bizim bayağı çapaklıydı dr a foto attımŞu çapak sorunundan hala kurtulamadık.. göz damlası kullandım en fazla 5 gün kullanılıyodu ben 4 gün damlattım hala çapak problemi devam ediyor sizlerde de bu sorun var mı?
Hastane pcr istedi doğum öncesi ellerinde olsun diye vermeye gittim doktor tekrar bakalım dedi açıklığım aynı artmamış…Aslında sancılar var çok ağrılı olmasada hissediyorum…Kilosunu ve kafa çapını fazla verdi doktorum kızımda da tam tutturmuştu…Haftasonu gelmezse en geç pazartesi suni ile başlatırım doğumu daha fazla beklemem dedi…Aynı bedende son 4 günümüz mü şimdi kabullenemedim bu durumuAynen şurda ne kaldı ki bir gururumuz olsun bare
Bende Q Queen of the North dan esinlendimama sadece göz makyajı yaptım fondöten bile sürmedim yavruma bulaşmasın diye sanarsin 40 kere doğurdum birde bunları düşündüm
Benımkilerinde 7 yaş olcak kesınlıkle sana katılıyorum daha evvel düşünemedim bile ki şuam bile psıkolojık zorlukları olcak eminim el bebek gül bebek büyüdü kızım bütün ilgi üzerindeydi kafa olarak hazırladık ama daha evvel olsa muhtemel bambaşka şeyler beklerdi biziBuna katilmiyorum B Bade1115 sor bakalım kolay mı
7.5 yaş fark var bizde epey ara verdim ama zor olmuyor, zira uykusu gelince kendi yatıyor sorumluluklarını yerine getiriyor kendi işini kendi gördüğü için zorlanmiyorum ama küçük olsa zorlanırdim şahsen.
Tek derdimiz ödev takibi onu da babayla ortak yapıyoruz kim bostaysa
Benim ilk doğum suniyle olmuştu kısa sürdü doğum ama sancılar çok sıktı o yüzden sadece nefes almaya vakit olmuyoHastane pcr istedi doğum öncesi ellerinde olsun diye vermeye gittim doktor tekrar bakalım dedi açıklığım aynı artmamış…Aslında sancılar var çok ağrılı olmasada hissediyorum…Kilosunu ve kafa çapını fazla verdi doktorum kızımda da tam tutturmuştu…Haftasonu gelmezse en geç pazartesi suni ile başlatırım doğumu daha fazla beklemem dedi…Aynı bedende son 4 günümüz mü şimdi kabullenemedim bu durumuDoğumu suni ile başlayanlar bi ses verin ya nasıldı süreç
Henüz tartilmadim ben ama gözle görülür bi değişim var Merak ettim valla kaç kilo olmuşumBende aynı 75 le doguma girdim 60kıloya düştümhedef 50
Evett ilerde anaları gibi kokoş olsunlar süslü püslü güzel kızçeler olsunlarKızçelerimiz bizi bakımlı gördü bak ne güzel
Wala bence boylesi daha zor gibi gelio ama tabi o surecide yasamadim acikcasi tulperdeninde dedigi gibi bekara kari bosamak kolay geliyor olabilirTam hamilelikten kurtulmuşken tekrar o süreci yaşamak yorucu gelmez mi
Iyide birinci bebeğin emzirme konusu var hamilelik var insanı zorluyor doğum var ayrı kalıyorsun. Her türlü büyükle ilgilenememe olacak malesefSana nacizane tavsiyemdir kesinlikle sende 2. Yi istiosan hemen yap hemen aralari acildikca bence daha zor. Oglum 4 yasinda tam rahat rahat cikip gezebildigimizde gece uykulari vs duzene girdiginde cat hamile kaldim simdiki aklim olsa 2.İcin 1. Nin 40 i cikar cikmaz hamile kalir ikiz gibi buyuturdum ki ok 2 tane cok cok zor ama bence boylesi daha zor buyuguyle ilgilenememe duygusu berbat
Tandem yapan cok anne var wala ...Iyide birinci bebeğin emzirme konusu var hamilelik var insanı zorluyor doğum var ayrı kalıyorsun. Her türlü büyükle ilgilenememe olacak malesef
4 yaş arayi hep pedagoglar öneriyor en iyi Aralıkmis guya,bide bi çocuğunun en önemli dönemi 0_3 yaş o dönemi tek anneyle atlatmak gerekiyo.
Sonuç olarak herturlu bebek bakımı 2.çocuk zor Allah kolaylık versin herkese
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum o zamanlar cesaret edemedim ama şu an kızım 4 yaşında oğlan da 3 yaşında olsaydı ohh beraber oynuyor olurlardı
Şu an tam rahata alıştım hadi her şeyi bi da sar baştan yaşamak gerçekten çok zor.
3.yü isteseydim hemen yapardım
Hoş bekara karı boşamak kolaymışbelki öyle yapsaydık şu an sakın araları az olmasın diye tavsiye veriyor da olabilirdik.
Bence bebekler gelisik bagirsakla dogmalilarKizlar dr kontrolunden geldm bebegm 2 cm uzamis fakat 9 gunde 195 gr almis gunluk ortalamasi 22 gram alt sinirdan yukarda ama ortalamadan altta. Dr sagip ver sutunu dedi ama okdr zor ki bi de sut sagmakla ugrasmak zor gelio bunca sey arasnda bi de o
Bu arada gaz sancisi dedigimiz sey aslnda gaz diilmis gaz cikti diye bitmezmis bagirsaklari gelistigi icin karin agrisi yasiyolarmis ondan agliyolarmis snr da huzurlari kactigi icin daha cok agliolarmis boyle kisir dongu oluyoms ondan yine memede susuyolarms
Benimkide aynı şimdiden başladı ikinci çocuk muhabbetineBen daha doğurmadan eşim 2. Çocuğun planlarını yapıyordu, hala işittiriyor. Büyüyünce olsa eyvallah 1 sene arayla olsun istiyor. Belki vazgeçer bu kadar erken istemez. Öff darlandım valla. Allah kolaylık versin sana da
Kendini suclama yahu insanlik hali. Bisi olmaz bebise merak etme. Sakin ol.sen sakin olursN her sey guzel olurKızlar günaydın o kadar kötüyüm ki büyük kızım hasta dün ateşlendi bütün gün ateşi vardı gece de bir türlü uyuyamadı ateşi düşmedi oğlumu en son 1de emzirdim kızın ateşi vardı sayikliyordu uyandırdım yanıma aldım bir bucuktu yattım alarm kurdum 4 e alarmı duymamisim yorgunluktan bir uyandım 6, ya gelion saat oğlum da hiç uyanıp ağlamıyor sağ olsun mikirdan ma sesine uyandım kahroldum sabah 6 dan beri agliyorum yetisemiyorum ikisine bakamıyorum iyi bir anne değilim sanırım yapamicamkimse de yok eşim dün 4 te işten çıktı gece 12de eve geldi resmen yürüyerek geldi adam yollar yüzünden maf oldum ben napcam nolur akıl verin oğluma bu kadar uzun süre aç bişey olmamıştır olmaz dimi 6 dan beri saat başı emziriorum
Gozunuz aydin canim sagliklq buyutunMerhaba kızlar, bugün saat 6:05te oğluma kavuştum. Epidural sezeryan oldum biraz zorlu geçti, oğlumu ilk gördüğüm anda şok geçirdim. 3.600 diyordu doktor 2 kg kafası ağzı minicik şok oldum ve ilk doktor bana gösterdiği zaman saolsun suratıma işedi oğlumşuanda hafif sancılarım var ama onu gördükçe geçiyor 40 haftayı tamamladık ama çok minik aşırı çözemedim böyle olan var mı
Once sakin ol inan kor cahiller dahi halledio bi sekilde, icgudusel bazi seyler. Senin zaten 2. Tecrubelisin halledersin. Guzel bir dus al. Bebise meme ver geliyo gelmiyo deme daha erken 3. Gunde yavas basladi benim yavas yavas geldi. Doymazsa qglar agziyla meme arar o zaman ben mama takviye veriyorum. Yardim edecek kimse yok mu?Çok şükür ulaştık kızlar. Aşırı gerginlikti ama kgm, ibb, 112 hiçbirine ulaşamayınca kendi arabamızla çıktık kör topal, çok şükür sorunsuz ulaştık. Dün sabah 7:30da sezeryan olup kızıma kavuştum ben de şükür. Ama doğduğunda üç kez emdi, sonra akşama doğru emmeyi bıraktı. Ağlama krizine giriyor meme verdiğimde ve asla emmiyor. Öyle olunca hemşireler mama verdiler akşam ve gece iki kez. Bugün sanırım çıkarırlar hastaneden bakalım evde bir başımıza ne yapacağız. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum, tavsiyesi olan var mı acaba?
Actir kesin. Oyle yapiyo benimki de doymadan uyumaz.Öyle tabi bak yine bu gece de alarm kurdum 3,5 saate kendi uyanmazsa uyanayim diye 3 saatte uyandıakıllı bıdık bunlar acıkınca hemen uyanıyorlar yanlız bu sefer ne kadar açsa 70 ml sagilmis sütüm vardı onu verdim maşallah bitirdi hala meme istiyor aç mı şimdi bu bebe
Benimkide aynı şimdiden başladı ikinci çocuk muhabbetinedaha ağrı sızı içindeyken ikinci çocuk muhabbetini duymak insanı çileden çıkarıyor gerçekten. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş bizimkiler de o hesap . Allah eksikliğini göstermesin yavrularımızın ama hamilelik ayrı zordu doğum ayrı zordu ikinciyi uzun süre düşünemem bende
U hey bana 3 diyorlarne kadar çocuk dogurursam dogurayim milleti doyuramam ben
İnşallah zamanında gelirde suni almaya gerek kalmaz bende bu durumdan korkmaya başladım . Benim doktorum şimdilik bişey demedi. Kayınvalidem bizde kalıyor arayanlara günü geldi bekliyoruz Cuma günü kontrolü var eğer hala gelmezse artık doktor suni ilemi başlatır bilemiyorum inşallah sezeryan olmaz diye söylüyor o dedikçe benim canım sıkılıyor ister istemez. İnşallah gerek kalmazHastane pcr istedi doğum öncesi ellerinde olsun diye vermeye gittim doktor tekrar bakalım dedi açıklığım aynı artmamış…Aslında sancılar var çok ağrılı olmasada hissediyorum…Kilosunu ve kafa çapını fazla verdi doktorum kızımda da tam tutturmuştu…Haftasonu gelmezse en geç pazartesi suni ile başlatırım doğumu daha fazla beklemem dedi…Aynı bedende son 4 günümüz mü şimdi kabullenemedim bu durumuDoğumu suni ile başlayanlar bi ses verin ya nasıldı süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?