nem cihazı çalıştırıyorum %30 oluyor ne en fazla
19 aylıken ekim ayında kestim emzirmeyi kendim 6 aylık hamileydim çok zorlanıyordum artık
hiç emmek istemedi
ben çalışıyorum 3 ay sonra yine işe devam kızım kreşe başlamıştı 16 aylıkken ankarada bakıcılar aşırı ücret istediği için
şu anda da kreşe gidiyor yoksa ikisine bakamıyorum
270₺ temizlik burda temizlikçi bile bulamıyorum
kızım kreşteyken evin tüm işini yemeğimi yapıyorum
benim kızım 6 aylıktan beri odasında yatıyor ama gece kalkınca malesef beşiğine koyunca uyumuyor odasında yer yatağı var babası gece uyanınca kızı alıp yerde yatıyorlar eskiden bizim yatakta yatıyorduk üçümüz
ama bir ağlar öbürü uyanır diye böyle bir çözüm bulduk
kızımla ilgilenmeye çalışıyorum bebeğe emzik veriyorum uyuyorsa asla uyandırmıyorum sadece akşam uyuturken 9 gibi oğlan mutlaka uyanık oluyor ve ağlıyor o zaman çok çaresiz oluyorum kızımı uyutamıyorum saat 10 oluyor vs zor ama geçecek ben inanıyorum bahar gelsin bebeği bebek arabasına ya da slinge koyarım kızımı sitenin parkına götürürüm en kötü alışacaklar ikisi de tek olunca o da zor aşırı ilginin sıkıntısını görüyorum etrafımda
çok uzun yazdım kusura bakma
sen iyi bir annesin yeterlisin evde boş oturup tek çocuğuyla ilgilenmeyen anneler de var emin ol
tek başına ev hanımı olup çocuğunu her akşam sabaha kadar babanneye veren de car gece uyumak için hiç vicdanın rahatsız olmasın
kimse alınmasın bu arada
bir emzirme danışmanı çağırsanız eve o denese bebeğe memeyi tutturmayı bu şekilde emen çok bebek duydum