2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sabah 10 buçukta uyandı. Daha yeni uykuya dalabildi. Emzirirken memede uyuduğu var sadece.
Şimdi ben bunu kaldırayım mı yazık hiç uyumadı 26 günlük oldu. 5-6 saat yatırıyım mı

Kan sulandırci vermiş neden acaba
Kanaman nasıl

Tamam canım çok teşekkür ederim bilgiler için. Hepimiz sağlıkla, kolayca büyütelim minnoşları.

İns kankim bugun biraz daha şükür iyi gibi
Hayırlı olsun canım
Bol bol emzircez saat başı
Gelecek ins
Kızlar bende pazartesi sabah 8 buçukta doğum yaptım.
Gözünüz Aydın bacım
Kız Merve prenses gibi gitti Neyse hayırlısı olsun . Bende senden eksik gitmem merak etme günümü bekliyorum gelsin diye

Kızlar asın bayrakları ben hamile kalmadan önce giydiğim kot pantolona girebildim şuan benden mutlusu olamaz bütün gün üstümden çıkarmıycam
Bayılajaaaam
Masallah kankime
Ben tam yarmagül gibin
Kaynanamhil görmeden biraz gitse bari
Su odemlerim
En azindan

İnşallah olmaz öyle bişey de düşünsene senide @Statusahibi gibi cataldan alıp sezeryanla doğurtuyorlar
Kiz sus Allah korusun
Kız sakın normal doğuma makyajlı saçın başın yapılı gitme zaten şaftın kaymışa dönüyorsun çıkınca süslenirsin
ha ha ha
Ne bi kalemle girdim
O bile akmak uzereydi
Firuze oldu olacak gel 2 şubatta doğuralım napalım namımız yürüsün
Kiz sende mi dogurmadin hala
Allahim
Ya rabbim kurtarsın hepinizi
Hepinize dua ettim sanci aninda

Belki yaştan ve pıhtılaşma yatkınlıgından olabılır canım sebep soylemedı ler ama bacagım da hemen morluklar oldu 10 gun sonra azalmıstı morluklar
Ya bende de kilo , yas covid gecmisi hepsi birarada ondan verdi galiba iğneyi 5 gun verdi bana
Ödemler beni aşırı zorluyor
Sunlar biraz inse rahat edeceğim

@Statusahibi
Hamilelikte hiç ödemim olmadı. Sezaryenden sonra 10 gün ayaklarım davul gibi şişti.yukarıda tuttum hep.
Bir de hastaneye git gel yürüdüm o şekilde geçti, sanırım hareket istiyor.

Sezaryenden sonra hele ki epidural olduysanız ödem oluyor. Lohusalık ödemi dedi doktorum benim ayaklarım ellerim öyle bi şişmişti ki 2 hafta sonra geçti sonra şükür

Sabah 10 buçukta uyandı. Daha yeni uykuya dalabildi. Emzirirken memede uyuduğu var sadece.
Şimdi ben bunu kaldırayım mı yazık hiç uyumadı 26 günlük oldu. 5-6 saat yatırıyım mı
Uyudugu kadar uyusun bence asla elleme ki doktorda elleme uyusun dio... Gunah kac saat ayakta kalmis oyle benimkide dalgin uyumuyor kesik kesik ama fulde ayakta degil

Kizlar benim sezaryan yerimde hafif açılma var sanki ya da enfeksiyon bilmiyorum .Burada dışarı da cikilmiyor kardan .Gidemedim doktora .Benim kızım çok kıskanıyor sürekli kucagimdaydi sanırım ondan .Akıntı ,kanama falan yok ama çok çok küçük bir yer açılmış sanki ara ara sızlıyor .Umarım sorun olmaz .

Ya bende de kilo , yas covid gecmisi hepsi birarada ondan verdi galiba iğneyi 5 gun verdi bana
Ödemler beni aşırı zorluyor
Sunlar biraz inse rahat edeceğim
İlk hamılelıgımde oyleydım ellerim ayaklarım yuzum davul gibiydi 10 gune indi ancak bunda sukur odem olmadı ınsallah atlatırsın canım cok yenı daha

İlk bir hafta bende içimde bir bebe daha var unutmuşlar diyordum çok şükür şimdi gitti göbek falan şimdi korseyle devam ediyoruz hamile kaldığım kilonun 5 kilo altı hedefim inşallah olur sende 1 hafta 10 gün içinde koşuşturmaca uykusuzluk emzirme derken atarsın ödemi

Ödem oluyor hatta git gide artıyor sonra hızlı bir şekilde iniyor endişe etme .Suyu bol iç sadece bir kaç güne iner .Kanama da fazla olmuyor sezeryan esnasında bosaltiyorlar zaten çoğunu.

Merve korse için erken değil mi daha bende kullanmak istiyorum da erken sanki sen hangisini aldın

Bir de mama kullanan annelere sorum olacak .Ben kızımı hem ezmiriyorum hem de mama takviyesi yapıyorum .İlk başlarda sütüm çok azdı .Yetmedi .Sma aldık .Anne sütüne yakın diye .Çok şükür memeyi de bırakmadı mamayı da ama fena gaz yaptı mama.Sma sanırım içeriğini değiştirmiş .Sma Gold yorumları daha iyi görünüyor sanırım optipro da gaz ve kabızlık sorunu çok oluyormuş sanırım .Bebekte bebeğe değişir diyorlar ama hipp aldık .Onda lif var sma da olmayan .Soracağım hipp nasıl?İsteğim memeyi de bırakmasın .Anne sütüne yakın mi ??Sizler ne kullanıyorsunuz ?Benim gibi ikisini bir arada götüren var mı??

Merve korse için erken değil mi daha bende kullanmak istiyorum da erken sanki sen hangisini aldın
Owli aldım ben , doktora sordum geçen kontrolde korse kullanayım mı diye artık baslayabilirsin dedi ondan başladım bilmiyorum ki erken mi değil mi ama ağrı yapmıyor aksine emzirmeden kaynaklı bel ağrım vardı onu azalttı sadece kullanmaya başladığım ilk gün hiç korse kullanmadığım için gıcık oldum her dakika çıkartıp takıyordum şimdi alıştım

Humana kullanıyorum ben günde 1 defa geri kalanları hep emziriyorum yada süt sağıp besliyorum ikisini de seviyor şuan . Bende hipp organic combiotic olanı kullanmak istiyordum ama ebe humana aldirtti hastanedeyken ona devam ediyorum şuan

Benim kızım alttan gaz çıkaramayınca kakasınıda yapamıyor, ıkınıp duruyor. Kakasını gazla birlikte yapıyor yani. Sizde de öyle mi? Diyorum yine yapamadı gaz sancısı var. Sabahları huzursuz özellikle, normal de akşam çok gazlı olurlar.
Kaçıncı yüzyıldayız şu işe bir çare bulsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…