2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen ara vermek şart kesinlikle hele çocuğuma güzel bir eğitim kaliteli vakit ayirayim diyorsan ikisi aradan çıksın mantığı bana göre değildi ama sürpriz yumurta işte bizimki
Senin güzelmis arası vereceğini vermişsindir zaten büyüğe şimdi okul dönemi sonuçta oyun çağı bitmiş
Benimki sürekli oyun istiyo bu kadar işin arasında da vakit ayırmak gerçekten çok zor kucak iştiyo ilgi istiyo hala bezleniyo yemeğini kendi yiyemiyor say say bitmez

Cnm 45 yetmio bence de ona. Benim ki memelerdej sonra 90 cc iciyor ki sizin gununuz bizdrn ilerde Doktor bana ac olduguni belli ettigi surece ver dedi. 10 cc arttira arttira deneyebilirsin.

Bu 4 günde elinizden ne geliyorsa yapın bol yürüyüş, çömelme egzersizleri, hurma, merdiven in çık falan inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancılarınla olur.
Benimki suniyle oldu, ilki kendi sancılarımla olmuştu o yüzden farkı çok net hissettim. Suni kendi sancılarından daha şiddetli ve aralıksız geliyor, biri biter bitmez diğer sancı başlıyor ama Allahtan kısa sürüyor. Allah yardımcın olsun canım.

Bende doymuyor diye triplere girmesem
Aynı ben. Yanımda kimse yok ama ben kendi kendimi triplere sokuyorum bu çocuk kesin aç diye
Şu çapak sorunundan hala kurtulamadık.. göz damlası kullandım en fazla 5 gün kullanılıyodu ben 4 gün damlattım hala çapak problemi devam ediyor sizlerde de bu sorun var mı?
Bizde de aynı sorun var hastaneden çıkmadan başlamıştı çapak sorunu damla verdi doktor beş gün kullan dedi kullandım o ara geçti bıraktım şimdi yeniden başladı kaynamış ilimis şu pamuk ile siliyorum ben kızımda da olmuştu onun daha çoktu göz yaşı pınar tıkanıklığı mi ne deniyordu bir masajı var onu mutlaka yapın hergun YouTube ye yazın orda çıkar
Bende aynı 75 le doguma girdim 60kıloya düştüm hedef 50
Ben 6 kilo alıp doğum yaptım doğumdan çıkınca 5 i gitmisti bir haftada eski kilomdaydim bugün tartildim +1 daha gitmiş ayy oğlum inşallah zayıflama vesile olur neler yaptım olmuyor veremedim bir turlu

Nasıl o yaşlara getirdi neler neler çekti kimbilir ben daha alisamadim zaten evde annem yada kaynanam olduğu için bi gitsinler bakalım ne yapacam
Hiç kanguru yada sling alan var mı arkadaşlarlar galiba bana gerekecek

Nasıl o yaşlara getirdi neler neler çekti kimbilir ben daha alisamadim zaten evde annem yada kaynanam olduğu için bi gitsinler bakalım ne yapacam
Hiç kanguru yada sling alan var mı arkadaşlarlar galiba bana gerekecek
Bende kanguru var chicco easy fit yenidogan ozelligine sahip ama doktor 3 aydan once koyma dedi sabirla bekliyorum

Ne güzelll yaa ben de 10 kilo aldım başlangıç kilomdayım şuan ama bi 57 olmak istiyorum emzirmek kilo verdiriyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama benim oğlumun da maşallahı var rahat bırakmıyor bir de doğal bir koşturmaca var evin içinde vericek miyim bakalım

Amin canım çok sağol bu söyledıklerını ben uzun zamandır yapıyorum ınankı aşırı hareketlıyım herkes otur bir der artık o denli…Şuanlık hala 2 cm de…Kızımda hastaneye girdiğimde kendı sancılarım vardı ve 4 cm acıklıgım vardı sunıye gerek kalmamıstı…Bunda daha yavaş ilerliyor her bebek farklı demek ki senın yapacagın ekstra bısey yok dedi doktorda…Süreç 2 cm den başlayacak olursa dozunda epidurale sıcak bakıyorum dedi belki ondan faydalanırım bu sefer diyorum kısmet artık…

Benim gibi epidural sezeryan olan var mı aceba kaburga ve sırt agrısı. Kaburgama doğum anında aşırı bastırdılar ve uyku uyuyamıyorum nefes alamıyorum başına gelen var mı varsa nasıl geçti ne yaptınız

Ben oldum ama şuana dek devam eden bi ağrım yok acilen doktorunuzla iletişime geçin bence

Dikiş yerleri dışında ağrım olmadı benimde . Bence de bir doktorunuza danışın

Merdiven inip çıkmak en etkilisi bence. Bi de çömelme egzersizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…