2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gerçekten acaba olmasalar mı dedirtiyor kayınvalideler…Bunları biz düşünemiyoruz çünkü…Neyse son günlerimiz artık sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Kızlar hip almak istiyordum
Esim e bebekteyien aradi kalmamis
Sma optipro almis
Bu mamayi kullanan var mi
Hip iyiydi sevmisti
Gunde 2 kez filan veriyorum
Şimdilik
Sma
Kullanan var mi aranizda degistirsem mi?
Biz kullanıyoruz sma optipro memnunum hem anne sütü hem mama devam ediyoruz gaz yapmadı çok şükür kabızlıkta yapmadı bazen iki gün tuvaletini yapmıyor ama ikinci gün sonunda dolduruyor bezi bu kala olayı da nadiren oluyor hep devamlı olmuyor

Hay Allah tekrsr cok gecmis olsun.
Biz de gecen hafta buyuk kizim icin acildeydik.. 7 gunluktu kucuk olan daha. Geldi mi geliyor..

Sanki midesini usutmus gibi fiskirtarak kusmasi. Insallah hizlica toparlanir kuzucuk

Bizde de durum aynı parmaklarını ağzına sokmaya başladı kenardaki etleri ya ısırıyor yada koparıyor gece uyanmaya çocuk şimdi kardeşinden dha çok uyanıyor hasta kaç zamandır bu sabaha kadar küstü ne yapacağım ikisi ile bilemiorm sağolsun babaninda faydası yok hergun mesaiye kalıyor zorla biraktiriyorlar o gelene kadar ben pert tek başına çok zormuş

Ne kadarlık büyüğü? Aynen gece de kalkıp ağlıyo ben daha tek de kalmadim. Eşimin hiç desteği yok

canım sağmakla uğraşmasan günde 2 kez mama versen ? bu arada ayda 600 gr yani günlük 20 gr alması da yeterli ekstra bir şey vermeyedebilirsin

Çok geçmiş olsun cnm bnm kızımda dünden beri kusuyor ama bizimki öksurürken balgam geliyor ağzına cikarmasini bilmiyor kusuyor sen fışkırır demişsin bir doktora gotursen eğer bebisi birakabilcegin biri warsa ne olur ne olmaz bnm kimse yok büyüğü goturemiyorum iki kere götürdüm alerjik rinit dendi ilaçlar kullanıldı yok geçmiyor öksürük balgamli ya döndü

Bana doktor önerdi. Emzirmde sıkıntı olacağını sanmıyorum . Olsa önermezdi.
Sanırım benim cildimde iyi değil. Bir arkadaşım hiç krem kullanmadan sezaryen izi geçmiş. Bende kalmıştı. Umarım bu sefer geçer.

Ne kadarlık büyüğü? Aynen gece de kalkıp ağlıyo ben daha tek de kalmadim. Eşimin hiç desteği yok
38, aylık 3 yaşında. Ben tekim gece babası kızla ilgileniyor ben küçüğü ile dün gece hiç uyumadik uyuyoruz kızım öksürüyor kusmaya başlıyor sonra küçük oğlan başlıyor ağlamaya sancilaniyords sabaha kadar bu kısır döngü ile devam ettik eşim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ama yetmiyor

Ben hicbir sey yapmiyorum, ilk dogumda da yapmadim. Acikcasi krem vs. Pek fayda edecegini dusunmuyorum hele ki bu kadar erken.. Ilerde lazer gibi islemler Belki ise yarar sadece tahmin. bikini icinde kaliyor benim iz senin o sekilde degil mi?
Evet benimde öyle bikini içinde ama çizgi kalsın istemiyorum. Aslında karnımda tam onun olduğu yerde hamilelik çatlaklarımda oluşmuş. Senin dediğin gibi lazer tedavi ile hem sezaryen hemde çatlak tedavisi yapılabilinir.

Ben hala hamile kaldığım kiloya gelemedim, hatta biraz göbeğim kaldı. Artık korse kullanmaya başlayacağım
yahu daha kimsenin 40ı bile çıkmadı ben takmıyordum benim de moralimizi bozmayın daha 8-9 kilo var hamile kaldığım kiloya
ben doğumdan gelince nasılsam öyleyim gitmiyor çok da yemiyordum ama beslenme düzenim bozuldu şekerli şeyler yiyorum
verilir bir şekilde

4 buçuktan beri uyku yok bana, ıkınmaktan uyuyamıyor bu çocuk Niye ıkınıyor ki sürekli
benimki de 4 buçuktan 7 ye kadar uyumadı gaz masajı yaptım bastıra bastıra çıktı gazı jiçbirşey yapmadan gözleri kapandı koydum beşiğine sonra kızım uyandı eşim hepimiz kahvaltı yaptık makineleri çalıştırdım vs yine uykusuz zombi oldum

geçmiş olsun canım üzüldüm kızına allah yardım etsin dualarım seninle

Blntkbra nem aşırı düşük kalorifer çok yandığı için burnumuz tıkanıyor

Eklentiler

• 623D54E9-1DC8-4BD6-B351-123CA1589B86.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 64
Bende oyle biliyorum da yinede icime sinmedi cunku alt degistirirken hemen eller buz gibi oluyor acaba üşüyor mu diyorum ama doktor bu sic larda usumez dio.
Ellere ayaklara burun ucuna kan dolaşımı en son gittiğinden soğuk olurmuş. Üşüyüp üşümedğini enseye ve göğsüne bakmak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…