Elinle sıkınca fışkırıyor.Tazyikli olduğunu nasıl anladın? Benimde bazen memeyi sıktığımda tek bi terden öyle geliyor acaba öyle mi oluyo?
Owli aldım ben , doktora sordum geçen kontrolde korse kullanayım mı diye artık baslayabilirsin dedi ondan başladım bilmiyorum ki erken mi değil miama ağrı yapmıyor aksine emzirmeden kaynaklı bel ağrım vardı onu azalttı sadece kullanmaya başladığım ilk gün hiç korse kullanmadığım için gıcık oldum her dakika çıkartıp takıyordum şimdi alıştım
Sezaryen olan arkadaşlar. Sezaryen izi kalmaması için ne kullanıyorsunuz? Benim 4 sene önceki sezaryenimin izi kalmıştı. Bu kalmasın istiyorum . Doktorum bepantenin yara izi için olan kremini verdi ama ne kadar yararlı bilemedim. Birde kremi sürünce iç çamaşırına bulaşıyor. Sanki bu şekilde etki etmez gibi geliyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
İnşallah atarsın hemencecik daha ikinci üçüncü gün anestezinin de etkisi vardır illaki onlarda gidince hızlıca verirsin inşallah kankimCok fena ya
Digerlerinde normal dogumla
Aninda o gun rahatlardım
Yari yarıya giderdi
Simdi degil gitmek katlandi
Cok fena artik sisecek yeri yok
Tam bir bomba
İns bacım benimkide iner
Ya masallah bir haftada biraz inse razıyım
Mervem citirim biz yaşlandık be ya
Eyle hemen vicit kendini bulamıyor galiba
Yaa angel ins ya
Cok su iciyorum
Hem sutum artsin diye ama hic faydası olmadi odeme
iner diye umud ediyorum
Felaket yanıyor
Erken degil ya
Sabah cikarken dr um korse takabilirsin demisti
Ben hastaneden cikarken taktım çıktım
Ve korseyle
Resmen daha rahat ettim
Hem sırtımı dik tutuyor
Hem yaram Daha az acıyor
Bakim gecede bunla
Yatarim sanki gibi
Açmadıysan değiştir istersen , gaz ve kabızlık problemi varmışKızlar hip almak istiyordum
Esim e bebekteyien aradi kalmamis
Sma optipro almis
Bu mamayi kullanan var mi
Hip iyiydi sevmisti
Gunde 2 kez filan veriyorum
Şimdilik
Sma
Kullanan var mi aranizda degistirsem mi?
Bir de mama kullanan annelere sorum olacak .Ben kızımı hem ezmiriyorum hem de mama takviyesi yapıyorum .İlk başlarda sütüm çok azdı .Yetmedi .Sma aldık .Anne sütüne yakın diye .Çok şükür memeyi de bırakmadı mamayı da ama fena gaz yaptı mama.Sma sanırım içeriğini değiştirmiş .Sma Gold yorumları daha iyi görünüyor sanırım optipro da gaz ve kabızlık sorunu çok oluyormuş sanırım .Bebekte bebeğe değişir diyorlar ama hipp aldık .Onda lif var sma da olmayan .Soracağım hipp nasıl?İsteğim memeyi de bırakmasın .Anne sütüne yakın mi ??Sizler ne kullanıyorsunuz ?Benim gibi ikisini bir arada götüren var mı??
Göğsünü makas şeklinde tutarak sütun akış hızıni azaltabilirsin anlatabildim mi bilmiyorumKızlar benim sütüm tazyikli akmaya başladı ve bebeğim rahatsız oluyor, homurdanıyor, memeyi çekiştiriyor bazen.
bu yüzden kızımda da bir aylıkken meme reddi başlamıştı, bunda da olsun istemiyorum ne yapabilirim bu konuda yaşayan var mı?
Bunu cok yazmışlar kanki kafami karıştırdıAçmadıysan değiştir istersen , gaz ve kabızlık problemi varmış
Sizde de hip mi kabizlik yaptıHipp kullandık biz doğduklarında kabız yaptı sma ya geçtik biraz da onu denicez mamalar genel olarak kabız yapıyor ama bizim doktor manasına bi çay kaşığı zeytin yağı atabilirsin dedi
Benim kızım da aynı hâlâ kakası fazla bugün 11 bez olmuş değiştirdiğim sadece 1 tanesi tek başına çişli diğerleri kaka çişBunu cok yazmışlar kanki kafami karıştırdı
Değiştirsin yarın vereyim
Sizde de hip mi kabizlik yaptı
Bu cocuk cok kaka yapıyor ya
Cisten cok kaka yaptı resmen
Cozemedim bu isi
Cis ile sarılığı atacak ama
Bunu bizim doktorda dedi yaptık ama biranda içini boşalttı biraz korktuk açıkcası.Hipp kullandık biz doğduklarında kabız yaptı sma ya geçtik biraz da onu denicez mamalar genel olarak kabız yapıyor ama bizim doktor manasına bi çay kaşığı zeytin yağı atabilirsin dedi
Trendyolda var hippKızlar hip almak istiyordum
Esim e bebekteyien aradi kalmamis
Sma optipro almis
Bu mamayi kullanan var mi
Hip iyiydi sevmisti
Gunde 2 kez filan veriyorum
Şimdilik
Sma
Kullanan var mi aranizda degistirsem mi?
Ben hicbir sey yapmiyorum, ilk dogumda da yapmadim. Acikcasi krem vs. Pek fayda edecegini dusunmuyorum hele ki bu kadar erken.. Ilerde lazer gibi islemler Belki ise yarar sadece tahmin. bikini icinde kaliyor benim iz senin o sekilde degil mi?Sezaryen olan arkadaşlar. Sezaryen izi kalmaması için ne kullanıyorsunuz? Benim 4 sene önceki sezaryenimin izi kalmıştı. Bu kalmasın istiyorum . Doktorum bepantenin yara izi için olan kremini verdi ama ne kadar yararlı bilemedim. Birde kremi sürünce iç çamaşırına bulaşıyor. Sanki bu şekilde etki etmez gibi geliyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ben sleepy den aşırı memnunum şu ana kadar iki kez sızdırma yaptı onda da eşim altııı değiştirmişti güzel dengeli bantlayamamış diye oldu..Ya aynı durumdayız sekerım alıştırmak ıstemıyorum baska bez dusundun mu?
Suan bu pahalılıkta beze bukadar para anlamsız geliyor cunku sızdırıyor bı de sureklı her beez degısımınde yeniyi bagladıgımla yeniden yapıyor.
Memnun kaldıgınız bezler konusunda fikir verir misiniz?
Selam kızlar umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaAllah.
Ben acillerden çıkamıyorum ya noluyor böyle anlamadım. Geçen hafta minik kızımı getirdik göbeği 6.günde düşmüştü ama her hafta ısrarla gece kalkıyoruz ki göbeği akmış görüyoruz koşuyoruz acile her şeye bakıldı hiç bir sorun yok bazen böyle geç iyileşirmiş dediler bakalım sabırla bekliyorum iyileşmesini.
2gün önce büyük kızım ateşledi dün ishal başladı bugün sabah uyandığından beri kusuyor yavrum. Öğlen 12den beri acildeyiz ilaç veriliyor ama yine kusmaya devam ediyor en son idrarda protein kaçağı tespit edildi tansiyon normal yarın nefroloji polk. Sebebi araştırılsın dendi. Varmı başına böyle birşey gelen kızlar.?tabi minik yavrumda bizimle acillerde sürünüyor bu arada hangisine üzüleyim bilemedim. Dualarınıza talibim
Teşekkür ederim canım göbeği düştükten sonra görüntüsü hemen normale dönmüştü hiç kabuklanma falan olmadı gece kalkıyorum bi bakıyorum yapış yapış sarı bi akıntı gelmiş oluyor kanla birlikte muhtemelen bebiş ıkınıyor o tetikliyor diye düşündüm ben. Herşeye bakıldı enfeksiyon yok tertemiz k vit yapıldı gümüş nitratla defalarca yakıldı ama göbek sürekli ıslak kızım 1 aylık olacak henüz 3 kez yıkayabildim sırf bu yüzdenCok gemis olsun bazen ust uste ve zamansiz gelir sizin de oyle olmus.
Gobegi icin bir sprey vs verdiler mi? Acik yara gibi olmus enfeksiyon kapmamasi icin.
Buyuk kizin okula gidiyor muydu? Anlattigin bana benim kizimda seneler once olan bir olayi hatirlatti. Kreste yedigi bir sut urununden amip olmustu. Buyuk tuvaleti ne durumda? Sumuksu bir seyler var mi?
Çok geçmiş olsun inşallah sabaha bi şeyi kalmaz kızının şu dönemde gerçekten üst üste gelmiş.. Benimde büyük oğlum 28 aylık okuyunca üzüldüm inşallah çok etkilenmeden kardeşlerinden bu süreci atlatırızTeşekkür ederim canım göbeği düştükten sonra görüntüsü hemen normale dönmüştü hiç kabuklanma falan olmadı gece kalkıyorum bi bakıyorum yapış yapış sarı bi akıntı gelmiş oluyor kanla birlikte muhtemelen bebiş ıkınıyor o tetikliyor diye düşündüm ben. Herşeye bakıldı enfeksiyon yok tertemiz k vit yapıldı gümüş nitratla defalarca yakıldı ama göbek sürekli ıslak kızım 1 aylık olacak henüz 3 kez yıkayabildim sırf bu yüzden
Büyük kızım 3 yaşında dün ishal oldu sadece kakasında farklı bir durum gözlemlemedim gaita testi istendi ama kuzum kaç gündür bişey yemedi birde ishal olunca bağırsakları boş veremedik testi. Kan tahlilleri temiz sadece idrarda protein kaçağı var dedi tansiyona bakıldı normal kusmayı tetiklermiş bu durum. Yavrum zaten iştahı yok iki kraker yiyor su içiyor 2dk sonra fışkırtarak kusuyor ilaç yapılıyor yine deniyoruz yemeyi yine aynı serum veriliyor yine aynı yavrum eridi gözümün önünde en son 5saatlik serum takıldı şekerli su ile karışık onunla ayakta duruyor eve geldik az önce bişey yemek istemedi bakalım sabah görücez kusma olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?