Ben şuanda sağıp veriyorum birazda mecburi Sol memeye tam alismadigi için bosaltamiyor, hâlâ memede uyuyakaliyor tam doymadan bende sağıp veriyorum uykuda besliyorum yani biraz büyüyüp alışana kadar bu şekilde olacak sanırımKizlar dr kontrolunden geldm bebegm 2 cm uzamis fakat 9 gunde 195 gr almis gunluk ortalamasi 22 gram alt sinirdan yukarda ama ortalamadan altta. Dr sagip ver sutunu dedi ama okdr zor ki bi de sut sagmakla ugrasmak zor gelio bunca sey arasnda bi de o
Bu arada gaz sancisi dedigimiz sey aslnda gaz diilmis gaz cikti diye bitmezmis bagirsaklari gelistigi icin karin agrisi yasiyolarmis ondan agliyolarmis snr da huzurlari kactigi icin daha cok agliolarmis boyle kisir dongu oluyoms ondan yine memede susuyolarms
Ben tavsiye vermiştim ama başka söyleyen oldu mu bilmiyorumBen bir de her gun iki kupa kadar kimyon cayi iciyorum faydasi oluyor gibi. Bursan bir arkadas tavsiye etmisti Allah razi olsun:) Ayagimi da usutmemeye calsiiyorum. Ayagimi usutursem bende de hemen gaz oluyor.
Bende owli aldım. Ama sanki karnımın altını almıyor. Sezeryan dikişlerime gelmesin diye bira yukarıdan takıyorum. Bu şekildede belimden yıkarı kayıyor. AnlayamadımOwli aldım ben , doktora sordum geçen kontrolde korse kullanayım mı diye artık baslayabilirsin dedi ondan başladım bilmiyorum ki erken mi değil miama ağrı yapmıyor aksine emzirmeden kaynaklı bel ağrım vardı onu azalttı sadece kullanmaya başladığım ilk gün hiç korse kullanmadığım için gıcık oldum her dakika çıkartıp takıyordum şimdi alıştım
Ben de ilk hafta 10 kg vermisim sonra 2 haftadir sabit;(Ben hala hamile kaldığım kiloya gelemedim, hatta biraz göbeğim kaldı.Artık korse kullanmaya başlayacağım
Ben aşağıya doğru takıyorum alıyor hatta ilk taktigimda sıkamıyordum artık sıkılıyor rahatsız etmeyecek derecede sıkıyorum zamanla alışıyor olabilir mi ki ilk kez kullanıyorum bendeBende owli aldım. Ama sanki karnımın altını almıyor. Sezeryan dikişlerime gelmesin diye bira yukarıdan takıyorum. Bu şekildede belimden yıkarı kayıyor. Anlayamadım
Ben mama kullanmıyorum ama ebe bana holle organic mamayı söylemişti bilen varsa yorum yapabilirBir de mama kullanan annelere sorum olacak .Ben kızımı hem ezmiriyorum hem de mama takviyesi yapıyorum .İlk başlarda sütüm çok azdı .Yetmedi .Sma aldık .Anne sütüne yakın diye .Çok şükür memeyi de bırakmadı mamayı da ama fena gaz yaptı mama.Sma sanırım içeriğini değiştirmiş .Sma Gold yorumları daha iyi görünüyor sanırım optipro da gaz ve kabızlık sorunu çok oluyormuş sanırım .Bebekte bebeğe değişir diyorlar ama hipp aldık .Onda lif var sma da olmayan .Soracağım hipp nasıl?İsteğim memeyi de bırakmasın .Anne sütüne yakın mi ??Sizler ne kullanıyorsunuz ?Benim gibi ikisini bir arada götüren var mı??
Süt olsun diye normal yiyorum yemeğimi, egzersizde yapamıyorum.. Yapabileni tebrik ediyorum. 7 kilo fazlam var o da kalçalarda offBen de ilk hafta 10 kg vermisim sonra 2 haftadir sabit;(
Bebeği emzirmeden önce biraz sağsan, sonra bebişi emzirsen çözüm olurmu acaba, hiç yaşamadım fikir sadeceKızlar benim sütüm tazyikli akmaya başladı ve bebeğim rahatsız oluyor, homurdanıyor, memeyi çekiştiriyor bazen.
bu yüzden kızımda da bir aylıkken meme reddi başlamıştı, bunda da olsun istemiyorum ne yapabilirim bu konuda yaşayan var mı?
Ben uyandırmıyorum kendisi uyanıyor geceleri. Bence uyandırmaya gerek yok 20günden sonraSanki 10 gunden sonra sarilik tehlikesi yoksa uyandirmiyorduk ama bilgisinden emin olan biri yazarsa daha iyi olur.
Bende 2 kere gittimGünaydın bacılar benim oğlan işitme testinde sol kulaktan geçemedi bügün tekrar girecek sonradan geçen varmı içim içimi yedisizde durumlar nasıl
Onlarada sütümden sürmüştüm sonra geçtiler pamuk gibi olduKizlar bebeğimin yüzünde minik minik sivilceler çıktı. Neden bilginiz var mi
Ben 9 kilo vermişim hala 9 kilo fazlam kaldı ya. Çok sinirim bozuk. Nasıl vereceğiz bunlaroKızlar asın bayrakları ben hamile kalmadan önce giydiğim kot pantolona girebildim şuan benden mutlusu olamaz bütün gün üstümden çıkarmıycam
Son 10 dakika saçlarımı yoluyordumKız sakın normal doğuma makyajlı saçın başın yapılı gitme zaten şaftın kaymışa dönüyorsunçıkınca süslenirsin
Alışmasın diye ilk günler hemen emzirip bırakıyordum ama benimkide öyle kucakta hafif sallayınca duruyor ağladığında. Nasıl alışıyorlar hayretGunduz uyanikmi peki? Benimki kolik sancilari disinda uyuyor bazen uyanik kaliyor ama onda da mik mik mutlu degil hayir 1 aylik bebek oyundanda anlamiyor hep aglak he uyuyo diorum ama parcali uyuyor agliyor salliyorum ki nerden alisti bilmiyorum sallayinca susuyor bi tek ( kolda sallama ayakta degil )
Niye yapamayacağını düşünüyorsun? İlk çocuktan sonra hiç yapamadın mı? Mis gibide yapmışsındır. Şimdi aynısı biraz büyüsün çıkarsın her yereKizlar bide benim gibi olan var mi yaa hep sey dusunuyorum mesela markete gidilcek ayy simdi hala icimde olsaydi bende giderdim. Oglumla babasi kar oynamaya dışarı cikio ay karnimda olsaydi bende cikardim yada duşa giricem mesela ay şimdi uyanirsa oylayamazsa esim off karnimda olaydi boyle derdim olmazdi die hayiflaniyorum gebeligimi cok ozluyorum vs sonra allahin gucune gidecek die cok endise ediyorum resmen saglikla dogdu daha ne istiosun die kendime kiziyorum sonra ben 2 cocukla disari tek asla cikamam die uzuluyorum yapanlara gipta ile bakiyorum vs vs yapamazmisim gibi gelio berbat bir pskoloji atamiyorum uzerimden
Evde var ama cesaret edemedim zarar verir mi diyeArkadaslar sari kantaron yagi bebelere birebir..masaj yapin gazi agriyi aliyor
Bizde de var çay ve ılık suyla masaj yapınca geçiyor arada tekrarlıyor yine yapıyorum. Damlayı daha kullanmadımŞu çapak sorunundan hala kurtulamadık.. göz damlası kullandım en fazla 5 gün kullanılıyodu ben 4 gün damlattım hala çapak problemi devam ediyor sizlerde de bu sorun var mı?
Bende 76 ile girsim 67 yaa neden gitmedi ilkinde hemen gitmiştiBende aynı 75 le doguma girdim 60kıloya düştümhedef 50
Bende asla üst üste önermem. 4.5 yaşında büyük ancak yani. Küçük olsa gerçektn huniyi takardım. Şimdi bile kıskanması ilgi beklemesi zorluyr. Küçük olsa birde özbakım ihtiyaçları olacak ohooo çok zor. Hizmetçim bakıcım olsa olurdu amaSana nacizane tavsiyemdir kesinlikle sende 2. Yi istiosan hemen yap hemen aralari acildikca bence daha zor. Oglum 4 yasinda tam rahat rahat cikip gezebildigimizde gece uykulari vs duzene girdiginde cat hamile kaldim simdiki aklim olsa 2.İcin 1. Nin 40 i cikar cikmaz hamile kalir ikiz gibi buyuturdum ki ok 2 tane cok cok zor ama bence boylesi daha zor buyuguyle ilgilenememe duygusu berbat
2 haftadır durdum bende kalacak mı yaa hani emzirmek verdirirdiBen de ilk hafta 10 kg vermisim sonra 2 haftadir sabit;(
Kızımda denemiştim öyle ne kadar sağarsam da tazyikli akmaya devam etmişti, bi de zor oluyor öyle her emzirmeden önce sağmak.Bebeği emzirmeden önce biraz sağsan, sonra bebişi emzirsen çözüm olurmu acaba, hiç yaşamadım fikir sadece
İkincilerde daha zor gidiyormuş kilolar, ilkinde kırkım çıkmadan hepsi gitmiştiBen uyandırmıyorum kendisi uyanıyor geceleri. Bence uyandırmaya gerek yok 20günden sonra
Bende 2 kere gittim
Onlarada sütümden sürmüştüm sonra geçtiler pamuk gibi oldu
Ben 9 kilo vermişim hala 9 kilo fazlam kaldı ya. Çok sinirim bozuk. Nasıl vereceğiz bunlaro
Son 10 dakika saçlarımı yoluyordum
Alışmasın diye ilk günler hemen emzirip bırakıyordum ama benimkide öyle kucakta hafif sallayınca duruyor ağladığında. Nasıl alışıyorlar hayret
Niye yapamayacağını düşünüyorsun? İlk çocuktan sonra hiç yapamadın mı? Mis gibide yapmışsındır. Şimdi aynısı biraz büyüsün çıkarsın her yere
Evde var ama cesaret edemedim zarar verir mi diye
Bizde de var çay ve ılık suyla masaj yapınca geçiyor arada tekrarlıyor yine yapıyorum. Damlayı daha kullanmadım
Bende 76 ile girsim 67 yaa neden gitmedi ilkinde hemen gitmişti
Bende asla üst üste önermem. 4.5 yaşında büyük ancak yani. Küçük olsa gerçektn huniyi takardım. Şimdi bile kıskanması ilgi beklemesi zorluyr. Küçük olsa birde özbakım ihtiyaçları olacak ohooo çok zor. Hizmetçim bakıcım olsa olurdu ama
2 haftadır durdum bende kalacak mı yaa hani emzirmek verdirirdi
Bu sut de gelse dert gelmese dert ya:)Kızımda denemiştim öyle ne kadar sağarsam da tazyikli akmaya devam etmişti, bi de zor oluyor öyle her emzirmeden önce sağmak.
Bende gelemedim 16 kilo aldım zaten 7 si kaldı..Ben hala hamile kaldığım kiloya gelemedim, hatta biraz göbeğim kaldı.Artık korse kullanmaya başlayacağım
Cok fena yaİlk hamılelıgımde oyleydım ellerim ayaklarım yuzum davul gibiydi 10 gune indi ancak bunda sukur odem olmadı ınsallah atlatırsın canım cok yenı daha
Ya masallah bir haftada biraz inse razıyımİlk bir hafta bende içimde bir bebe daha var unutmuşlar diyordumçok şükür şimdi gitti göbek falan şimdi korseyle devam ediyoruz hamile kaldığım kilonun 5 kilo altı hedefim inşallah olur sende 1 hafta 10 gün içinde koşuşturmaca uykusuzluk emzirme derken atarsın ödemi
Yaa angel ins yaÖdem oluyor hatta git gide artıyor sonra hızlı bir şekilde iniyor endişe etme .Suyu bol iç sadece bir kaç güne iner .Kanama da fazla olmuyor sezeryan esnasında bosaltiyorlar zaten çoğunu.
Erken degil yaMerve korse için erken değil mi daha bende kullanmak istiyorum da erken sanki sen hangisini aldın
Tazyikli olduğunu nasıl anladın? Benimde bazen memeyi sıktığımda tek bi terden öyle geliyor acaba öyle mi oluyo?Kızlar benim sütüm tazyikli akmaya başladı ve bebeğim rahatsız oluyor, homurdanıyor, memeyi çekiştiriyor bazen.
bu yüzden kızımda da bir aylıkken meme reddi başlamıştı, bunda da olsun istemiyorum ne yapabilirim bu konuda yaşayan var mı?
Merhaba kızım sarılık olunca bizde mamaya başladık hipp combiotic olanı kullanıyorum kızım baya severek içiyor.Bir de mama kullanan annelere sorum olacak .Ben kızımı hem ezmiriyorum hem de mama takviyesi yapıyorum .İlk başlarda sütüm çok azdı .Yetmedi .Sma aldık .Anne sütüne yakın diye .Çok şükür memeyi de bırakmadı mamayı da ama fena gaz yaptı mama.Sma sanırım içeriğini değiştirmiş .Sma Gold yorumları daha iyi görünüyor sanırım optipro da gaz ve kabızlık sorunu çok oluyormuş sanırım .Bebekte bebeğe değişir diyorlar ama hipp aldık .Onda lif var sma da olmayan .Soracağım hipp nasıl?İsteğim memeyi de bırakmasın .Anne sütüne yakın mi ??Sizler ne kullanıyorsunuz ?Benim gibi ikisini bir arada götüren var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?