2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar hip almak istiyordum
Esim e bebekteyien aradi kalmamis
Sma optipro almis
Bu mamayi kullanan var mi
Hip iyiydi sevmisti
Gunde 2 kez filan veriyorum
Şimdilik
Sma
Kullanan var mi aranizda degistirsem mi?

Eşime kullanmıştım bepantenin anti skar jelini. Gerçi onun cildi çok güzeldir iyileşmesi iyi oldu skar gelişmedi. Yara izi belli belirsiz.

İz kalıyor mu ya ben de istiyorum kullanmak zarar verir mi ? Emzirirken kullanılır mı doktora danışmadım.

Dermatix kullanmıştım daha önce ufak operasyondan sonra. bende skar gelişti. Cildim kötüdür belki onun etkisi var.

İnşallah atarsın hemencecik daha ikinci üçüncü gün anestezinin de etkisi vardır illaki onlarda gidince hızlıca verirsin inşallah kankim
gece yattım ben korseyle harika hissettim gerçekten bel ağrısına birebir tam not aldı owli e bebekte kampanya vardı 250 TL'ye 50 TL veriyordu o zaman aldım biraz pahalı gelmişti ama kullanınca parasını haketti dedim

Kızlar hip almak istiyordum
Esim e bebekteyien aradi kalmamis
Sma optipro almis
Bu mamayi kullanan var mi
Hip iyiydi sevmisti
Gunde 2 kez filan veriyorum
Şimdilik
Sma
Kullanan var mi aranizda degistirsem mi?
Açmadıysan değiştir istersen , gaz ve kabızlık problemi varmış

Hipp kullandık biz doğduklarında kabız yaptı sma ya geçtik biraz da onu denicez mamalar genel olarak kabız yapıyor ama bizim doktor manasına bi çay kaşığı zeytin yağı atabilirsin dedi

Göğsünü makas şeklinde tutarak sütun akış hızıni azaltabilirsin anlatabildim mi bilmiyorum

Açmadıysan değiştir istersen , gaz ve kabızlık problemi varmış
Bunu cok yazmışlar kanki kafami karıştırdı
Değiştirsin yarın vereyim
Hipp kullandık biz doğduklarında kabız yaptı sma ya geçtik biraz da onu denicez mamalar genel olarak kabız yapıyor ama bizim doktor manasına bi çay kaşığı zeytin yağı atabilirsin dedi
Sizde de hip mi kabizlik yaptı
Bu cocuk cok kaka yapıyor ya
Cisten cok kaka yaptı resmen
Cozemedim bu isi
Cis ile sarılığı atacak ama

Benim kızım da aynı hâlâ kakası fazla bugün 11 bez olmuş değiştirdiğim sadece 1 tanesi tek başına çişli diğerleri kaka çiş mamayı günde bir defa veriyorum bu kadar etkiler mi bağırsakları bilemedim. Maması bitince hipp alacam bende bakalım

Bunu bizim doktorda dedi yaptık ama biranda içini boşalttı biraz korktuk açıkcası.
Şimdi de gece 10 11 gibi 2 kere kaka yapıyor ama gündüz hep ıkınır gibi olmaktan uyuyamıyor

Ben hicbir sey yapmiyorum, ilk dogumda da yapmadim. Acikcasi krem vs. Pek fayda edecegini dusunmuyorum hele ki bu kadar erken.. Ilerde lazer gibi islemler Belki ise yarar sadece tahmin. bikini icinde kaliyor benim iz senin o sekilde degil mi?

Kizlar yaw bu kilo isine cok erken takmadiniz mi. Ben homili girtlak yiyorum. Diyet ve egzersiz icin daha cok erken degil mi:) Yani vucut kendi kendini toplamasi atlar surer. Simdi diyet egzersiz yapip sonuc alamayinca gereksiz moralinizi bozacaksiniz. Onumuz Bahar yaz. Bol bol yuruyusle gider killer. Bence.lohusaligin tadini cikaralim

Ben sleepy den aşırı memnunum şu ana kadar iki kez sızdırma yaptı onda da eşim altııı değiştirmişti güzel dengeli bantlayamamış diye oldu..

Selam kızlar umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaAllah.
Ben acillerden çıkamıyorum ya noluyor böyle anlamadım. Geçen hafta minik kızımı getirdik göbeği 6.günde düşmüştü ama her hafta ısrarla gece kalkıyoruz ki göbeği akmış görüyoruz koşuyoruz acile her şeye bakıldı hiç bir sorun yok bazen böyle geç iyileşirmiş dediler bakalım sabırla bekliyorum iyileşmesini.

2gün önce büyük kızım ateşledi dün ishal başladı bugün sabah uyandığından beri kusuyor yavrum. Öğlen 12den beri acildeyiz ilaç veriliyor ama yine kusmaya devam ediyor en son idrarda protein kaçağı tespit edildi tansiyon normal yarın nefroloji polk. Sebebi araştırılsın dendi. Varmı başına böyle birşey gelen kızlar.?tabi minik yavrumda bizimle acillerde sürünüyor bu arada hangisine üzüleyim bilemedim. Dualarınıza talibim

Cok gemis olsun bazen ust uste ve zamansiz gelir sizin de oyle olmus.
Gobegi icin bir sprey vs verdiler mi? Acik yara gibi olmus enfeksiyon kapmamasi icin.

Buyuk kizin okula gidiyor muydu? Anlattigin bana benim kizimda seneler once olan bir olayi hatirlatti. Kreste yedigi bir sut urununden amip olmustu. Buyuk tuvaleti ne durumda? Sumuksu bir seyler var mi?

Teşekkür ederim canım göbeği düştükten sonra görüntüsü hemen normale dönmüştü hiç kabuklanma falan olmadı gece kalkıyorum bi bakıyorum yapış yapış sarı bi akıntı gelmiş oluyor kanla birlikte muhtemelen bebiş ıkınıyor o tetikliyor diye düşündüm ben. Herşeye bakıldı enfeksiyon yok tertemiz k vit yapıldı gümüş nitratla defalarca yakıldı ama göbek sürekli ıslak kızım 1 aylık olacak henüz 3 kez yıkayabildim sırf bu yüzden

Büyük kızım 3 yaşında dün ishal oldu sadece kakasında farklı bir durum gözlemlemedim gaita testi istendi ama kuzum kaç gündür bişey yemedi birde ishal olunca bağırsakları boş veremedik testi. Kan tahlilleri temiz sadece idrarda protein kaçağı var dedi tansiyona bakıldı normal kusmayı tetiklermiş bu durum. Yavrum zaten iştahı yok iki kraker yiyor su içiyor 2dk sonra fışkırtarak kusuyor ilaç yapılıyor yine deniyoruz yemeyi yine aynı serum veriliyor yine aynı yavrum eridi gözümün önünde en son 5saatlik serum takıldı şekerli su ile karışık onunla ayakta duruyor eve geldik az önce bişey yemek istemedi bakalım sabah görücez kusma olacak mı

Çok geçmiş olsun inşallah sabaha bi şeyi kalmaz kızının şu dönemde gerçekten üst üste gelmiş.. Benimde büyük oğlum 28 aylık okuyunca üzüldüm inşallah çok etkilenmeden kardeşlerinden bu süreci atlatırız
Kızlar bide ben pedagog yada çocuk gelişim uzmaniyla görüşsem mi diyorum
Bütün hayatı değişti oğlumun ellerini agizna sokma huyu geldi gece yatatken başladı ayağım ağriyo diye ağlamaya felan o zamana kadar yoktu bi şeyi.. Kardeside besikte mik mik ettikce iyice bana yapışıyor biliyo ki ağlayınca onu kenara bırakıp bebeği alacam felan off bilmiyorum ya ne kadar zor

Kizlar gece gece aklima bisi takıldı. Bebeklerinizin odasını kac derece sıcaklıkta tutuyorsunuz ? Mumkunse nem değeride onemli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…