Benim ki sadece tek memeyi 15 dk emiyor yetiyo mu bilmiyorumBenimki hiç emmiyor sağıp veriyorum mamada veriyorum yetmiyor emmek kadar olmuyor sağmak Bi türlü tutmuyor çok üzülüyorum
Ben de doktora bunu soyledm dil bagindan mi ememiyo diye yok dil bagi olan bebekler gayet guzel emerler dedi. Hem hastanedekiler hem de sonra eve gelen hemsire emmesi cok guzel dedi. Ben de 1 2 gun disinda hemen her gun 1 kere sagdigim sutu veriyodm ama ac degil gibi gelio bana cocuk cunku sagdigimi verince bu sefer memeden daha az cekiyo sanki.Ben de Her gün 1 kere sağıyorum artık. En azından günlük takviyesine yetiyor.
Bazen çok yorgun oluyorum mama veriyorum.
Bizim çocukların dil bağı olduğu için verimli ememiyorlar. Takviye süt ya da mama gerekiyor.
Masallah tosbigebenimkide alttan gaz cikarirken ve kaka yaparken agliyor cok altina cift patikli ve corap giydiriyorum usutmuyordur die dusunuyorum ama oluyor iste gaz
Ciplak ayaklami yatiriyorsun yani ? Yanlismi anladim acaba. Her bebe farkli aslinda isteAyağında çorap varken buz gibi oluyor ayağı.
Çorabını çıkarıp elimizle ısıtıyoruZ. Uykuya geçtiğinde battaniyeye sarıyoruz sıcak uyanıyor.
Ayağında çorabıyla yatırırsak ayakları nemli gibi soğuk oluyor.
Huni verem mi bacımsu bebeleri de alırız trencilik oynarızAnne gidince isler sarpa sariyor hakkaten bu sabah wc ye gidemedimbuyuk krep ister kucuk aglar meme ister ben wc isterim. Kucagimda aglarken tek elle mama yaptim emzirmistim ama yetmedi oglum dioki anne onu bana ver bana ben tutarim
Çift meme veriyorum epeydir ama ikinci memedeki sütün en faydalı kısmını dışarı akıtıyor oburluğundan hırslı hırslı emiyor daha da emmek istiyorSadece tek memeyi emen var mı sonra ek yapıyomusunuz yoksa yetiyo mu ?
nem cihazı çalıştırıyorum %30 oluyor ne en fazlaOoo kiz su koy az kaloriferin uzerinee bari
19 aylıken ekim ayında kestim emzirmeyi kendim 6 aylık hamileydim çok zorlanıyordum artıkGece nerede yatıyo kızın bide emzirmeyi ne zaman kesmiştin gelip emmek istiyor mu
Sen evde tek misin nasıl hallediyosun 2 siyle
bir emzirme danışmanı çağırsanız eve o denese bebeğe memeyi tutturmayı bu şekilde emen çok bebek duydumBenimki hiç emmiyor sağıp veriyorum mamada veriyorum yetmiyor emmek kadar olmuyor sağmak Bi türlü tutmuyor çok üzülüyorum
3500 doğdu hastaneden çıkarken 3250 ye düştü.Ben de doktora bunu soyledm dil bagindan mi ememiyo diye yok dil bagi olan bebekler gayet guzel emerler dedi. Hem hastanedekiler hem de sonra eve gelen hemsire emmesi cok guzel dedi. Ben de 1 2 gun disinda hemen her gun 1 kere sagdigim sutu veriyodm ama ac degil gibi gelio bana cocuk cunku sagdigimi verince bu sefer memeden daha az cekiyo sanki.
Seninkinin nasil kilo alimi tartildi mi hic?
Ciplak ayaklami yatiriyorsun yani ? Yanlismi anladim acaba. Her bebe farkli aslinda iste
Yutkunuyormu Emerken ona dikkat etBenim ki sadece tek memeyi 15 dk emiyor yetiyo mu bilmiyorum
Bi araştırıyım ama niğdede olduğunu hiç sanmıyorum. Açken veriyorum tutmuyor biraz doyuruyorum gene tutmuyor cuk cuk biberonla içmek varken niye emsin oda haklınem cihazı çalıştırıyorum %30 oluyor ne en fazla
19 aylıken ekim ayında kestim emzirmeyi kendim 6 aylık hamileydim çok zorlanıyordum artık
hiç emmek istemedi
ben çalışıyorum 3 ay sonra yine işe devam kızım kreşe başlamıştı 16 aylıkken ankarada bakıcılar aşırı ücret istediği için
şu anda da kreşe gidiyor yoksa ikisine bakamıyorum
270₺ temizlik burda temizlikçi bile bulamıyorum
kızım kreşteyken evin tüm işini yemeğimi yapıyorum
benim kızım 6 aylıktan beri odasında yatıyor ama gece kalkınca malesef beşiğine koyunca uyumuyor odasında yer yatağı var babası gece uyanınca kızı alıp yerde yatıyorlar eskiden bizim yatakta yatıyorduk üçümüz
ama bir ağlar öbürü uyanır diye böyle bir çözüm bulduk
kızımla ilgilenmeye çalışıyorum bebeğe emzik veriyorum uyuyorsa asla uyandırmıyorum sadece akşam uyuturken 9 gibi oğlan mutlaka uyanık oluyor ve ağlıyor o zaman çok çaresiz oluyorum kızımı uyutamıyorum saat 10 oluyor vs zor ama geçecek ben inanıyorum bahar gelsin bebeği bebek arabasına ya da slinge koyarım kızımı sitenin parkına götürürüm en kötü alışacaklar ikisi de tek olunca o da zor aşırı ilginin sıkıntısını görüyorum etrafımda
çok uzun yazdım kusura bakma
sen iyi bir annesin yeterlisin evde boş oturup tek çocuğuyla ilgilenmeyen anneler de var emin ol
tek başına ev hanımı olup çocuğunu her akşam sabaha kadar babanneye veren de car gece uyumak için hiç vicdanın rahatsız olmasın
kimse alınmasın bu arada
bir emzirme danışmanı çağırsanız eve o denese bebeğe memeyi tutturmayı bu şekilde emen çok bebek duydum
Benimki hiç emmiyor sağıp veriyorum mamada veriyorum yetmiyor emmek kadar olmuyor sağmak Bi türlü tutmuyor çok üzülüyorum
Canım burda Bi tane özel hastane var onuda arayım mahrumiyet bölgesi gibi burası küçük şehirBen de bir ara emziremedim çok uğraştım. Doğum yaptığım hastaneye gittim biraz gösterdi hemşire faydası oldu.
Medipol hastanesini aramıştım emzirme danışmanlığı için. Online eğitim veriyormuş. Yüz yüze iletişim kurmak istediğimi belirttim.
Hastaneye gidersem ücretsiz yardımcı olabileceklerini söylediler, orda Doğum yapmadığım halde. Tam da o gün emmeye başladı gerek kalmadı.
İsterseniz arayın hastaneleri yardımcı olup olamayacaklarını söylerler.
Ayak ucuna, ayaklarına değmeyecek şekilde sıcak su torbası koyabilirsiniz ısınmadığını düşünüyorsanız.Ciplak ayaklami yatiriyorsun yani ? Yanlismi anladim acaba. Her bebe farkli aslinda iste
Arada veriyorum eskiden sol memeyi kesinlikle ağzına almıyordu şimdi alıyor ama emzik gibi tutuyor emmiyor biraz daha gelişsin tutacak eminim sabırla bekliyorum,Benimki solu da tutuyor artık. Her zaman verimli emmiyor ama bazen güzel emiyor yine de.
Azıcık büyüdü ele kola gelir oldu. Daha kolay pozisyon verebiliyorum.
Arada dene istemiyorsa moralini bozma inatlaşma da.
Bir sezaryen yeri acısı geçince bebek daha kolay tutuluyor kucakta.
YokHepsini aynı anda mı veriyosun ?
Bi araştırıyım ama niğdede olduğunu hiç sanmıyorum. Açken veriyorum tutmuyor biraz doyuruyorum gene tutmuyor cuk cuk biberonla içmek varken niye emsin oda haklı
Deneyim onuda, süt ağzına akıyor doluyor meme mi verdiğimde gene kavramıyorBiberonla vermeyin bir süre.
uğraştırıcı ama sondanın ucuna şırınga takıp, şırıngaya sütü çekin. Sondayı dudağının kenarından memeyle beraber verin memeyi emdiğini sansın. Memeden süt gelecek diye emmeye başlayabilir.
Evet süt akıyo hattaYutkunuyormu Emerken ona dikkat et
Benim onla bile zor yapıyorlar yarım çay kaşığı at ayarla kendine göre canımBunu bizim doktorda dedi yaptık ama biranda içini boşalttı biraz korktuk açıkcası.
Şimdi de gece 10 11 gibi 2 kere kaka yapıyor ama gündüz hep ıkınır gibi olmaktan uyuyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?