ağrım olmadı benimde . Bence de bir doktorunuza danışın
Aynen ara vermek şart kesinlikle hele çocuğuma güzel bir eğitim kaliteli vakit ayirayim diyorsanikisi aradan çıksın mantığı bana göre değildi ama sürpriz yumurta işte bizimki
Senin güzelmis arası vereceğini vermişsindir zaten büyüğe şimdi okul dönemi sonuçta oyun çağı bitmiş
Benimki sürekli oyun istiyo bu kadar işin arasında da vakit ayırmak gerçekten çok zor kucak iştiyo ilgi istiyo hala bezleniyo yemeğini kendi yiyemiyor say say bitmez
Doyan bebek o esnada uykuya gidiyo canimBu bebeklerin doyma güdüsü var mı? Ne kadar versem hepsini yiyecek gibi geliyor.
Evet kullanıyorum , ilk bir hafta kullanamadim zaten su geçirmez bant vardı doktor ben çıkaracam dedi kapalıydi üstü. Açılınca sürmeye başladım günde 4 kez yazıyor da aklıma ne zaman gelirse o zaman sürüyorum bazen 2 bazen 3Hala verdikleri antibiyotik kremi sürüyor musun?
Doyan bebek o esnada uykuya gidiyo canimbende bazen mama veriyorum 60 hazırladım mesela 40 içip kut gidiyo uykuya
Valla bazen ne versem uyumuyor. Tavı tavını tutmuyor bunların.
Benimki de öyle ikiniyo ikiniyo baya kıvranıyor3 Gunluk tu basladı ac sanıyordum meger gazdanmış buyuk adam gıbı gaz cıkarıyor yazık gece perısan oluyor aglmaktan gobegı den haıfıf kan bulaşıyor body e
Benim kilom zten fazlaydı 85 ile hamile kaldım 91 ile doğuma gittim 57 görmek mi hiç hatırlamıyorum o kiloları bnde 70 75 e razıyım keşke zayiflayabilsemNe güzelll yaa ben de 10 kilo aldım başlangıç kilomdayım şuan ama bi 57 olmak istiyorum emzirmek kilo verdiriyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama benim oğlumun da maşallahı var rahat bırakmıyor bir de doğal bir koşturmaca var evin içinde vericek miyim bakalım
Bnde oldum ama kaburga ağrım yok sırt ağrım ve bel ağrım oluyor ara ara soğuk aldığımda genelde bir doktorunuza danışın istersenixBenim gibi epidural sezeryan olan var mı aceba kaburga ve sırt agrısı. Kaburgama doğum anında aşırı bastırdılar ve uyku uyuyamıyorum nefes alamıyorum başına gelen var mı varsa nasıl geçti ne yaptınız
Bana krem vermediler antibiyotik te bitti krem neden veriliyor kiHala verdikleri antibiyotik kremi sürüyor musun?
Herşey normal bu doğal birşey bastırınca bu normal acır diyor gönderiylrBen oldum ama şuana dek devam eden bi ağrım yok acilen doktorunuzla iletişime geçin bence
Bana madecassol diye bir krem vermişti sabah akşam düzgün kullanmadım aklıma geldikçeBana krem vermediler antibiyotik te bitti krem neden veriliyor ki
Benimki çoğu zaman kusmuğunu bile yutuyorA anemoniasp
Bence duyduklarını anlamıyor bu sipalar hunharca iki memeyi de emiyor sonra ne oluyor hoop fazlalık disari çıkıyor ona rağmen yine meme versem emecek dana
Oyyy masallahMerhaba kızlar, bugün saat 6:05te oğluma kavuştum. Epidural sezeryan oldum biraz zorlu geçti, oğlumu ilk gördüğüm anda şok geçirdim. 3.600 diyordu doktor 2 kg kafası ağzı minicik şok oldum ve ilk doktor bana gösterdiği zaman saolsun suratıma işedi oğlumşuanda hafif sancılarım var ama onu gördükçe geçiyor 40 haftayı tamamladık ama çok minik aşırı çözemedim böyle olan var mı
3750 dogdu canımİlk bir hafta 3 saati geçirmedim uyuyorsa da kaldırdım, bir haftadan sonra da uyuttum kaçta kalkarsa artik
Ertesi gün almıştım ,koruyucu sprey sıktılar. Kaç kg doğmuştu? Kilolu dogduysa daha fazla gr gidiyor genelde.
Ya 250 gram verince 2 gunde24 saat sonra hastanede aldirdilar bana dus
Dogumdan snr kilo vermesi normal hatta olmasi gereken bir durum odem gidiyo. Dogum kilosunun %9 u civarinda veriliyor
Ben de 40 gun oksapar kullanacam 10 gun de varis corabı giy dedılerOyyy masallahbenim dogum hikayem cok trajikomikti ya
Nasil bu kadar fark olabilir yanlış ölçüyor dr un bence
Cok enteresan
3750 dogdu canım
Ben hala yıkanmadım
Cok ağrım oldu ya
Bu gece yıkanacağım ins
Biraz kendime geleyim
Evdeyiz artk
Koruyucu sprey bende de var
Bana oksapar verdi sizede verdi mi bu igneden
Ya 250 gram verince 2 gunde
Digerleri hep almıştı
Dun aksamdan beri veriyorum 4 saatte bir saat basida emzir dedi
İns toparlar
Bacaklarindan bile belli zayıfladığı
Canım varis çorabını niye dedi acabaBen de 40 gun oksapar kullanacam 10 gun de varis corabı giy dedıler
Belki yaştan ve pıhtılaşma yatkınlıgından olabılır canım sebep soylemedı ler ama bacagım da hemen morluklar oldu 10 gun sonra azalmıstı morluklarCanım varis çorabını niye dedi acaba
Bende
Cok fazla ödem var ya kizlar
Kesinlikle
Gecmedi
Normal dogumda 1 gunde iniyirdu yarı yariya
Suan daha cok arttı
Cok zor durumdayim ya
Kiraz sapi filan icsem
Odem arttirici biseyler
Emzirirken bebege zarari olur mu acaba?
Çok teşekkür ederim, inşallah alışır. İlk gün sabah çok güzel emdi, sonra bir vazgeçti. Dünden beri memeye gelince ağlıyor sinirleniyor. Bir yandan sarılıktan da korkuyorum, şimdilik hala hastanedeyiz burada şırınga ile veriyorlar mama arada. Ama evde ne yapsak bilemedim.Gozunuz aydın saglikla büyüsün minik kızMemeyi henüz tutmayı beceremediği ve emme refleksi tam olarak tamamlanmadigi için çenesi yoruluyor ve emmek istemiyor bebekler. Sabırla o istemese bile memeyi vermeye çalışın göğsünüze yatırın güzel şeyler söyleyin sakinlestirin bir tek sizin sesinize aşina şuan Zaman içerisinde alışacaktir bu süreçte sabırlı olmanız vazgecmemeniz gerekiyor
Canım benim ilk bebek ondan cehalet de had safhada tabii. Hangi mamayı veriyorsun ve gaz yaptı mı peki? İnşallah hepimiz sağlıkla büyütelim bebişleri.Once sakin ol inan kor cahiller dahi halledio bi sekilde, icgudusel bazi seyler. Senin zaten 2. Tecrubelisin halledersin. Guzel bir dus al. Bebise meme ver geliyo gelmiyo deme daha erken 3. Gunde yavas basladi benim yavas yavas geldi. Doymazsa qglar agziyla meme arar o zaman ben mama takviye veriyorum. Yardim edecek kimse yok mu?
Aa Ok ben ikinci sandim. Ilklerde hepimiz deli gibi zorlandik sakin olursan her sey cozulur. Merak etme her gecen gun kolaylasacsak zorlasmayacak. Bebisler saglikli olsun yeter ki. Hipp organic kullaniyorum su an memnunum ve Aptamil Conformil de aldim o da gazli bebeklere iyi. Linkleri asagida. Gaz sorunu henuz pek yasamadik ama daha erken 15ten sonra asil macera basliyo. Ama ben emzirirken ve mama verirken sik sik bebegi dik tutup sirtina kucuk kucuk vurarak gazini cikartiyorum ki sonra sanci yapmasin diye. Bazen cikiyor bazen de inatla cikmyor gaz tabi yapacak bir sey yok.Çok teşekkür ederim, inşallah alışır. İlk gün sabah çok güzel emdi, sonra bir vazgeçti. Dünden beri memeye gelince ağlıyor sinirleniyor. Bir yandan sarılıktan da korkuyorum, şimdilik hala hastanedeyiz burada şırınga ile veriyorlar mama arada. Ama evde ne yapsak bilemedim.
Canım benim ilk bebek ondan cehalet de had safhada tabii. Hangi mamayı veriyorsun ve gaz yaptı mı peki? İnşallah hepimiz sağlıkla büyütelim bebişleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?