2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selam. Hersey ustuste gelmis cok gecmis olsun. Yagmurlu havalardan sonra mutlaka gunes acar unutma

Contractubex adında bir krem verdi doktorum canim

canım sağmakla uğraşmasan günde 2 kez mama versen ? bu arada ayda 600 gr yani günlük 20 gr alması da yeterli ekstra bir şey vermeyedebilirsin
Ya annem de aynisini soyluyo ama 10 gun daha sabredip denemek istiyorm hala az aliyosa mama takviyesine geceriz. Gunluk 20 gr en alt sinirmis sanirim gunluk 25 gr istenirmis ortalama. Benimki 22 almis iste. Gunde 3 gr daha alaydi icim rahat ederdi:) 3gr icin de mamaya baslamiym dedm bi sure sagicam yapabildgm kdr. Annemi cagirdm tekrar sabah aksam gelicek o bana baksin ben sagim yaparim. O gidince isler sasmisti

Anne gidince isler sarpa sariyor hakkaten bu sabah wc ye gidemedim buyuk krep ister kucuk aglar meme ister ben wc isterim. Kucagimda aglarken tek elle mama yaptim emzirmistim ama yetmedi oglum dioki anne onu bana ver bana ben tutarim

Ben de Her gün 1 kere sağıyorum artık. En azından günlük takviyesine yetiyor.
Bazen çok yorgun oluyorum mama veriyorum.
Bizim çocukların dil bağı olduğu için verimli ememiyorlar. Takviye süt ya da mama gerekiyor.

Gunaydin kızlar
Bugun hepatit aşısının 2.dozunu olduk kilosu 3.900 olmuş boyuda 52 cm 3600 doğmuştu ama hastaneden çıktığında 3.400 gramdı cok şükür bu günümüze bu aralar gazdan muzdaribiz karın ağrısı yaşıyor ağlamaya başlıyor alttan gaz çıkartıyor napacagimi şaşırdım sanırım ben üşütüyorum

Benimki sadece sağ memeyi emiyor, solu sağıp veriyorum 1 defada mama veriyorum

Benimki solu da tutuyor artık. Her zaman verimli emmiyor ama bazen güzel emiyor yine de.

Azıcık büyüdü ele kola gelir oldu. Daha kolay pozisyon verebiliyorum.

Arada dene istemiyorsa moralini bozma inatlaşma da.

Bir sezaryen yeri acısı geçince bebek daha kolay tutuluyor kucakta.

Masallah tosbige benimkide alttan gaz cikarirken ve kaka yaparken agliyor cok altina cift patikli ve corap giydiriyorum usutmuyordur die dusunuyorum ama oluyor iste gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…