Isının 22 en fazla 24 derece olması gerekiyo. Nem de 40 ve 50 arasındaKizlar gece gece aklima bisi takıldı. Bebeklerinizin odasını kac derece sıcaklıkta tutuyorsunuz ? Mumkunse nem değeride onemli ?
Bende oyle biliyorum da yinede icime sinmedi cunku alt degistirirken hemen eller buz gibi oluyor acaba üşüyor mu diyorum ama doktor bu sic larda usumez dio.Isının 22 en fazla 24 derece olması gerekiyo. Nem de 40 ve 50 arasında
Gerçekten acaba olmasalar mı dedirtiyor kayınvalideler…Bunları biz düşünemiyoruz çünkü…Neyse son günlerimiz artık sağlıkla alalım inşallah kucağımızaİnşallah zamanında gelirde suni almaya gerek kalmaz bende bu durumdan korkmaya başladım . Benim doktorum şimdilik bişey demedi. Kayınvalidem bizde kalıyor arayanlara günü geldi bekliyoruz Cuma günü kontrolü var eğer hala gelmezse artık doktor suni ilemi başlatır bilemiyorum inşallah sezeryan olmaz diye söylüyor o dedikçe benim canım sıkılıyor ister istemez. İnşallah gerek kalmaz
Biz kullanıyoruz sma optipro memnunum hem anne sütü hem mama devam ediyoruz gaz yapmadı çok şükür kabızlıkta yapmadı bazen iki gün tuvaletini yapmıyor ama ikinci gün sonunda dolduruyor bezi bu kala olayı da nadiren oluyor hep devamlı olmuyorKızlar hip almak istiyordum
Esim e bebekteyien aradi kalmamis
Sma optipro almis
Bu mamayi kullanan var mi
Hip iyiydi sevmisti
Gunde 2 kez filan veriyorum
Şimdilik
Sma
Kullanan var mi aranizda degistirsem mi?
Hay Allah tekrsr cok gecmis olsun.Teşekkür ederim canım göbeği düştükten sonra görüntüsü hemen normale dönmüştü hiç kabuklanma falan olmadı gece kalkıyorum bi bakıyorum yapış yapış sarı bi akıntı gelmiş oluyor kanla birlikte muhtemelen bebiş ıkınıyor o tetikliyor diye düşündüm ben. Herşeye bakıldı enfeksiyon yok tertemiz k vit yapıldı gümüş nitratla defalarca yakıldı ama göbek sürekli ıslak kızım 1 aylık olacak henüz 3 kez yıkayabildim sırf bu yüzden
Büyük kızım 3 yaşında dün ishal oldu sadece kakasında farklı bir durum gözlemlemedim gaita testi istendi ama kuzum kaç gündür bişey yemedi birde ishal olunca bağırsakları boş veremedik testi. Kan tahlilleri temiz sadece idrarda protein kaçağı var dedi tansiyona bakıldı normal kusmayı tetiklermiş bu durum. Yavrum zaten iştahı yok iki kraker yiyor su içiyor 2dk sonra fışkırtarak kusuyor ilaç yapılıyor yine deniyoruz yemeyi yine aynı serum veriliyor yine aynı yavrum eridi gözümün önünde en son 5saatlik serum takıldı şekerli su ile karışık onunla ayakta duruyor eve geldik az önce bişey yemek istemedi bakalım sabah görücez kusma olacak mı
Bizde de durum aynı parmaklarını ağzına sokmaya başladı kenardaki etleri ya ısırıyor yada koparıyor gece uyanmaya çocuk şimdi kardeşinden dha çok uyanıyor hasta kaç zamandır bu sabaha kadar küstü ne yapacağım ikisi ile bilemiorm sağolsun babaninda faydası yok hergun mesaiye kalıyor zorla biraktiriyorlar o gelene kadar ben pert tek başına çok zormuşÇok geçmiş olsun inşallah sabaha bi şeyi kalmaz kızının şu dönemde gerçekten üst üste gelmiş.. Benimde büyük oğlum 28 aylık okuyunca üzüldüm inşallah çok etkilenmeden kardeşlerinden bu süreci atlatırız
Kızlar bide ben pedagog yada çocuk gelişim uzmaniyla görüşsem mi diyorum
Bütün hayatı değişti oğlumunellerini agizna sokma huyu geldi gece yatatken başladı ayağım ağriyo diye ağlamaya felan o zamana kadar yoktu bi şeyi.. Kardeside besikte mik mik ettikce iyice bana yapışıyor biliyo ki ağlayınca onu kenara bırakıp bebeği alacam felan off bilmiyorum ya ne kadar zor
Ne kadarlık büyüğü? Aynen gece de kalkıp ağlıyoBizde de durum aynı parmaklarını ağzına sokmaya başladı kenardaki etleri ya ısırıyor yada koparıyor gece uyanmaya çocuk şimdi kardeşinden dha çok uyanıyor hasta kaç zamandır bu sabaha kadar küstü ne yapacağım ikisi ile bilemiorm sağolsun babaninda faydası yok hergun mesaiye kalıyor zorla biraktiriyorlar o gelene kadar ben pert tek başına çok zormuş
canım sağmakla uğraşmasan günde 2 kez mama versen ? bu arada ayda 600 gr yani günlük 20 gr alması da yeterli ekstra bir şey vermeyedebilirsinKizlar dr kontrolunden geldm bebegm 2 cm uzamis fakat 9 gunde 195 gr almis gunluk ortalamasi 22 gram alt sinirdan yukarda ama ortalamadan altta. Dr sagip ver sutunu dedi ama okdr zor ki bi de sut sagmakla ugrasmak zor gelio bunca sey arasnda bi de o
Bu arada gaz sancisi dedigimiz sey aslnda gaz diilmis gaz cikti diye bitmezmis bagirsaklari gelistigi icin karin agrisi yasiyolarmis ondan agliyolarmis snr da huzurlari kactigi icin daha cok agliolarmis boyle kisir dongu oluyoms ondan yine memede susuyolarms
Çok geçmiş olsun cnm bnm kızımda dünden beri kusuyor ama bizimki öksurürken balgam geliyor ağzına cikarmasini bilmiyor kusuyor sen fışkırır demişsin bir doktora gotursen eğer bebisi birakabilcegin biri warsa ne olur ne olmaz bnm kimse yok büyüğü goturemiyorum iki kere götürdüm alerjik rinit dendi ilaçlar kullanıldı yok geçmiyor öksürük balgamli ya döndüTeşekkür ederim canım göbeği düştükten sonra görüntüsü hemen normale dönmüştü hiç kabuklanma falan olmadı gece kalkıyorum bi bakıyorum yapış yapış sarı bi akıntı gelmiş oluyor kanla birlikte muhtemelen bebiş ıkınıyor o tetikliyor diye düşündüm ben. Herşeye bakıldı enfeksiyon yok tertemiz k vit yapıldı gümüş nitratla defalarca yakıldı ama göbek sürekli ıslak kızım 1 aylık olacak henüz 3 kez yıkayabildim sırf bu yüzden
Büyük kızım 3 yaşında dün ishal oldu sadece kakasında farklı bir durum gözlemlemedim gaita testi istendi ama kuzum kaç gündür bişey yemedi birde ishal olunca bağırsakları boş veremedik testi. Kan tahlilleri temiz sadece idrarda protein kaçağı var dedi tansiyona bakıldı normal kusmayı tetiklermiş bu durum. Yavrum zaten iştahı yok iki kraker yiyor su içiyor 2dk sonra fışkırtarak kusuyor ilaç yapılıyor yine deniyoruz yemeyi yine aynı serum veriliyor yine aynı yavrum eridi gözümün önünde en son 5saatlik serum takıldı şekerli su ile karışık onunla ayakta duruyor eve geldik az önce bişey yemek istemedi bakalım sabah görücez kusma olacak mı
Bana doktor önerdi. Emzirmde sıkıntı olacağını sanmıyorum . Olsa önermezdi.Eşime kullanmıştım bepantenin anti skar jelini. Gerçi onun cildi çok güzeldir iyileşmesi iyi oldu skar gelişmedi. Yara izi belli belirsiz.
İz kalıyor mu ya ben de istiyorum kullanmak zarar verir mi ? Emzirirken kullanılır mı doktora danışmadım.
Dermatix kullanmıştım daha önce ufak operasyondan sonra. bende skar gelişti. Cildim kötüdür belki onun etkisi var.
38, aylık 3 yaşında. Ben tekim gece babası kızla ilgileniyor ben küçüğü ile dün gece hiç uyumadik uyuyoruz kızım öksürüyor kusmaya başlıyor sonra küçük oğlan başlıyor ağlamaya sancilaniyords sabaha kadar bu kısır döngü ile devam ettik eşim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ama yetmiyorNe kadarlık büyüğü? Aynen gece de kalkıp ağlıyoben daha tek de kalmadim. Eşimin hiç desteği yok
Evet benimde öyle bikini içinde ama çizgi kalsın istemiyorum. Aslında karnımda tam onun olduğu yerde hamilelik çatlaklarımda oluşmuş. Senin dediğin gibi lazer tedavi ile hem sezaryen hemde çatlak tedavisi yapılabilinir.Ben hicbir sey yapmiyorum, ilk dogumda da yapmadim. Acikcasi krem vs. Pek fayda edecegini dusunmuyorum hele ki bu kadar erken.. Ilerde lazer gibi islemler Belki ise yarar sadece tahmin. bikini icinde kaliyor benim iz senin o sekilde degil mi?
yahu daha kimsenin 40ı bile çıkmadı ben takmıyordum benim de moralimizi bozmayınBen hala hamile kaldığım kiloya gelemedim, hatta biraz göbeğim kaldı.Artık korse kullanmaya başlayacağım
benimki de 4 buçuktan 7 ye kadar uyumadı gaz masajı yaptım bastıra bastıra çıktı gazı jiçbirşey yapmadan gözleri kapandı koydum beşiğine sonra kızım uyandı eşim hepimiz kahvaltı yaptık makineleri çalıştırdım vs yine uykusuz zombi oldum4 buçuktan beri uyku yok bana, ıkınmaktan uyuyamıyor bu çocukNiye ıkınıyor ki sürekli
geçmiş olsun canımSelam kızlar umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaAllah.
Ben acillerden çıkamıyorum ya noluyor böyle anlamadım. Geçen hafta minik kızımı getirdik göbeği 6.günde düşmüştü ama her hafta ısrarla gece kalkıyoruz ki göbeği akmış görüyoruz koşuyoruz acile her şeye bakıldı hiç bir sorun yok bazen böyle geç iyileşirmiş dediler bakalım sabırla bekliyorum iyileşmesini.
2gün önce büyük kızım ateşledi dün ishal başladı bugün sabah uyandığından beri kusuyor yavrum. Öğlen 12den beri acildeyiz ilaç veriliyor ama yine kusmaya devam ediyor en son idrarda protein kaçağı tespit edildi tansiyon normal yarın nefroloji polk. Sebebi araştırılsın dendi. Varmı başına böyle birşey gelen kızlar.?tabi minik yavrumda bizimle acillerde sürünüyor bu arada hangisine üzüleyim bilemedim. Dualarınıza talibim
Ellere ayaklara burun ucuna kan dolaşımı en son gittiğinden soğuk olurmuş. Üşüyüp üşümedğini enseye ve göğsüne bakmak gerekiyormuşBende oyle biliyorum da yinede icime sinmedi cunku alt degistirirken hemen eller buz gibi oluyor acaba üşüyor mu diyorum ama doktor bu sic larda usumez dio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?