2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende kanguru var chicco easy fit yenidogan ozelligine sahip ama doktor 3 aydan once koyma dedi sabirla bekliyorum
Hiim niye öyle dediki baktım da 3 buçuk üzeri takabilirsiniz yazıyordu.. Trendyolda baktim kangurulad hoşuma gitti slingdense kanguru daha mantıklı sanki
Elimi kolumu bosaltmam lazım evde benim

Esasen ikisininde avantajı dezavantajı var da yine da az yaş olması beni zorlardi gibi şimdi bile bazen oyun oynayalım diyor vakit oluyor olmuyor çocuk her yaşta çocuk

Hala verdikleri antibiyotik kremi sürüyor musun?
Evet kullanıyorum , ilk bir hafta kullanamadim zaten su geçirmez bant vardı doktor ben çıkaracam dedi kapalıydi üstü. Açılınca sürmeye başladım günde 4 kez yazıyor da aklıma ne zaman gelirse o zaman sürüyorum bazen 2 bazen 3 koşuşturmaktan aklıma gelmiyor

Benim kilom zten fazlaydı 85 ile hamile kaldım 91 ile doğuma gittim 57 görmek mi hiç hatırlamıyorum o kiloları bnde 70 75 e razıyım keşke zayiflayabilsem
Bnde oldum ama kaburga ağrım yok sırt ağrım ve bel ağrım oluyor ara ara soğuk aldığımda genelde bir doktorunuza danışın istersenix
Hala verdikleri antibiyotik kremi sürüyor musun?
Bana krem vermediler antibiyotik te bitti krem neden veriliyor ki

Oyyy masallah benim dogum hikayem cok trajikomikti ya
Nasil bu kadar fark olabilir yanlış ölçüyor dr un bence
Cok enteresan
3750 dogdu canım
Ben hala yıkanmadım
Cok ağrım oldu ya
Bu gece yıkanacağım ins
Biraz kendime geleyim
Evdeyiz artk
Koruyucu sprey bende de var
Bana oksapar verdi sizede verdi mi bu igneden
24 saat sonra hastanede aldirdilar bana dus
Dogumdan snr kilo vermesi normal hatta olmasi gereken bir durum odem gidiyo. Dogum kilosunun %9 u civarinda veriliyor
Ya 250 gram verince 2 gunde
Digerleri hep almıştı
Dun aksamdan beri veriyorum 4 saatte bir saat basida emzir dedi
İns toparlar
Bacaklarindan bile belli zayıfladığı

Ben de 40 gun oksapar kullanacam 10 gun de varis corabı giy dedıler

Ben de 40 gun oksapar kullanacam 10 gun de varis corabı giy dedıler
Canım varis çorabını niye dedi acaba
Bende
Cok fazla ödem var ya kizlar
Kesinlikle
Gecmedi
Normal dogumda 1 gunde iniyirdu yarı yariya
Suan daha cok arttı
Cok zor durumdayim ya
Kiraz sapi filan icsem
Odem arttirici biseyler
Emzirirken bebege zarari olur mu acaba?

Belki yaştan ve pıhtılaşma yatkınlıgından olabılır canım sebep soylemedı ler ama bacagım da hemen morluklar oldu 10 gun sonra azalmıstı morluklar

Çok teşekkür ederim, inşallah alışır. İlk gün sabah çok güzel emdi, sonra bir vazgeçti. Dünden beri memeye gelince ağlıyor sinirleniyor. Bir yandan sarılıktan da korkuyorum, şimdilik hala hastanedeyiz burada şırınga ile veriyorlar mama arada. Ama evde ne yapsak bilemedim.
Canım benim ilk bebek ondan cehalet de had safhada tabii. Hangi mamayı veriyorsun ve gaz yaptı mı peki? İnşallah hepimiz sağlıkla büyütelim bebişleri.

Aa Ok ben ikinci sandim. Ilklerde hepimiz deli gibi zorlandik sakin olursan her sey cozulur. Merak etme her gecen gun kolaylasacsak zorlasmayacak. Bebisler saglikli olsun yeter ki. Hipp organic kullaniyorum su an memnunum ve Aptamil Conformil de aldim o da gazli bebeklere iyi. Linkleri asagida. Gaz sorunu henuz pek yasamadik ama daha erken 15ten sonra asil macera basliyo. Ama ben emzirirken ve mama verirken sik sik bebegi dik tutup sirtina kucuk kucuk vurarak gazini cikartiyorum ki sonra sanci yapmasin diye. Bazen cikiyor bazen de inatla cikmyor gaz tabi yapacak bir sey yok.

conformil-1-bebek-sutu-300-gr-p-2645348

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…