Kan sulandırci vermiş neden acabaOyyy masallahbenim dogum hikayem cok trajikomikti ya
Nasil bu kadar fark olabilir yanlış ölçüyor dr un bence
Cok enteresan
3750 dogdu canım
Ben hala yıkanmadım
Cok ağrım oldu ya
Bu gece yıkanacağım ins
Biraz kendime geleyim
Evdeyiz artk
Koruyucu sprey bende de var
Bana oksapar verdi sizede verdi mi bu igneden
Ya 250 gram verince 2 gunde
Digerleri hep almıştı
Dun aksamdan beri veriyorum 4 saatte bir saat basida emzir dedi
İns toparlar
Bacaklarindan bile belli zayıfladığı
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgiler için. Hepimiz sağlıkla, kolayca büyütelim minnoşları.Aa Ok ben ikinci sandim. Ilklerde hepimiz deli gibi zorlandik sakin olursan her sey cozulur. Merak etme her gecen gun kolaylasacsak zorlasmayacak. Bebisler saglikli olsun yeter ki. Hipp organic kullaniyorum su an memnunum ve Aptamil Conformil de aldim o da gazli bebeklere iyi. Linkleri asagida. Gaz sorunu henuz pek yasamadik ama daha erken 15ten sonra asil macera basliyo. Ama ben emzirirken ve mama verirken sik sik bebegi dik tutup sirtina kucuk kucuk vurarak gazini cikartiyorum ki sonra sanci yapmasin diye. Bazen cikiyor bazen de inatla cikmyor gaz tabi yapacak bir sey yok.
conformil-1-bebek-sutu-300-gr-p-2645348Hipp 1 Organik Bebek Sütü 600 Gr - Fiyatı, Yorumları
Hipp 1 Organik Bebek Sütü 600 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İns kankim bugun biraz daha şükür iyi gibiYaa kokoşlukta yanlız bıraktın beni aşk olsun
Gelir gelir kankim ,emzir sen bol bol stres yapma mama da ver arada şekeri düşmesin eve geçince sütün toparlayacak inan
Eve gider gitmezyani doğumdan 24 saat sonra su gecirmez bant vardı hemen yikandim. Ödem atıyor bebişin vücut normal bence
Hayırlı olsun canımÇok şükür ulaştık kızlar. Aşırı gerginlikti ama kgm, ibb, 112 hiçbirine ulaşamayınca kendi arabamızla çıktık kör topal, çok şükür sorunsuz ulaştık. Dün sabah 7:30da sezeryan olup kızıma kavuştum ben de şükür. Ama doğduğunda üç kez emdi, sonra akşama doğru emmeyi bıraktı. Ağlama krizine giriyor meme verdiğimde ve asla emmiyor. Öyle olunca hemşireler mama verdiler akşam ve gece iki kez. Bugün sanırım çıkarırlar hastaneden bakalım evde bir başımıza ne yapacağız. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, tavsiyesi olan var mı acaba?
Gözünüz Aydın bacımKızlar bende pazartesi sabah 8 buçukta doğum yaptım.
Kız Merve prenses gibi gittiNeyse hayırlısı olsun . Bende senden eksik gitmem merak etme günümü bekliyorum gelsin diye
BayılajaaaamKızlar asın bayrakları ben hamile kalmadan önce giydiğim kot pantolona girebildim şuan benden mutlusu olamaz bütün gün üstümden çıkarmıycam
Kiz sus Allah korusunİnşallah olmaz öyle bişey de düşünsene senide @Statusahibi gibi cataldan alıp sezeryanla doğurtuyorlar
Kız sakın normal doğuma makyajlı saçın başın yapılı gitme zaten şaftın kaymışa dönüyorsunçıkınca süslenirsin
Kiz sende mi dogurmadin halaFiruze oldu olacak gel 2 şubatta doğuralım napalım namımız yürüsün
Ya bende de kilo , yas covid gecmisi hepsi biraradaBelki yaştan ve pıhtılaşma yatkınlıgından olabılır canım sebep soylemedı ler ama bacagım da hemen morluklar oldu 10 gun sonra azalmıstı morluklar
KanamamKan sulandırci vermiş neden acaba
Kanaman nasıl
Uyudugu kadar uyusun bence asla elleme ki doktorda elleme uyusun dio... Gunah kac saat ayakta kalmis oyleSabah 10 buçukta uyandı. Daha yeni uykuya dalabildi. Emzirirken memede uyuduğu var sadece.
Şimdi ben bunu kaldırayım mı yazık hiç uyumadı 26 günlük oldu. 5-6 saat yatırıyım mı
Ayy ben iki bebeyle aksm nasıl oluyor bilmiyorum ..Bakamadım hiç buralara .Biz de her şey yolunda .Ben de bir konuda danışmak üzere yazicaktim .
İlk hamılelıgımde oyleydım ellerim ayaklarım yuzum davul gibiydi 10 gune indi ancak bunda sukur odem olmadı ınsallah atlatırsın canım cok yenı dahaYa bende de kilo , yas covid gecmisi hepsi biraradaondan verdi galiba iğneyi 5 gun verdi bana
Ödemler beni aşırı zorluyor
Sunlar biraz inse rahat edeceğim
İlk bir hafta bende içimde bir bebe daha var unutmuşlar diyordumİns kankim bugun biraz daha şükür iyi gibi
Hayırlı olsun canım
Bol bol emzircez saat başı
Gelecek ins
Gözünüz Aydın bacım
Bayılajaaaam
Masallah kankime
Ben tam yarmagül gibin
Kaynanamhil görmeden biraz gitse bari
Su odemlerim
En azindan
Kiz sus Allah korusun
ha ha ha
Ne bi kalemle girdim
O bile akmak uzereydi
Kiz sende mi dogurmadin hala
Allahim
Ya rabbim kurtarsın hepinizi
Hepinize dua ettim sanci aninda
Canım varis çorabını niye dedi acaba
Bende
Cok fazla ödem var ya kizlar
Kesinlikle
Gecmedi
Normal dogumda 1 gunde iniyirdu yarı yariya
Suan daha cok arttı
Cok zor durumdayim ya
Kiraz sapi filan icsem
Odem arttirici biseyler
Emzirirken bebege zarari olur mu acaba?
İlk bir hafta bende içimde bir bebe daha var unutmuşlar diyordumçok şükür şimdi gitti göbek falan şimdi korseyle devam ediyoruz hamile kaldığım kilonun 5 kilo altı hedefim inşallah olur sende 1 hafta 10 gün içinde koşuşturmaca uykusuzluk emzirme derken atarsın ödemi
Merve korse için erken değil mi daha bende kullanmak istiyorum da erken sanki sen hangisini aldınİlk bir hafta bende içimde bir bebe daha var unutmuşlar diyordumçok şükür şimdi gitti göbek falan şimdi korseyle devam ediyoruz hamile kaldığım kilonun 5 kilo altı hedefim inşallah olur sende 1 hafta 10 gün içinde koşuşturmaca uykusuzluk emzirme derken atarsın ödemi
Owli aldım ben , doktora sordum geçen kontrolde korse kullanayım mı diye artık baslayabilirsin dedi ondan başladım bilmiyorum ki erken mi değil miMerve korse için erken değil mi daha bende kullanmak istiyorum da erken sanki sen hangisini aldın
Humana kullanıyorum ben günde 1 defa geri kalanları hep emziriyorum yada süt sağıp besliyorum ikisini de seviyor şuan . Bende hipp organic combiotic olanı kullanmak istiyordum ama ebe humana aldirtti hastanedeyken ona devam ediyorum şuanBir de mama kullanan annelere sorum olacak .Ben kızımı hem ezmiriyorum hem de mama takviyesi yapıyorum .İlk başlarda sütüm çok azdı .Yetmedi .Sma aldık .Anne sütüne yakın diye .Çok şükür memeyi de bırakmadı mamayı da ama fena gaz yaptı mama.Sma sanırım içeriğini değiştirmiş .Sma Gold yorumları daha iyi görünüyor sanırım optipro da gaz ve kabızlık sorunu çok oluyormuş sanırım .Bebekte bebeğe değişir diyorlar ama hipp aldık .Onda lif var sma da olmayan .Soracağım hipp nasıl?İsteğim memeyi de bırakmasın .Anne sütüne yakın mi ??Sizler ne kullanıyorsunuz ?Benim gibi ikisini bir arada götüren var mı??
Benim kızım alttan gaz çıkaramayınca kakasınıda yapamıyor, ıkınıp duruyor. Kakasını gazla birlikte yapıyor yani. Sizde de öyle mi? Diyorum yine yapamadı gaz sancısı var. Sabahları huzursuz özellikle, normal de akşam çok gazlı olurlar.Kizlar dr kontrolunden geldm bebegm 2 cm uzamis fakat 9 gunde 195 gr almis gunluk ortalamasi 22 gram alt sinirdan yukarda ama ortalamadan altta. Dr sagip ver sutunu dedi ama okdr zor ki bi de sut sagmakla ugrasmak zor gelio bunca sey arasnda bi de o
Bu arada gaz sancisi dedigimiz sey aslnda gaz diilmis gaz cikti diye bitmezmis bagirsaklari gelistigi icin karin agrisi yasiyolarmis ondan agliyolarmis snr da huzurlari kactigi icin daha cok agliolarmis boyle kisir dongu oluyoms ondan yine memede susuyolarms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?