2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben şuanda sağıp veriyorum birazda mecburi Sol memeye tam alismadigi için bosaltamiyor, hâlâ memede uyuyakaliyor tam doymadan bende sağıp veriyorum uykuda besliyorum yani biraz büyüyüp alışana kadar bu şekilde olacak sanırım

Bende owli aldım. Ama sanki karnımın altını almıyor. Sezeryan dikişlerime gelmesin diye bira yukarıdan takıyorum. Bu şekildede belimden yıkarı kayıyor. Anlayamadım

Sezaryen olan arkadaşlar. Sezaryen izi kalmaması için ne kullanıyorsunuz? Benim 4 sene önceki sezaryenimin izi kalmıştı. Bu kalmasın istiyorum . Doktorum bepantenin yara izi için olan kremini verdi ama ne kadar yararlı bilemedim. Birde kremi sürünce iç çamaşırına bulaşıyor. Sanki bu şekilde etki etmez gibi geliyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Bende owli aldım. Ama sanki karnımın altını almıyor. Sezeryan dikişlerime gelmesin diye bira yukarıdan takıyorum. Bu şekildede belimden yıkarı kayıyor. Anlayamadım
Ben aşağıya doğru takıyorum alıyor hatta ilk taktigimda sıkamıyordum artık sıkılıyor rahatsız etmeyecek derecede sıkıyorum zamanla alışıyor olabilir mi ki ilk kez kullanıyorum bende

Ben mama kullanmıyorum ama ebe bana holle organic mamayı söylemişti bilen varsa yorum yapabilir

Kızlar benim sütüm tazyikli akmaya başladı ve bebeğim rahatsız oluyor, homurdanıyor, memeyi çekiştiriyor bazen.
bu yüzden kızımda da bir aylıkken meme reddi başlamıştı, bunda da olsun istemiyorum ne yapabilirim bu konuda yaşayan var mı?

Bebeği emzirmeden önce biraz sağsan, sonra bebişi emzirsen çözüm olurmu acaba, hiç yaşamadım fikir sadece

Sanki 10 gunden sonra sarilik tehlikesi yoksa uyandirmiyorduk ama bilgisinden emin olan biri yazarsa daha iyi olur.
Ben uyandırmıyorum kendisi uyanıyor geceleri. Bence uyandırmaya gerek yok 20günden sonra
Günaydın bacılar benim oğlan işitme testinde sol kulaktan geçemedi bügün tekrar girecek sonradan geçen varmı içim içimi yedi sizde durumlar nasıl
Bende 2 kere gittim
Kizlar bebeğimin yüzünde minik minik sivilceler çıktı. Neden bilginiz var mi
Onlarada sütümden sürmüştüm sonra geçtiler pamuk gibi oldu
Kızlar asın bayrakları ben hamile kalmadan önce giydiğim kot pantolona girebildim şuan benden mutlusu olamaz bütün gün üstümden çıkarmıycam
Ben 9 kilo vermişim hala 9 kilo fazlam kaldı ya. Çok sinirim bozuk. Nasıl vereceğiz bunlaro
Kız sakın normal doğuma makyajlı saçın başın yapılı gitme zaten şaftın kaymışa dönüyorsun çıkınca süslenirsin
Son 10 dakika saçlarımı yoluyordum
Alışmasın diye ilk günler hemen emzirip bırakıyordum ama benimkide öyle kucakta hafif sallayınca duruyor ağladığında. Nasıl alışıyorlar hayret
Niye yapamayacağını düşünüyorsun? İlk çocuktan sonra hiç yapamadın mı? Mis gibide yapmışsındır. Şimdi aynısı biraz büyüsün çıkarsın her yere
Arkadaslar sari kantaron yagi bebelere birebir..masaj yapin gazi agriyi aliyor
Evde var ama cesaret edemedim zarar verir mi diye
Şu çapak sorunundan hala kurtulamadık.. göz damlası kullandım en fazla 5 gün kullanılıyodu ben 4 gün damlattım hala çapak problemi devam ediyor sizlerde de bu sorun var mı?
Bizde de var çay ve ılık suyla masaj yapınca geçiyor arada tekrarlıyor yine yapıyorum. Damlayı daha kullanmadım
Bende aynı 75 le doguma girdim 60kıloya düştüm hedef 50
Bende 76 ile girsim 67 yaa neden gitmedi ilkinde hemen gitmişti
Bende asla üst üste önermem. 4.5 yaşında büyük ancak yani. Küçük olsa gerçektn huniyi takardım. Şimdi bile kıskanması ilgi beklemesi zorluyr. Küçük olsa birde özbakım ihtiyaçları olacak ohooo çok zor. Hizmetçim bakıcım olsa olurdu ama
Ben de ilk hafta 10 kg vermisim sonra 2 haftadir sabit;(
2 haftadır durdum bende kalacak mı yaa hani emzirmek verdirirdi

İkincilerde daha zor gidiyormuş kilolar, ilkinde kırkım çıkmadan hepsi gitmişti

Kızımda denemiştim öyle ne kadar sağarsam da tazyikli akmaya devam etmişti, bi de zor oluyor öyle her emzirmeden önce sağmak.
Bu sut de gelse dert gelmese dert ya:)
Tomrisin emzirme notlarinda boyle bi konu vardi sanirim bak istersen bende boyle bi durum olmadigi icin orayi es gectm ama sanki tek meme emzirip bir dahaki emiste yine ayni memeden baslatiyodn. Ayni memeyi ust uste 2 kere emziriodn gbi bisey olabilir

İlk hamılelıgımde oyleydım ellerim ayaklarım yuzum davul gibiydi 10 gune indi ancak bunda sukur odem olmadı ınsallah atlatırsın canım cok yenı daha
Cok fena ya
Digerlerinde normal dogumla
Aninda o gun rahatlardım
Yari yarıya giderdi
Simdi degil gitmek katlandi
Cok fena artik sisecek yeri yok
Tam bir bomba
İns bacım benimkide iner
Ya masallah bir haftada biraz inse razıyım
Mervem citirim biz yaşlandık be ya
Eyle hemen vicit kendini bulamıyor galiba
Ödem oluyor hatta git gide artıyor sonra hızlı bir şekilde iniyor endişe etme .Suyu bol iç sadece bir kaç güne iner .Kanama da fazla olmuyor sezeryan esnasında bosaltiyorlar zaten çoğunu.
Yaa angel ins ya
Cok su iciyorum
Hem sutum artsin diye ama hic faydası olmadi odeme
iner diye umud ediyorum
Felaket yanıyor
Merve korse için erken değil mi daha bende kullanmak istiyorum da erken sanki sen hangisini aldın
Erken degil ya
Sabah cikarken dr um korse takabilirsin demisti
Ben hastaneden cikarken taktım çıktım
Ve korseyle
Resmen daha rahat ettim
Hem sırtımı dik tutuyor
Hem yaram Daha az acıyor
Bakim gecede bunla
Yatarim sanki gibi

Tazyikli olduğunu nasıl anladın? Benimde bazen memeyi sıktığımda tek bi terden öyle geliyor acaba öyle mi oluyo?

Merhaba kızım sarılık olunca bizde mamaya başladık hipp combiotic olanı kullanıyorum kızım baya severek içiyor.
Meme reddi de yaşamadık önce emziriyorum sonra mamayı veriyorum.
Ben doğumdan önce hipp le ilgili güzel yorumlar okuduğum için onu tercih ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…