2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Masallah tosbige benimkide alttan gaz cikarirken ve kaka yaparken agliyor cok altina cift patikli ve corap giydiriyorum usutmuyordur die dusunuyorum ama oluyor iste gaz
Cocuk annem sayesinde lahana gibi kat kat kuş kanadından yel alır diyip ne bulursak giydiriyor uzerine ben kendimi üşüttüm sanırım geçen gün eşimle karda biraz dolaşalım dedik sen bebeli karisin senin neyine gezmek 2 gündür burnumdan geldi inan

Bir de kızlar sütü sağdık diyelim hepsini içemedi biraz kaldı onu ne yapıyosunuz? Bazı yerlerde dolapta 3 gün bazı yerlerde 3 saat bekletilmeli yazıyo
Sagilan sut oda sicakliginda 3 saat buzdolabinda 3 gun derin dondurucuda 3 ay saklanabilir. Ama mesela sagdin 2 3 saat disarda bekledi onu buzdolabina koyma yani ben koymuyorum direk icmediyse cop bence beklemis oluyor icime sinmiyor sagip paketle hop dolaba

Benimki hiç emmiyor sağıp veriyorum mamada veriyorum yetmiyor emmek kadar olmuyor sağmak Bi türlü tutmuyor çok üzülüyorum
İlk oğlum tutmamışti biberonu aldıkça emmeye alışti.. Arada dene yine.. Kucağında zıplayarak ayakta yani.
Onu anakucagina koy sen üzerine doğru geç öyle ver bide bak bunu kesin dene.. Meme reddinde öyle çözüm bulmuştum

Koltuk altı pozisyon denedin mi
İnternette açtım ne kadar pozisyon varsa denedim ama inatlasiyor ucu yok diye istemiyor diğerinin ucu Büyük onu severek alıyor bunu almıyor şimdi yeni yeni ağzına almaya başladı ama emzik gibi kullanıyor ona da razıyım şuan ufak ufak alışacak inşallah sabırla bekliyorum

Çoğu yazdığın birebir aynı bende hamileligin 7.ayinda kestim memeden 25 ayına gidiyodu artık.. Simdi gelip emmek istiyo
Bende Ankara'dayım çalışıyorum da ilkinde ücretsiz izin almıştım 2 yil tam ise başlayacam gebe olduğumu öğrendim. Bunda ise başlamayı düşünüyorum artık bi 6 aya gelsinde inş.
Bize gelen temizlikçi 2 kişi 350 alıyor
Bende oğlumla uyurdum hep şimdi ayrı yatmak onu dışlamak çok zoruma gidiyor aynı yatsak bebekten uyanacak bi şekilde aynı oda da yatabilsek keşke içim rahatlayacak
İnşallah alışırız kolaylaşır herşey..
Yazdıkların için çok teşekkür ederim
Bide bakıcı fiyatları ne kadar büyüğü krese verip küçüğü bakıcı düşünüyorum da

Bir de kızlar sütü sağdık diyelim hepsini içemedi biraz kaldı onu ne yapıyosunuz? Bazı yerlerde dolapta 3 gün bazı yerlerde 3 saat bekletilmeli yazıyo
Sagdigin sütten icecegini düşündüğün kadarını vereceksin.. Atıyorum 90 mi Sağdın 40 i ver yada 60 ini ne kadar içer dersen çünkü onu isitacaksin gerisini dolaba koy.. Benmari ısındığı için geri ısıtıp veremezsin bence ama net de bilmiyorum

Ya kızlar bu kulağına isminin okunması aciliyeti olan bir sey mi Allah aşkına ya annem hocayı almış gelmiş sabah şok oldum şu virüs döneminde of
Bir an önce okunması lazımmış

Babam maske takıp öyle okudu. Çok da gerekli değil ritüel işte.
Hoca olması şart mı?

Babam maske takıp öyle okudu. Çok da gerekli değil ritüel işte.
Hoca olması şart mı?

Bende hemen okunmali die biliyorum benim esim okudu wala kulagina

Ne bileyim ya başka duası varmış bir de onun yoksa esim de hallederdi n95 verdim adama üstüne 2 tane maske daha taktirdim,kız eşimin kucağında uzaktan okudu valla bayilazam şu ritüeller yerine gelecek covid bile mani olamıyor. Korkarım 40 mevlid de böyle bisiy çıkaracak anam başıma

Mevludu ben camide biz gitmeden adimiza okutucaz die dusunuyorum wala

bakıcı için bugün biriyle konuştum asgari ücret istedi 2 çocuk için ama 4000olur diyor biz daha önce de konulmuştuk o kadınla
kreşler de 2500civarı şu an çankaya yenimahalle de biri kreş biri bakıcı çok zorlar o sebeple ikisi de 1 sene bakıcıyla duracak gibi görünüyor

Ucun mu yok benimde öyleydi canım gögüs ucu aldık onunla emiyo çok şükür benim hiç ucum yoktu
Var ucu süt geç geldi sağolsun annamin dıdırından biberon verdik alıştı çekmek isremiyor memeden uçla da denedim biraz büyük geldi galiba içini doldurana kadar sinirlenip bırakıyor

Benimki hiç emmiyor sağıp veriyorum mamada veriyorum yetmiyor emmek kadar olmuyor sağmak Bi türlü tutmuyor çok üzülüyorum
Sen üzüntü stres yaptıkça sütun miktarı ve kalitesi etkilenir dedi cocuk doktoru güzel şeyler düşün insallah memeyide tutacak sabırlı olman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…